reklama
no Blania też jeszcze z siadu nie wstanie sama, chyba że przy czymś ;-) no my mamy teraz różne pory bo po pierwsze R ma urlop a po drugie Blania nie śpi w dzień w domu tylko zasypia na spacerze jutro chyba wyjdziemy z nią wcześniej i na spanko do domku Mi.nu ani się obejrzysz a Maryska będzie zasuwała jak szalona ;-) jest juz na dobrej drodze
Już nie mogę sie doczekać kiedy będzie chodzić.
my teraz koło 11 już jesteśmy na dworze, spacerujemy koło godziny, potem wracamy, Maryska dostaje zupe i idzie spac. śpi 1,5 godz. a potem musi dostać drugie danie bo jest głodna wiec teraz wymyślam z obiadami zeby Maryśka mogła jeść razem z nami.
my teraz koło 11 już jesteśmy na dworze, spacerujemy koło godziny, potem wracamy, Maryska dostaje zupe i idzie spac. śpi 1,5 godz. a potem musi dostać drugie danie bo jest głodna wiec teraz wymyślam z obiadami zeby Maryśka mogła jeść razem z nami.
Widziałyśmy się w tamtym tyg a tu takie zmiany dzieciaczki nas zaskakują. no fakt, Blanka nie ma czasu na jedzenie bo przecież teraz chodzenie jest nr 1. ja po swojej Marysi widzę jak sie cieszy jak zrobi te 2-3 kroczki sama.
uciekam spać
uciekam spać
klaudia_mama
Fanka BB :)
hej, mieliśmy awarie internetu, od teraz działa...
miałam już napisane do was a tu pyk - nie ma
byliśmy wczoraj cały dzień w Zabrzu na kontroli i u koleżanki
miałam już napisane do was a tu pyk - nie ma
byliśmy wczoraj cały dzień w Zabrzu na kontroli i u koleżanki
reklama
nikola1811
Mama Gabrieli
Kurde troche mnie nie bylo a tu takie wiesci!!
Zafasolkowanym dziewczyna zycze wszystkiego dobrego. Weroniko, Gdynianko, Jumambe 3mam kciukasy BAARDZO MOCNO.
Batoniku gratulacje dla Blaneczki!!!!
Spoznione sto lat dla Dominiczka Jumambe!
My przygotowujemy sie do roczka. Gabi cos ostatnio pokazuje swoje humorki, lobuziak sie z niej zrobil.
3majcie sie kochane
do nastepnego
busiaki
Zafasolkowanym dziewczyna zycze wszystkiego dobrego. Weroniko, Gdynianko, Jumambe 3mam kciukasy BAARDZO MOCNO.
Batoniku gratulacje dla Blaneczki!!!!
Spoznione sto lat dla Dominiczka Jumambe!
My przygotowujemy sie do roczka. Gabi cos ostatnio pokazuje swoje humorki, lobuziak sie z niej zrobil.
3majcie sie kochane
do nastepnego
busiaki
Podziel się: