reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
jednorazowe pieluchy? przecież wszystkie pampersy są jednorazowe.. chyba że to coś całkiem innego.

Co do ślubu, my z P. chcemy wziąć kościelny bo na razie tylko cywilny mamy, więc może uda nam się do końca 2012 roku to zrobić, ale jak nie to nic się nie stanie.. najważniejsze jest to że mamy siebie i teraz będziemy mieć nasze małe cudo ;-) A Kościelny to marzenie P. więc mam nadzieje że uda nam się je spełnić jak tylko będzie możliwość ;)

Ostatnia edycja:
zastanawiam sie tylko, czy nie bedzie zbyt zimno, bo nie widzi mi sie ubieranie do sukni jakis tam bolerek czy narzutek :crazy:
jak narazie mamy zalatwioną salę, która wam pokazywalam kiedys, i zespół.

jem wlasnie makaron z sosem borowikowym znow, boze pycha!

Ja bym wolała ze względu na naszą sytuację szybko;-) Ale nie cieszę się na zapas, bo różnie to bywa.
Bakalia dlatego was pytam, bo ja zgłupiałam, pampki jednorazowe to rozumiem, ale że pieluchy:eek:

Gabryś smacznego, ja mam dziś gulasz z klopsikami ;-)
Justyś przejrzałam internet i wszędzie wyskakują zwykłe pampersiaki.. normalnie sama się teraz nad tym zastanawiam ;D

może to chodzi o te ekologiczne pieluszki jednorazowe? kto wie.

reklama
Do góry