reklama
klaudia_mama
Fanka BB :)
b_iala ,po jakiej sepsie??
o tym że po niej nie ma śladu już mnie dawno zapewnili
a czy zapalenie opon coś dalej wniesie - miejmy nadzieję że nie
jedyne ryzyko to to, że mały będzie miał padaczkę w przyszłości:-( ale trzeba wierzyć w to, że będzie ok i będzie zdrowy
My jechaliśmy ze względu na to, że Miś ma nadal nieciekawą morfologię, powtórzyliśmy ją w Zabrzu i zobaczymy...
w przyszłym tygodniu dzwonimy i konsultujemy wyniki
Ja też oczywiście życzę wszystkiego dobrego zafasolkowanym
o tym że po niej nie ma śladu już mnie dawno zapewnili
a czy zapalenie opon coś dalej wniesie - miejmy nadzieję że nie
jedyne ryzyko to to, że mały będzie miał padaczkę w przyszłości:-( ale trzeba wierzyć w to, że będzie ok i będzie zdrowy
My jechaliśmy ze względu na to, że Miś ma nadal nieciekawą morfologię, powtórzyliśmy ją w Zabrzu i zobaczymy...
w przyszłym tygodniu dzwonimy i konsultujemy wyniki
Ja też oczywiście życzę wszystkiego dobrego zafasolkowanym
klaudia_mama
Witam Was i
najlepsze życzenia dla roczniaków
zajrzałam tylko na chwilę i uciekam małego kłaść
najlepsze życzenia dla roczniaków
zajrzałam tylko na chwilę i uciekam małego kłaść
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Blondi ale nigdy Macius smoczka nie uzywal??
Nigdy nie używał smoczka, w szpitalu mu nie dawałam a jak wrócilismy do domu to pluł nim na wszystkie strony, trochę więcej przez to był na piersi ale teraz nie żałuję bo przynajmniej nie muszę go oduczać niczego.
klaudia_mama
Mały śpi, idę grzać obiad...
Michaczi miał smoczek, ale się cieszę że już nie ma
oduczanie było ciężkie, ale warto było
Michaczi miał smoczek, ale się cieszę że już nie ma
oduczanie było ciężkie, ale warto było
klaudia_mama
aniwar też jestem takiego zdania z tego co Blondi pisze to Maciej jest bardzo bystrym rozgarniętym dzieckiem
mój przy nim to zrycioszek hehehe
idę mały wstał
pół godziny szybko leci
mój przy nim to zrycioszek hehehe
idę mały wstał
pół godziny szybko leci
Kciuki się przydadzą bo póki co ciąża jest zagrożona. Oby dotrwać do 13 tygodnia to się choć trochę uspokoję.Kurde troche mnie nie bylo a tu takie wiesci!!
Zafasolkowanym dziewczyna zycze wszystkiego dobrego. Weroniko, Gdynianko, Jumambe 3mam kciukasy BAARDZO MOCNO.
Nikola wszystkiego najlepszego dla Gabrysi bo widzę, że dziś kończy roczek.
Pozostałym roczniakom też składamy najlepsze życzenia. Przekażcie dzieciaczkom: 87zabka, Carri, sylvi81.
reklama
a ja nie narzekam, ze Szymi uzywa smoczka jak plakunia czy marudzi to smoczus zawsze go uspokoi. Zreszta jak byl noworodkiem to wisial na cycusiu non stop, a dzieki smoczkowi moglam odpoczac od czasu do czasu (przynajmniej moje piersi)
Podziel się: