reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Zdrówka dla wszystkich rozchorowanych i gorączkujących.

Jestem sama. M. wrócił z pracy, zjedlismy obiad i poszedł z Małą na spacer. Ja nie poszłam z nimi bo byłam juz dzis 2 godz i się nachodziłam.

Marysia umie robić brawo :-) ciągle by tylko stała ale pupy jeszcze sama nie podniesie i nie wstanie.
Kupiłam wczoraj dla mojego odkopywacza śpiworek do spania. Chłodno się robi a ona cały czas się odkrywa.

Juchu ja tak jak ty uwielbiam matme i najlepsze było to ze nie trzeba było się nic uczyć. fajnie do matury sie przygotowywało. zadanka rozwiązywałam słuchając radia. Ty koleżanka po fachu jesteś bo ja też skończyłam rachunkowość ale to były studia jednolite, 5-cioletnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Zdrówka dla Norberta i Maćka!
Blondi jak ten pchacz? Stabilne to jest? Też oglądałam na necie, ale nie wiem czy Klara by się tym zajęła, bo ona nie lubi zabawek :p

Wbrew pozorom bardzo stabilne, ma go Nulini i ostatnio wstawiła filmik jak jej Tosia zasuwa z tym pchaczem, wiec mase dziewczyn sie nakręciło na niego i chcą kupić, ja jestem bardzo zadowolona, nie ma szans żeby się przewróciło na dziecko, sama próbowałam nacisnać rączkę żeby się majgnął i nie da rady, jedynie może dziecku odjechać. Polecam. I dodatkowo ma masę atrakcji wiec uważam go jako zakup udany:D

Gdynianka - już temperatury nie ma, wiec myślę że to od ząbków, bawi się w najlepsze :)

witajcie:)
Blondi- ale się nakręciłam tym pchaczem. Jestem przeciwna chodzikom, ale to chyba fajna alternatywa! Dużo zdrówka dla Maciusia, oby byla to gorączka od ząbków.

mi.nu- super, już nie mogę się doczekać kiedy Maja zrobi "brawo":)

Ja zaczełam prace, i idzie nawet nawet. Mam straszne wyrzuty sumienia.. że ją zostawiam , ale nie ma mnie maksymalnie 4 godzinki. A jak zaczne jeździć rowerem to 3,20;)

Zdrówka dla wszystkich rozchorowanych i gorączkujących.

Jestem sama. M. wrócił z pracy, zjedlismy obiad i poszedł z Małą na spacer. Ja nie poszłam z nimi bo byłam juz dzis 2 godz i się nachodziłam.

Marysia umie robić brawo :-) ciągle by tylko stała ale pupy jeszcze sama nie podniesie i nie wstanie.
Kupiłam wczoraj dla mojego odkopywacza śpiworek do spania. Chłodno się robi a ona cały czas się odkrywa.

Juchu ja tak jak ty uwielbiam matme i najlepsze było to ze nie trzeba było się nic uczyć. fajnie do matury sie przygotowywało. zadanka rozwiązywałam słuchając radia. Ty koleżanka po fachu jesteś bo ja też skończyłam rachunkowość ale to były studia jednolite, 5-cioletnie.

Mi.nu a kiedy kończyłas studia i gdzie, bo ja tez kończyłam rachunkowośc na UMK tylko, że ja II stopnia mgr i tez taka jak Ty i Juchu do matmy nie musiałam się uczyć.

Ferulka - jak kupisz to się pochwal:) a zdjecie Maciusia z pchaczem możesz obejrzeć w linku poniżej:)

A ja proszę Was bardzo o głosiki, to nasz pierwszy konkurs i chciałabym prosić Was o głosiki codzienne (można oddawać głos co 24h) dziękuję
http://rodzicetomy.pl/competition/post/6/
Na dole strony są zdjecia, proszę znajdźcie zdjęcie podpisane: "Maciuś 9 miesięcy"
Na zdjeciu jest mój synuś z pchaczem właśnie:D dzisiejsze zdjecie;D

Ostatnia edycja:
Blondi super, że gorączka minęła:-) Głosik oddany.
Mi.nu gratulacje dla córci, zobaczysz jeszcze wszystkie nas zadziwi, bo widzę,że bardzo się rozpędza w zdobywaniu nowych umiejętności:-)

Misiek coś mi wcześnie robi pobudki, wczoraj o 3.30 a dzisiaj urzęduje już od 4.15. Ja padam z niewyspania, a on nawet nie ziewnie... M w pracy, jutro chyba też, a mnie się marzy chwila tylko dla siebie. Zaczynam chyba mieć jakiś leciutki kryzys. Mam nadzieję,że to z przemęczenia połączonego z anemią, a nie dlatego,że staję się wyrodną matką...

Gdynianka podejrzewam żebyś stała się wyrodną matką to jeszcze długą drogę musiałabyś przejść :_), myślę że jak nie każda z nas to większość ma momenty załamania ale głowa do góry, wyśpisz się , odpoczniesz i zobaczysz że będzie lepiej.

moja mała śpi, ja trochę ogarnęlam mieszkanie, zrobiłam porządek w rzeczach i oczywiście znów sporo odłóżyłam do wora do piwnicy, chciałabym jeszcze w ten weekend zrobić porządek w moich ciuszkach i wyjąć zimowe swetry a pochować letnie ale małe mam szanse na to, codziennie rano wkurzam si ę bo nic nie mogę znależć w szafie wszystko wyrzucam i znów na szybko upycham... masakra
Mąż na zajęciach, dziś już drugi dzień - wczoraj wrócił po godzinie bo okazało się że nie ma klucza do sali :-) Mam nadzieję że tym razem mu się uda, bo to jego 3 podejście do studiowania, może teraz jest mądrzejszy :-)
Podziwiam Was laski że macie siłę jeszcze się uczyć, chociaż mi też coś po głowie chodziło ale teraz dam sobie spokój, może za rok.

zbieram się bo za godzinkę basen po 2tygodniowej przerwie, jak dobrze pamiętam na 5 zajęciach (dziś wypadaję) miało być nurkowanie, jestem bardzo ciekawa jak moja Zosieńka sobie poradzi

reklama
Blondi głosik oddany :)

Gdynianka z tym rozpędzaniem się to bez przesady. czekam kiedy sama usiądzie lub wstanie ale jakoś nie bardzo jej to wychodzi. mój M. też dziś w pracy ale tylko do 13. poszedł parę nadgodzin złapać.

Marysia przespała dziś całą noc. zasnęła po 20 i spała do 8.15 :szok: daje sie mamusi wyspać :)

Do góry