reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Gosia- wlasnie taka wersje ogladalam. I wszedzie widze ta plastikowa nowa wersje na necie. Ale poszukam tej drewnianej. Jak nie znajde, to kupie ta nowa :-) Dzieki za pomoc :-)

A my pograli z Rodzicami w karty. Teraz sie z Mezusiem pokapalismy. On juz drzemie, a ja do Was jeszcze zagladlam :-) Zycze milych snow :-)

Fiona, to ja spytam. Tak z ciekawości, w jakim regionie Francji mieszkasz-ja znam co prawda tylko Lyon.Ale jak coś to na mapę zerknę:). I jaką masz pogodę, pewnie cieplutko?

W Lyoniee moj M studiował,My mieszkamy koło Cannes i nie wierze ze nie znasz Cannes tam sa festiwale filmowe.
Rano jest chłodnawo około 10 zaczyna sie ciepło i gdzies do 16 sie utrzymoje ciepła pogoda a od 17 zaczyna sie znow chłodno..

reklama
Anastazja - na któreś zajęcia ze szkoły rodzenia mamy pieluche przynieść to otworzę wtedy :)
Chyba za 2 tygodnie.

Poza tym - do torby trzeba wrzucić.

Do góry