reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Witam po mojej nieobecności starałam się nadrobić wątek ale było ciężko:-)
Nawiązując do lekarzy to ja chodzę też prywatnie i za wizytę płacę 50zł a usg 30 no ale to Wadowice...
Co do objawów ciążowych to ich u mnie brak no ale nie wiem czy się cieszyć czy nie bo ciągle boję się czy wszystko jest w porządku a wizytę mam dopiero za 2 tyg... nie mogę się doczekać....

reklama
Alka, dzięki, kochana! :) Maleństwo pogłaskane od Cioci... Na mdłości na szczęście pomaga woda z plastrem imbiru, no i podjadać coś muszę co 2h, bo jak pusty żołądek, to ufff... :/
Mazia, nie stresuj się, tylko ciesz z tego, że dobrze się czujesz :) Ja 3 tygodnie temu też dziewczynom zazdrościłam mdłości, a teraz mam co chciałam :D

No ja wolałabym w styczniu. Zawsze to dziecko jest później w szkole starsze, więc może mądrzejsze ;) a na starość jest rocznikowo młodsze :) Ale najchętnie to urodziłabym zaraz ślcznego zdrowego bobasa i już go przytuliła :) Poza tym ja akurat termin mam na 21.01 więc jest i szansa, że maluch będzie w lutym

No ja mam termin na 6 styczeń i ja też już bym chciała malucha przytulic... no ale mam takie samo zdanie i wolała bym w styczniu... za to mój mąż stwierdza że lepiej w grudniu bo zaznaczę że on jest z grudnia stwierdza że dziecko wcześniej pójdzie do szkoły i będzie mądrzejsze....chyba chciał zaznaczyć jaki to on nie jest mądry hi hi ale żeby się dzidzia urodziła tylko zdrowa:-) pozdrawiam wszystkie styczniowe mamy:-)

ja jestem z grudnia i jak byłam w podstawówce bardzo tego żałowałam, bo byłam drobna, chuda, uczyć uczyłam się dobrze, nie gorzej od innych dzieci, ale zawsze do pewnego wieku widać różnicę miedzy dziecmi z początku a konca roku. Teraz się cieszę, że jestem z grudnia bo jak moje koleżanki np te ze stycznia kończą już 28 lat mi jeszcze troszkę miesięcy zostało;-)

mnie tez na zadne zakupy nie chce mi sie isc, tyle co zrobilam to z dzieckiem na spacer wyszlam

wole urodzic w styczniu, bynajmniej optycznie rocznikowo nie widac bedzie, ze maluchy rok po roku;-):-p:laugh2:

Dzień Dobry Dziwczynki,
Jeśli chodzi o rodzenie w styczniu, to ja jestem "ZA", moja córka urodziłą sie 17 stycznia.
Dziś spanie mnie dopadło, miałam wielkie checi do pracy ale minęły mi niestety i spie caly dzien.

Miłego dnia Mamy.

I ja sie witam w ten burzowy dzien.....
Ja dzisiaj mam energie, dostalam sniadanie do lozka (ruskie, domowe pierogi)!!! potem wysprzatalam dom i pojechalm na zkupy, zaczely sie wyprzedaze!!!!! troche zaszalalam :tak: a ile pieknych ubranek dla malenstwa bylo...... ale sie wstrzymalam.....
Ja wole urodzic w styczniu, ale najwazniejsze zeby malenstwo bylo zdrowe!!!!
Iga ja rozumiem, ze nie przeniesz sie do innego gina bo zaufanie jest najwazniejsze, Twoj komfort w ciazy jest wiecej wart od kasy!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Wita sie siostra marnotrawna :)

Oj troszke mnie nie bylo, maz mial wolne takze ostatnia rzecza na jaka mialam ochote bylo siedzenie przed komputerem, ale widze, ze Wy nie proznowalyscie, az ciezko bedzie mi to wszytko nadraobic, ale postaram sie. Jak na razie chcialabym napisac, ze i ja i fasolka mamy sie dobrze, wczoraj rozpoczelismy 9 tc, objawow ciazowych nadal brak z czego nie ukrywam bardzo sie ciesze :)

Do góry