reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

U nas nocnik też jest jakoś od września. głównie do robienia kupki ale jak nie ma kupy to jest sisi. Maryśka ma już swoje pory kiedy robi kupę więc wiem kiedy ją sadzać.

Batonik Blanka już chodzi na całego?

reklama
nom :) nawet dziś pojechaliśmy do galerii do VE a ona zapylała na całego, siedzenie w wózku było dla niej karą, do auta też musiała iść na nogach za ręce :baffled:

No to super. Maryśka na razie 2-3 kroczki zrobi sama. ale sama wstać z siadu jeszcze nie potrafi. coś się nie możemy zgrać ze spacerem

no Blania też jeszcze z siadu nie wstanie sama, chyba że przy czymś ;-) no my mamy teraz różne pory bo po pierwsze R ma urlop a po drugie Blania nie śpi w dzień w domu tylko zasypia na spacerze :baffled: jutro chyba wyjdziemy z nią wcześniej i na spanko do domku :happy: Mi.nu ani się obejrzysz a Maryska będzie zasuwała jak szalona ;-) jest juz na dobrej drodze :tak:

Już nie mogę sie doczekać kiedy będzie chodzić.
my teraz koło 11 już jesteśmy na dworze, spacerujemy koło godziny, potem wracamy, Maryska dostaje zupe i idzie spac. śpi 1,5 godz. a potem musi dostać drugie danie bo jest głodna wiec teraz wymyślam z obiadami zeby Maryśka mogła jeść razem z nami.

to się porobiło ;-) 2 dania zjada Maryśka - super :tak: u nas nadal jedno, ale Blania ostatnio garda do jedzenia się zrobiła :-( czasu nie ma bidulinka :laugh2::laugh2::laugh2:

Widziałyśmy się w tamtym tyg a tu takie zmiany :tak: dzieciaczki nas zaskakują. no fakt, Blanka nie ma czasu na jedzenie bo przecież teraz chodzenie jest nr 1. ja po swojej Marysi widzę jak sie cieszy jak zrobi te 2-3 kroczki sama.

uciekam spać

no ja chyba też idę spać choć wcale mi się nie chce nie wiem dlaczego :) pewnie następnym razem jak się spotkamy to dziewczyny będą razem biegały po śniegu hi,hi,hi :laugh2:

reklama
Kurde troche mnie nie bylo a tu takie wiesci!!
Zafasolkowanym dziewczyna zycze wszystkiego dobrego. Weroniko, Gdynianko, Jumambe 3mam kciukasy BAARDZO MOCNO.

Batoniku gratulacje dla Blaneczki!!!!

Spoznione sto lat dla Dominiczka Jumambe!

My przygotowujemy sie do roczka. Gabi cos ostatnio pokazuje swoje humorki, lobuziak sie z niej zrobil.
3majcie sie kochane
do nastepnego
busiaki

Do góry