reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
b_iala ,po jakiej sepsie??:-D
o tym że po niej nie ma śladu już mnie dawno zapewnili
a czy zapalenie opon coś dalej wniesie - miejmy nadzieję że nie:tak:

jedyne ryzyko to to, że mały będzie miał padaczkę w przyszłości:-( ale trzeba wierzyć w to, że będzie ok i będzie zdrowy

My jechaliśmy ze względu na to, że Miś ma nadal nieciekawą morfologię, powtórzyliśmy ją w Zabrzu i zobaczymy...
w przyszłym tygodniu dzwonimy i konsultujemy wyniki:tak:

Ja też oczywiście życzę wszystkiego dobrego zafasolkowanym :tak::-D

klaudia--- aha no to się cieszyć:)

Wszystkiego Najlepszego dla Kolejnych roczniaczków!!! dużo zdrówka, miłosci i szczęscia!!!!!!!!!!!!!!!!

87zabka
Carri
sylvi81

Witam Was i

najlepsze życzenia dla roczniaków:tak:
urodziny11.gif

zajrzałam tylko na chwilę i uciekam małego kłaść

aniwar też jestem takiego zdania z tego co Blondi pisze to Maciej jest bardzo bystrym rozgarniętym dzieckiem :tak:

mój przy nim to zrycioszek hehehe

idę mały wstał:sorry2:
pół godziny szybko leci

Kurde troche mnie nie bylo a tu takie wiesci!!
Zafasolkowanym dziewczyna zycze wszystkiego dobrego. Weroniko, Gdynianko, Jumambe 3mam kciukasy BAARDZO MOCNO.
Kciuki się przydadzą bo póki co ciąża jest zagrożona. Oby dotrwać do 13 tygodnia to się choć trochę uspokoję.

Nikola wszystkiego najlepszego dla Gabrysi bo widzę, że dziś kończy roczek.

Pozostałym roczniakom też składamy najlepsze życzenia. Przekażcie dzieciaczkom: 87zabka, Carri, sylvi81.

reklama
a ja nie narzekam, ze Szymi uzywa smoczka:tak: jak plakunia czy marudzi to smoczus zawsze go uspokoi. Zreszta jak byl noworodkiem to wisial na cycusiu non stop, a dzieki smoczkowi moglam odpoczac od czasu do czasu (przynajmniej moje piersi) :-D

Do góry