reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Bakalia i Gabryś - serdeczne dzięki za załatwienie mi rozrywki. Dzięki Wam będę mieć jeszcze większy tyłek niż mam, bo zostało mi 3 odcinki 1 serii oraz cała druga seria.

Byłam dziś na zakupach - wydałam kasiore na staniki do karmienia w Haemie. Spoko są i uwaga, miseczka D!!! 80 D.

Przed ciążą 75 B.

I ponieważ w przebieralni były spoko lustra to strzeliłam sobie fote, którą może później wrzuce do galerii.

Laski o co chodzi z tym CRP ??? Co to za badanie i czy to się bada z krwi?? Bo w mojej morfologii nie mam wartości CRP... czy może to powinno być zlecone dodatkowo? No i kiedy powinnam mieć wykonane??

A ja zaczęłam oglądać zdjęcia dzieciaczków na grudniówkach i czytałam, jak im porody przebiegały. Wzruszyć się można. Idę prysznic wziąć, bo plery bolą.
Ala to Cpr to chyba tak jak ob. Ja też tego nie miałam robionego.

Laski o co chodzi z tym CRP ??? Co to za badanie i czy to się bada z krwi?? Bo w mojej morfologii nie mam wartości CRP... czy może to powinno być zlecone dodatkowo? No i kiedy powinnam mieć wykonane??
sprawdza stan zapalny w organiźmie lepiej niż OB - odczyn Biernackiego

robi się to pod koniec ciąży

jeśli CRP jest zawyżone i wzrasta rozwiązuje się ciążę najczęściej przez CC żeby nie zagrażać Maleństwu

bakalia - wspolczuje :* ja nie wiem co to zgaga, nigdy w zyciu zgagi nie mialam.. ale ponoć im wieksza zgaga tym wiecej włosów rosnie dzidzi, i to mowila nawet polozna hehe :-)

Gośka - haha, no widzisz i dobrze! wciagnelas sie jak my :D

Dziękować :) no to teraz jak pójdę na badanie krwi poproszę o wykonanie - no chyba, że 35tc to będzie jeszcze za wcześnie???

...

Ale jaja - właśnie zauważyłam siarkę hehe

Gosiu ależ nie masz za co dziękować, a tak poważnie spokojnie jeszcze się nabiegasz za dzieckiem, więc teraz możesz się odmóżdżyć przy oglądaniu serialu ;D

To pewnie te CRP będę też teraz miała robione, bo tak jak Alka nie miałam tego wcześniej.

Gabryś ja mam zgagę praktycznie od początku ciąży to ten mój chłopiec to warkocze w tym momencie powinien już mieć ;D

Bakaalia: rodzynek będzie miał owłosioną klatę. Prawdziwy twardziel :dry:

a ja z kolei dzwoniłem do sądu, wyznaczyli już termin rozprawy - 22.02.2012 r. Mam nadzieję, że to już ostatnia. Jeśli tak, to uda mi się ożenić ze Strzygą w przyszłym roku, bo oczywiście oboje chcemy, żeby to był 5 kwietnia. :tak: Będę musiał poprawić suwaczek.

Same dobre njusy.

reklama
P. to trzymam kciuki za to żeby to było już ostatnie spotkanie w sądzie!
A jak mały będzie taki twardziel jak tatuś, to ja sobie współczuje.. xD

Do góry