reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

witam, miałam kilka dni bez laptopa bo był w naprawie, ale dobrze wyszło bo pogoda była ladna to po całych dniach spacerowaliśmy, bylismy też u rodziców, mają duży plac i ulubionego pieska Maciusia wiec biegał za nim pół dnia. A od wczoraj siedzimy w domu bo pada deszcz na przemian z gradem:(

Mam nadzieję że szybko pogoda wróci do normy:tak:

reklama
Cześć dziewczynki. Miałam chwilkę to zajrzałam do Was. Mąż ma tydzień wolnego i malujemy kuchnie i jadalnię więc mam mały sajgon...
Madzia miała dzisiaj testy na gotowość szkolną. Nicole miała trzy dni rekolekcji. Właśnie powinnam lecieć z nią do Kościoła na Drogę Krzyżową, ale dopiero mi się przypomniało.
Tycjan pożarł obiad i bałagani dziewczynom w pokoju bo nie ma ich w domu :)
My zaraz kawkę walniemy i spowrotem do roboty bo mamy zamiar skończyć juro remoncik.
Pozdrawiam Was i oby pogoda się poprawiła bo brakuje mi kawki w ogrodzie...

czesc mamcie,

u nas w marcu jak w garncu:tak: padal grad, pozniej deszcz ze sniegiem a teraz leje na maksa.
Wpadlam sie wam pochwalic ze moje dziecie od wczoraj stawia pierwsze samodzielne kroczki:-) nadal woli raczkowac ale po malu jak wyszlifuje chodzenie to i my wkrotce bedziemy ganiac na spacerkach:-D

monciaa gratulacje dla Szymonka, załapał bakcyla , uuu , brawoooo :tak:;-)
mimi już 2 tygodnie spaceruje, tylko po domu a tak to za rączkę
a powiem, że chyba im dłużej się czeka, aż maluch zacznie chodzić to tym więcej frajdy to rodzicom sprawia :-D
ja prawie się poryczałam ze szczęścia , hhehe:sorry2:

co do pogody to się nie wypowiadam, bo prima aprilis niezłe nam robi:dry:

Klaudia masz racje ze im dluzej wyczekiwane te pierwsze kroczki tym wiecej radosci sprawiaja Gabi zaczela dreptac na 13 miesiecy i cieszylismy sie jak szaleni:happy:
Mala spiocha to ja zmykam robic obiad.

Oj ja się nie zgodzę bo ja ogromnie się cieszyłam jak mój syn zaczął dreptać choć miał wtedy 11 miesięcy:D

A pogoda serio kiepska, no cóż Święta tez mają być brzydkie. Podobno tylko dwa dni będą ładne w tym tygodniu i potem znów powtórka z wiatru śniegu i deszczu.

Moncia, jeszcze raz GRATULACJE DLA SZYMKA:-)

reklama
Do góry