ewelina26k
Fanka BB :)
Zastrzegam: moje postanowienie nie dotyczy opieprzania dziewuszek, które piją w ciąży i chcą wskoczyć na konika zaraz po zejściu z łóżka szpitalnego. (Już tu bywało-pamiętacie)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zastrzegam: moje postanowienie nie dotyczy opieprzania dziewuszek, które piją w ciąży i chcą wskoczyć na konika zaraz po zejściu z łóżka szpitalnego. (Już tu bywało-pamiętacie)
to można by stwierdzić że każda kobieta jest egoistką bo chce mieć dzieci.. bo przecież KAŻDE może być chore, mieć problemy...Swoją drogą bardziej irytują mnie kobiety ( przykład moja kuzynka) która ze różnych względów nie może rodzić naturalnie i tak już trójka dzieci przez cesarkę co dwa lata, ostatnią ciążę przeleżała w szpitalu, bo poważnie zagrażała ciąża jej życiu i dziecka. Ale grunt, że chce mieć Big happy Familly, ostatni malec zachłysnął się wodami płodowymi i będzie słabo się rozwijał, lekko z opóźnieniem do innych rówieśników. To jest egoistyczne według mnie, bo ona chce mieć dzieci, ale że mogą być chore, mieć problemy to już kij z tym