reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Jestem szalona, więc trzymajcie kciuki. Nakręciłam mojego M na to, aby dzisiaj ściął mi włosy na krótko. Bardzo mi wypadają. M nie jest fryzjerem, ale potrafi to robić, taki wrodzony talent. Ścinał już włosy swoim siostrom i siostrzenicy. Mimo wszystko ręce mi się trzęsą... bo ze mną to będzie pierwszy raz. A jutro kupujemy farbę do włosów, średni blond i wracam do swojego koloru. (nie farbowałam włosów od 3 miesięcy z powodu wypadania,więc mam dość długie odrosty). Ciekawe co z tego wyjdzie. Najwyżej czapka z daszkiem przez kolejne miesiące hihihihi Od dzisiaj możecie nazywać mnie wariatką;-)
Blondie obejrzeliśmy z M zdjęcia Maciusia z sesji w lesie, przepiękne:-)

reklama
a jednak jestem dziś pierwsza, wczesniej już zaczęłam pisać ale musiałąm skończyć i teraz wchodzę i jeszcze dziś nikt nie pisał na bb:-(

moje dziecko śpi, chciałam to wykorzystać i powystawiać trochę rzeczy na all ale jak na złóść baterie w aparacie się rozładowały i nic z tego, wkurzyć się można bo zabierałam się za to już dobru=ych kilka tygodni i jak mam chwilkę gdzie nic nie ma innego do zrobienia to nie mogę! oj... złośliwość rzeczy martwych :-)
moj m. na zajęciach ale też mnie od rana wkurzył bo pojechał samochodem a chciałam do rodziców jechać - zaproponował mi bym przyjechała autobusem po samochów (uczelnię ma kilka przystanków dalej) ale tym wkurzył mnie niemiłosiernie :-) bo on nie mógł autobusem z plecaczkiem jechać a ja z małą, wóżkiem i nosidełkiem w ręku mogę. Oj mu się dostanie jak wróci :wściekła/y:!!!
Dobrze że moja siostra też jedzie to zabiore się z nimi przynajmniej nie muszę obiadu robić a m. niech sobie radzi, tym bardziej że nie ma w domu nawet kawałka chleba :-)

Ale tu dziś cisza ...
My byliśmy dziś w kościółku a potem na wyborach. Marysia namiętnie robi brawo. już prawie udało się jej wstać samej. zobaczymy kiedy nas zaskoczy. dziś nas zaskoczyła i spała w dzień 2godz 15 min. tak długo to juz dawno nie spała. teraz już też śpi.

przyjemnego wieczoru :)

witajcie,

Gdynianka1- to zdolny Twój M! jeśli siostrom ścinał włosy:) ja bym u mojego się nie ostrzygła, chociaż włosy mi już farbował. namęczył się przy tym strasznie biedaczek;)

Blondi- pchacz już kupiony! taki jak Twoj tylko brakuje mu tych klocków.Stan prawie idealny i kosz 40zł;) Duży jest tych klocków w komplecie?

głosy oddane!

Witam. Wyszły mi dwie kreski na teście. Mam mieszane uczucie, z jednej strony cieszę się, z drugiej jestem zmartwiona. Za wcześnie na drugie dziecko po cesarce. Dzisiaj płaczę i śmieję się. Dziwne uczucie.

A włosy mam króciutkie i wyglądam jak przystojny chłopak.

Gdynianka gratulacje. Ciesz się i nie przejmuj tym, że za szybko po cesarce. To, że trzeba odczekać rok czy dwa to mity. Bratowa mojego męża urodziła drugie dziecko po roku i 2 miesiącach i wszystko było ok. Z resztą jak pytałam się gina to powiedział, że nie ma czegoś takiego jak problemy z powodu wcześniejszej cesarki. Nie ważne jaki był poród organizm powinien się zregenerować i dobrze jeśli ma na to rok. Musisz teraz dbać bardzo o siebie bo z tego co pamiętam to miałaś ostatnio problemy ze zdrowiem.
My też chcieliśmy szybko drugiego dziecka ale u nas to nie taka prosta sprawa. A poza tym w obecnej sytuacji lepiej jak na razie pozostaniemy przy jednym.

ja tylko na chwilę zobaczyć czy ktoś coś w końcu wczoraj napisał a tu takie wieści :-) Gdynianka gratulacje z całego serca!!! nawet mężowi powiedziałam i też się ucieszył :-) naprawdę super wieści!!!

zbieram się do roboty:-(
a! moja dzidzia ładnie dziś spała, tzn jak w końcu po 21.30 zasnęła mino że przed 20,00 ledwo głowę trzymałą. obudziła się o 5.40 na cyca a że i tak nie było sensu jej usypiać bo zaraz musiałabym ją budzić to trochę się pobawiłyśmy. teraz mąż ją ubiera a ja się szykuję

miłego dnia

reklama
Dzięki dziewczyny, muszę po prostu ochłonąć. Jumabe dobrze pamiętasz, mam anemię i to też napawa mnie lękiem. Dzisiaj przed wyjściem M do pracy powtórzyliśmy test, jak byk są dwie kreski. Za godzinę będę dzwonić do mojego gina i umówię się na wizytę.

Do góry