reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Hurtownia pewnie byłaby fajną opcją, gdyby jakaś była na miejscu. A że nie ma, a my nie mamy samochodu, to wiąże się to z dodatkowymi kosztami na dojazd. Taniej wychodzi zamówienie przez internet.

reklama
Gabryś ja też interesowałam się porodem w wodzie i chciałabym skorzystać. W moim szpitalu jest też taka opcja. Poczytaj na necie plusy i minusy. Jeżeli lekarz nie widzi przeciwwskazań, to czemu nie;) ja zobaczę co mój powie. Dużo czytałam opinii, że nie wygodnie jest rodzić w wannie, ale może to zależy kto, co lubi.
Strzyga kurcze biedny ten piesek twój;( wet coś zaradzi na te nerki? Współczuję sprzątania po nim.
A ja zaczęłam bardzo pomalutku sprzątać z przerwami, umyłam podłogę w łazience i stwierdziłam, że to już nie na moje siły.
Oczywiście dopiero jak zaczęłam stękać, przeklinać to szanowny jubilat ruszył cztery litery z komputera i sam zaczął sprzątać:wściekła/y:
A co do mojej porannej paniki, to jakaś wydzielina zwiększona się wydzielała, już przeszło po wykąpaniu się.
Oj jeszcze miesiąc dać radę, modlę się o to:-)

Ona zostawiła swój nr na zamkniętym wątku. Ale z tego co pamiętam to chyba Anisia pisała do niej, ale wiadomości nie dostarczyło.
Też się martwię. Długa ta nieobecność...

uwaga uwaga
jestem w domku dzisiaj mnie wypisali. z mala w brzuszku :-)
w poniedzialek mam isc do ginekologa umowic sie na cesarke. skurcze ciagle sa, ale mniejsze.
buziaki i dzieki za wsparcie i przepraszam ze sie tak dlugo nie odzywalam ale nie bylo neta a K. tylko raz pojechal do domu, a tak to dzielnie przy mnie trwal.

uwaga uwaga
jestem w domku dzisiaj mnie wypisali. z mala w brzuszku :-)
w poniedzialek mam isc do ginekologa umowic sie na cesarke. skurcze ciagle sa, ale mniejsze.
buziaki i dzieki za wsparcie i przepraszam ze sie tak dlugo nie odzywalam ale nie bylo neta a K. tylko raz pojechal do domu, a tak to dzielnie przy mnie trwal.
Super!!! juz myslalam ze bedziesz pierwsza styczniowka z maluszkiem... ale dobrze ze cesarki nie robili... trzymamy kciuki zeby skurcze jeszcze odpuscily sobie na te 2 tyg:)

Mami super, że jesteś jeszcze z Nami w dwupaku ;-)
Citronka, my kupowaliśmy zestaw kosmetyków dla mężczyzn.. bo u mojego taty to się bardzo sprawdza, a dla teścia po raz pierwszy kupiłam - bo on zawsze od P. pożycza to tym razem swoje będzie miał.

Najlepsze jest to, że muszę prezent sobie kupić.. tzn. P mi kupuje, tylko że ja wybieram.. bo co roku ma taki sam problem że nie wie co mi kupić, w zeszłym roku wybrałam sukienkę (nawet sobie zapakowałam) a on za nią płacił i mi dał pod choinkę ;D

U nas dziś teściowa robi gołąbki (na święta - tak wcześnie!!!!!!!!!) i mięso ma wyciągnięte mielone, więc za pewne trafi nam na obiad jeść kotlety.. chodź mam już ich dość..

reklama
Do góry