reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Hej dziewczyny:-) A Wy przeciw rozstępom smarujecie się tylko na brzuchu, udach... czy jeszcze gdzieś...
Ja mam kolejną wizytę dopiero za 3tyg i już nie mogę się doczekać... czy wszystko w porządku z dzidzią... jak tam dzisiejsze samopoczucie dziewczyny....

reklama
Asteria mój gin nie podejrzewa niskiego przyrostu bety bo w 5 tc miałam 2283 więc bardzo dobry. Zresztą miałam robione juz chyba wszystkie możliwe badania z krwi i wszystkie są bardzo dobre w poniedziałek musze tylko powtórzyc toksoplazmozę na wszelki wypadek bo wynik był wątpliwy. Poprostu martwię się tylko tymi moimi omdleniami :-(

Pati... więc póxniej koniecznie zdaj relacje - najlepiej w prywatnej wiadomości poproszę też, żebym nie przeoczyła... Bo jeśli będzie warto pojadę na nie do Wrocławia. Z góry dziękuję :)

a ja dziś mam doła, nie dość, że pogoda do d....
to jeszcze nie mam żadnych objawów ciąży, czeka mnie lot i tym też się denerwuję, a poza tym codziennie mi się śni, że nie jestem w ciąży
wykończę się :(

dziewczyny nie mozemy przeciez sie ciagle stresowac.. !! pamietajcie ze co ma byc to bedzie !! musimy duzo wypoczywac aby nasze fasolinki byly zdrowe ! i nie nerwowe :p
ja w pierwszej ciąży nie smarowalam brzuszka niczym i mam jeden rozstep na brzucholku ... ale ogolnie uwazam ze to i tak za szybko na lepsze kremy dobry balsam nawilzajacy wystarczy na poczatek...
pierwsze usg w poprzedniej ciazy mialam w 7tyg i pozniej co wizyte bo byla ciaza zagrozona a wczesniej dwa poronienia wiec przed kazda wizyta siedzac na korytarzu czekajac na wejscie mialam wlzy w oczach bo balam sie ze serduszko juz nie puka sama sie nakrecalam i denerwowalam niepotrzebnie ale na szczescie sie udalo..:)
a teraz kolejna ciaza przede mna , ale staram sie nie denerwowac zeby dziecinka nie byla tak nerwowa jak jej starszy braciszek

a i zapomnialam witam nowe mamusie i te stare takze :)

22marietta-właśnei zauważylam jaką masz małą różnicę wieku między dziecmi. super, będą się przyjaźnić, ale odważna to ty jesteś, bo jeszcze dużo pracy z jednym maluszkiem a dojdzie jeszcze jeden :)

donia nie zamartwiaj się! Każda z nas ma stracha ale nie można dac się zwariować. na pewno wszystko jest w porządku. Na kiedy masz wizytę u gina ? jakies usg czy cuś? Ja poszłam w 6 tc na usg i fasolka była ale bez wyraxnego echa serca. 2 tygodnie gin kazql przeczekac i przyjsc znowu zeby sprawdzic czy serce podjelo akcje. 2 tygodnie od zmyslow odchozilam, ale gdy poszlam na usg okzalo sie ze jest sliczna dzidzia a serce bija jak dzwon. A mialam naprawde zle przeczucia. Teraz wmawiam sobie ze musi byc dobrze. Dajmy Naszym dzieciaczką szansę :) Może to akurat bardzo silne bąable które nie pozwolą sobie krzywdy zrobić! :)

reklama
Dziewczyny nie denerwujcie sie!!!!! Fasolki sa silne i walcza same o siebie a my musimy dbac o siebie, byc spokojne, usmiechniete, myslec pozytywnie!!!! To jedyne co mozemy robic, nie zadreczajcie sie, bo to nie dobrze miec zle mysli!!!!! Trzymam kciuki, zeby bylo wszystko oki!!!!!

Do góry