reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Jeeej :) Może będzie pierwszy styczniowy maluszek :)

Asteria - moja Pani Doktor mówi, że w dobrym szpitalu po 35 tygodniu to już ciąża donoszona. Zwłaszcza z dziewczynką, bo się panienki szybciej adaptują. :) Trochę tylko straszne, że musisz jechać do kolejnego szpitala. Ale na pewno wszysto dobrze się skończy :) Trzymamy z P. kciuki i czekamy na wieści :)

reklama
no wlaśnie u mnie w szpitalu po 34 tc jak z dzieckiem jest ok, to nie jest zaliczany do wcześn i oddychaniem i został zaliczony do wczesniaków, córka ok i jest zapisane, ze ciąża donoszona no i po 10 dniach byla juz z nią w domu

Co racja, to racja. Spokój mnie uratuje. Wzięłam kąpiel i przestałam zwracać uwagę, na te docinki i dobre rady rodzinki.
Trzymam i ja za Asterię i maluszka kciuki !

Justyś nie czujesz jak rymujesz ;-)
Jestem zmęczona, muszę iść wsiąść kąpiel.. a jutro wizyta u gina, zobaczymy czy tam na dole wszystko ok no i kiedy na badania da mi skierowanie, bo tylko dwa razy robiłam.

jej trzymam kciuki za asterie i dzieciatko.... az mi sie dziwnie zrobilo ze to juz...
ja dzis mam caly dzie stres mam nadzieje ze wszytsko jutro sie wyjasni...:wściekła/y:

znacie jakies metody domowego leczenia oprocz cieplego mleka??
milego wieczoru :)

Jestem zmęczona, muszę iść wsiąść kąpiel.. a jutro wizyta u gina, zobaczymy czy tam na dole wszystko ok no i kiedy na badania da mi skierowanie, bo tylko dwa razy robiłam.

o kurcze - ja badania robię co wizytę .. fakt, że prywatnie, gin nie nalega, ale robię to dla siebie ... dziwne, że tak mało razy Ci kazał :szok: ... powodzonka jutro i niech wszystko będzie jeszcze pozamykane :)

Nie spieszcie się laski !!

reklama
Do góry