Ariska ... hmmm krytykują Ci, którzy nie rozumieją intencji, ja uważam że zrobiłam bardzo dobrze;-)bynajmniej Blanka nie ma juz tego problemu co przedtem i robi do nocnika kupkigiganty,nigdy też nie było płaczu ani trzymania dziecka na nocniku na siłę ;-)nie sądziłam, że to nastąpi tak szybko, bo raczej właśniej zakładałam, że gdzieś powalczymy w wakacje kiedy może śmiało bez pieluszki biegać a tak zostanie nam teraz nauczyć wołać si-si ;-) bo e-e już opanowane
Gdynianko ... no to gratuluję i oby tym razem było wszystko OK, &&&&&& mocno zaciśnięte;-) oszczędzaj się w miarę możliwości, kurczę pozytywnie Ci zazdroszczę
Klaudia ... tak Blanka już chodzi, choć nie udało jej się na roczek, ale jeszcze w starym roku przed sylwestrem zaczęła ;-) najpierw nieśmiało, a dziś już chodzi jak "stara"
Pzdr
P.S. my też dzisiaj zamówilismy na all sanki
Gdynianko ... no to gratuluję i oby tym razem było wszystko OK, &&&&&& mocno zaciśnięte;-) oszczędzaj się w miarę możliwości, kurczę pozytywnie Ci zazdroszczę
Klaudia ... tak Blanka już chodzi, choć nie udało jej się na roczek, ale jeszcze w starym roku przed sylwestrem zaczęła ;-) najpierw nieśmiało, a dziś już chodzi jak "stara"
Pzdr
P.S. my też dzisiaj zamówilismy na all sanki