reklama
E
Ewcia_822
Gość
Jakbym siebie słyszła. Ja naprawdę nie mam czasu a i Wesela zaczęły się po przerwie więc staram się ogarniać tą fuchęWitajcie kochane. .
Wybaczcie, że mnie tutaj mało, ale i zamkniętego nie ogarniam ostatnio. Czasu na wszystko brak. Każdą wolną chwilę poświęcam dzieciakom i mężowi. Obowiązków masa i jak znaleźć czas na wszystko???
My mamy spacerówke po Wiki, Coneco Solar z serii pierre cardain. SUPER jestem mega zadowolona. Ma spory kosz i jest bossskka
W weekend mama ma 50-tkę i od piątku idę jej pomóc bo będzie dużo roboty. Do tego jeszcze mam jej piec placki także nogi to mi w d... wejdą.
Dzisiaj Tycjan miał szczepienie a jutro ja do stomatologa, będzie mi niestety dłutował zęba i już się boję...
A ja jestem bardzo zadowolona z mojego dizwacznego wózeczka - Leviroo core - wszyscy się za nami oglądają bo takiego u nas jeszcze ja bynajmniej nie widziałam bo ich mało wogóle w Polsce jeżdzi. Jest leciutki i bardzo wygodny
Pozdrawiam kochane.
ps. Tycuni się włos nareszcie zaczyna jeżyć
Wreszcie dobiłam się do komputera. Ostatnio jakoś albo nie miałam czasu albo mąż pracował na kompie. Moje dziecko raczkuje już na całego więc nie mogę go w zasadzie spuścić z oczu. Tym bardziej, że on przy tym raczkowaniu strasznie kombinuje i zdarza mu się przewrócić. Jego kombinacje to m.in. stawanie na paluszkach w postawie raczkującej albo potrafi uklęknąć zupełnie prosto a jak straci równowagę to leci do tyłu na główkę. Od wczoraj zaczął też się podnosić na nóżki przy pomocy niestety dość ruchomych przedmiotów np. tekturowego pudełka na zabawki.
Zaczął też już gaworzyć. Mówi już mama, tata, baba ale jeszcze chyba nie wiąże tego z osobami chociaż czasem mam wrażenie, że czasami są to słowa naprawdę do nas skierowane. I wyciąga do mnie rączki jak chce żebym go wzięła.
Powiem szczerze, że wydaje mi się, że on nagle wystartował tak szybko z wieloma nowymi umiejętnościami, że aż jestem w szoku.
Co do wózka to ja na razie mam 3w1 i jakoś muszę jeszcze dać radę. Moja siostra ma parasolkę po swojej córce więc może od niej pożyczę później ale chyba dopiero na wiosnę bo na zimę to chyba faktycznie w tym będzie mu cieplej.
Zaczął też już gaworzyć. Mówi już mama, tata, baba ale jeszcze chyba nie wiąże tego z osobami chociaż czasem mam wrażenie, że czasami są to słowa naprawdę do nas skierowane. I wyciąga do mnie rączki jak chce żebym go wzięła.
Powiem szczerze, że wydaje mi się, że on nagle wystartował tak szybko z wieloma nowymi umiejętnościami, że aż jestem w szoku.
Co do wózka to ja na razie mam 3w1 i jakoś muszę jeszcze dać radę. Moja siostra ma parasolkę po swojej córce więc może od niej pożyczę później ale chyba dopiero na wiosnę bo na zimę to chyba faktycznie w tym będzie mu cieplej.
witajcie :-)
tu w rozpakowanych styczniówkach mnie nie było :-) a Norbuś mój styczniowy :-)
co do spacerówek to my mamy Delti Cat baaaardzo fajna spaceróweczka :-) składa się do rozmiarów walizki ;-) idealna do miejskich warunków ;-)
tu po złożeniu w samochodzie - wygrzebałam fotke jeszcze za czasów córki :-)
gondolke mielismy Baby Merca też jeszcze po Gabi ;-) ale nie ma porównania
wózek leciutki 9 kg a ma z tyłu pompowane kola :-) bardziej zwrotny, siedzisko moge montować przodem lub tyłem do prowadzącego :-)
minusem jest dość płytka buda spacerówki a nie mogę dopasować parasolki ... nawet producent nie był w stanie mi pomóc ...
na spacerówkę przesiedliśmy się niedawno ze względu na asymetrie ułożeniową małego
Ewcia aż mnie zmroziło z tym stomatologiem ....
