reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Witam!!

Dawno nie zaglądałam, ale dziś musiałam, rok temu sobie spokojnie z Wami pisałam, poszłam spać o 23.00 a o 1.00 wody mi odeszły no i się zaczęło:-D:-D ale to zleciało!!!

Kamilek już śpiocha, a ja zaraz do wanny lecę i też się kładę.

Wszystkiego naj dla dzisiejszych solenizantów!!!!!

a co do smoka to Kamil póki co sobie cmoka, a odzwyczajać będę później..

Najlepsze życzenia dla kolejnych roczniaków!!!

Mój Kubuś też za smoczkiem nie przepada. W szpitalu trochę się nim uspokajał, a potem jak przyszliśmy do domu to jakoś sam go odtrącił i tak jest do dzisiaj. Ostatnio nawet gdzieś go znalazłam i mu dałam to za bardzo nie wiedział co ma z nim zrobić. Wsadził do buzi, próbował pociągać ale nic mu nie leciało i rzucił go w kąt :D

my się uspokajamy jakoś tak ...
smoczka i cyca już dawno nie ma...
mamy za to przytulanie, takie na swój sposób ale jest , mały się wciera we mnie heheh
nawet to jest przyjemne:tak:

uwielbiam też jak moja maruda się po mnie wspina :-)
a też dzięki temu w wielu przypadkach mały się umie uspokoić sam...
jak był smoczek to u nas było gorzej, bo Michał go specjalnie wyrzucał z łóżeczka i krzyczał..
mieliśmy nawet 5 smoczków a i tak nie raz trzeba było w nocy szukać..
ja nerwowa że nie umiem znaleźć misiek płakał i nic innego go nie uspokajało
smoczek nam utrudniał życie :tak:

Czesc dziewczyny ja na chwilkę!

Od czwartku jestem z małą w szpitalu ma zapalenie płuc, dzis własnie przed chwilką przyszłam na noc do domu bo dwa dni nie spałam zmieniłam sie z moim Kamilem on jest z malutką teraz ja muszę troszkę odpocząc... jutro rano wstane i wracamn spowrotem mam niedaleko bo jestem u mamy w miescie dzis na noc... prawdopopdobnie zostaniemy tam do wtorku czyli do urodzin... ale damy rade jakbyscie chciały cos wiedziec to moj numer 782032866:) dobranoc:)

Witam niedzielnie ...

Katka ... ojojoj ale się porobiło, zdrówka dla Nadusi

pustki weekendowe tu jak zwykle, a u nas Blania gorączkuje od pt nieregularnie ale nawet i po 38,7 tyle miała w pt na wieczór, żadnych innych objawów dodatkowo, hmmm zastanawiam się czy to na zębolki czy nie, ale jutro muszę się z nią wybrać do pediatry choć gdyby to były zębiska to boję się ją zainfekować z przychodni ehhh i masz tu babo placek:baffled:

Pzdr

reklama
moja goraczkowala kilka dni i nie szlam do lekarza bp nic innego jej nie bylo i teraz juz zeba widac

hmmm no ja też się zastanawiam, ale temp ma już od piątku i niby zawsze po 3 dniach należy się skonsultować z pediatrą :dry: póki co nie widzę innych dodatkowych objawów, ale może to byc np zapalenie gardła i też będzie tylko temp i nic więcej :zawstydzona/y: a do dzioba zajrzeć nie da niestety :baffled: a ile Misia dni miała temp??? była regularna ??? bo u nas jakoś tak dziwnie narasta - niesystematycznie

Do góry