reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Witam!!

Dawno nie zaglądałam, ale dziś musiałam, rok temu sobie spokojnie z Wami pisałam, poszłam spać o 23.00 a o 1.00 wody mi odeszły no i się zaczęło:-D:-D ale to zleciało!!!

Kamilek już śpiocha, a ja zaraz do wanny lecę i też się kładę.

Wszystkiego naj dla dzisiejszych solenizantów!!!!!

a co do smoka to Kamil póki co sobie cmoka, a odzwyczajać będę później..

Najlepsze życzenia dla kolejnych roczniaków!!!

Mój Kubuś też za smoczkiem nie przepada. W szpitalu trochę się nim uspokajał, a potem jak przyszliśmy do domu to jakoś sam go odtrącił i tak jest do dzisiaj. Ostatnio nawet gdzieś go znalazłam i mu dałam to za bardzo nie wiedział co ma z nim zrobić. Wsadził do buzi, próbował pociągać ale nic mu nie leciało i rzucił go w kąt :D

my się uspokajamy jakoś tak ...
smoczka i cyca już dawno nie ma...
mamy za to przytulanie, takie na swój sposób ale jest , mały się wciera we mnie heheh
nawet to jest przyjemne:tak:

uwielbiam też jak moja maruda się po mnie wspina :-)
a też dzięki temu w wielu przypadkach mały się umie uspokoić sam...
jak był smoczek to u nas było gorzej, bo Michał go specjalnie wyrzucał z łóżeczka i krzyczał..
mieliśmy nawet 5 smoczków a i tak nie raz trzeba było w nocy szukać..
ja nerwowa że nie umiem znaleźć misiek płakał i nic innego go nie uspokajało
smoczek nam utrudniał życie :tak:

Czesc dziewczyny ja na chwilkę!

Od czwartku jestem z małą w szpitalu ma zapalenie płuc, dzis własnie przed chwilką przyszłam na noc do domu bo dwa dni nie spałam zmieniłam sie z moim Kamilem on jest z malutką teraz ja muszę troszkę odpocząc... jutro rano wstane i wracamn spowrotem mam niedaleko bo jestem u mamy w miescie dzis na noc... prawdopopdobnie zostaniemy tam do wtorku czyli do urodzin... ale damy rade jakbyscie chciały cos wiedziec to moj numer 782032866:) dobranoc:)

Witam niedzielnie ...

Katka ... ojojoj ale się porobiło, zdrówka dla Nadusi

pustki weekendowe tu jak zwykle, a u nas Blania gorączkuje od pt nieregularnie ale nawet i po 38,7 tyle miała w pt na wieczór, żadnych innych objawów dodatkowo, hmmm zastanawiam się czy to na zębolki czy nie, ale jutro muszę się z nią wybrać do pediatry choć gdyby to były zębiska to boję się ją zainfekować z przychodni ehhh i masz tu babo placek:baffled:

Pzdr

reklama
moja goraczkowala kilka dni i nie szlam do lekarza bp nic innego jej nie bylo i teraz juz zeba widac

hmmm no ja też się zastanawiam, ale temp ma już od piątku i niby zawsze po 3 dniach należy się skonsultować z pediatrą :dry: póki co nie widzę innych dodatkowych objawów, ale może to byc np zapalenie gardła i też będzie tylko temp i nic więcej :zawstydzona/y: a do dzioba zajrzeć nie da niestety :baffled: a ile Misia dni miała temp??? była regularna ??? bo u nas jakoś tak dziwnie narasta - niesystematycznie

Do góry