żałuję że nie mogłam Was czytać od poczatku ale z dwójką dzieciaków z tak małą różnicą wieku nie jest łatwo ;-)
tu w rozpakowanych styczniówkach mnie nie było :-) a Norbuś mój styczniowy :-)
co do spacerówek to my mamy Delti Cat baaaardzo fajna spaceróweczka :-) składa się do rozmiarów walizki ;-) idealna do miejskich warunków ;-)
tu po złożeniu w samochodzie - wygrzebałam fotke jeszcze za czasów córki :-)
gondolke mielismy Baby Merca też jeszcze po Gabi ;-) ale nie ma porównania
wózek leciutki 9 kg a ma z tyłu pompowane kola :-) bardziej zwrotny, siedzisko moge montować przodem lub tyłem do prowadzącego :-)
minusem jest dość płytka buda spacerówki a nie mogę dopasować parasolki ... nawet producent nie był w stanie mi pomóc ...
na spacerówkę przesiedliśmy się niedawno ze względu na asymetrie ułożeniową małego
Ewcia aż mnie zmroziło z tym stomatologiem ....
żałuję że nie mogłam Was czytać od poczatku ale z dwójką dzieciaków z tak małą różnicą wieku nie jest łatwo ;-)
E
Ewcia_822
Gość
Ach jakoś to trzeba przeżyć...
Zapomniałam napisać że mój synuś waży całe 10 kg i ma 74 cm wzrostu
W poradni byli conajmniej zaskoczeni że taki duży i pytali po kim to takie wyrosło hihihi Mąż do niskich nie należy ja za to szeroka jestem i taka mieszanka wyszła
Zapomniałam napisać że mój synuś waży całe 10 kg i ma 74 cm wzrostu
W poradni byli conajmniej zaskoczeni że taki duży i pytali po kim to takie wyrosło hihihi Mąż do niskich nie należy ja za to szeroka jestem i taka mieszanka wyszła
Hej! Ja juz nie jestem u teściowej, tylko u mamy. Na weekend mieliśmy tu przyjechać, więc już mi się nie oplaciło jechać do domu. Teraz Klarcia ma dżemkę, a ja podczytuję co u Was. Karlita, fajnie, że znów tu zajżałaś. Czytałam o Norbercie. Dobrze, że szukaliście jakiejś pomocy dla Niego. Oby sie wszystko udalo!
Co do wózka, to my na pewno na zimę zostaniemy w naszej spacerówce z kompletu. Będzie nam obu wygodniej.
W środę idziemy na szczepienie, to będę wiedziała ile Klarcia waży, ale już na pewno ponad 8kg i ok.75cm
Co do wózka, to my na pewno na zimę zostaniemy w naszej spacerówce z kompletu. Będzie nam obu wygodniej.
W środę idziemy na szczepienie, to będę wiedziała ile Klarcia waży, ale już na pewno ponad 8kg i ok.75cm
reklama
mi.nu super :-) ja też jeszcze zostaję w domu z dzieciakami :-)
samanta wracasz do pracy ?? mała z nianią czy do żłobka ??
catelin dzięki :-) jeśli macie wózek na 4 pompowanych kołach to takie są najlepsze na zimę :-)
my w zeszlym roku kupilśmy dla córki podwójne sanki więc jak spadnie snieg to bedziemy się saneczkować ;-)
ciekawa jestem jaka będzie zima w tym roku ;-)
samanta wracasz do pracy ?? mała z nianią czy do żłobka ??
catelin dzięki :-) jeśli macie wózek na 4 pompowanych kołach to takie są najlepsze na zimę :-)
my w zeszlym roku kupilśmy dla córki podwójne sanki więc jak spadnie snieg to bedziemy się saneczkować ;-)
ciekawa jestem jaka będzie zima w tym roku ;-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: