reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Spytam się Jej czy wie, gdzie to. Ale już w poniedziałek będzie w Policach.Nie widziałam Jej od stycznia.Pewnie mnie nie pozna, grubaska:-D.
jak zna ateny to na pewno wie gdzie moja dzielnica jest :)
e tam od razu grubaska... pięknie wyglądasz! ostatnio mój kuzyn mi powiedział że nie ważne ile kobieta w ciąży przytyła i jak siebie spostrzega.. ważne jest to że każda dosłownie każda kobieta w ciąży wygląda pięknie i wyjątkowo :)

reklama
Ja też nie śpię, bo kurna raz, że przyszedł w odwiedziny do nas kolega z Włoch a dwa - mamy w hostelu zawodników brazylijskiego ju jitsu czy jak się to tam piesze. tyle co przyjechali, 20 chłopa, więc narobili troche rumoru. I siedze teraz bo małżonek z Włochem poszli sobie po piwko a ja zostałam, żeby widzieli mnie z brzuchem, że mają się cicho zachowywać :)

Już się ogarnęli i jest mniej więcej spokój.

Melisa: Osadnicy z Catanu (Settlers of Catan) ._ (1935767040) - Aukcje internetowe Allegro
my mamy taką właśnie. O ile się nie mylę nie jest plastikowa (albo dopytaj, czy to nowa wersja czy nie). Ja teraz jakbym kupowała to od razu chyba z dodatkami:
ŻEGLARZE Z CATANU - GRA PLANSZOWA W-WA NOWA (1940388559) - Aukcje internetowe Allegro

są jeszcze rozszerzenia, że można grać w więcej jak 4 osoby, ale myślę, że na początek podstawowi Osadnicy wystarczą, a jak Wam podpasuje to Żeglarzy dokupcie. A jak wciągniecie znajomych w to to dopiero rozszerzenia :)

Albo tą grę jeszcze polecam: http://allegro.pl/ticket-to-ride-wsiasc-do-pociagu-europa-kurier-i1939118989.html
ale w nią gramy tylko u znajomych, bo my nie posiadamy. Wciąga też i jest super i o niej mówiła MegiPegi też.

Ostatnia edycja:
a ja jestem zła....P. nie było do 5, ale nie to mnie wkurzyło...laski nade mną mają imprezę...nawet muzyka głośno nie daje, ale co chwila ktoś w coś wali (upada??) i wybudzają mnie ze snu jak tylko udało mi się zamknąć oczy...i robili to tak skutecznie, że rozbudzili mnie na dobre...rano o 7 zamierzam do nich zapukać i powiedzieć, że sobie nie życzę całonocnych melanży nad głową, bo rano muszę wstawać..

Anastazja, zupełnie jak ja. Tylko ze ja zasnęłam koło 6 bo mnie noga boli a teraz już nie śpię bo ju jitsu się obudziło i słucham przekleństw 20 chłopa na raz.

Niech już jadą na te zawody to pospie może

Witam się w sobotę:),wczoraj siedziałam na BB i nawet nie wiem, kiedy mi się przysnęło. Ale wstawałam chyba co 2h na siusiu i jakoś dziś taka rozbita jestem.Oby przeziębienie A. nie przeszło na mnie:(. Fiona- znam Cannes, ale tylko Lyon i troszkę nad Lazurowym Wybrzeżem miejscowości odwiedziłam.Fazerkamm- kuzyn ma rację:-D,wszystkie jesteśmy piękne.

Dziewczynki wróciłam :) na szczęście w Dwupaczku... leżymy i łykamy lekarstwa... płucka zostaly zabezpieczone dexavenem; będzie dobrze bo już niedługo... doczekamy...

dziękujemy za trzymanie kciuków za nasze powodzenie i życzymy udanego weekendu:)

reklama
Do góry