reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witajcie kochane. .

Wybaczcie, że mnie tutaj mało, ale i zamkniętego nie ogarniam ostatnio. Czasu na wszystko brak. Każdą wolną chwilę poświęcam dzieciakom i mężowi. Obowiązków masa i jak znaleźć czas na wszystko???

My mamy spacerówke po Wiki, Coneco Solar z serii pierre cardain. SUPER jestem mega zadowolona. Ma spory kosz i jest bossskka :)

reklama
Damquelle już raz był spakowany... mimo wszystko mam nadzieję,że się M zmieni, tym bardziej,że teraz jest to już rzadziej. Na szczęście teściu zawsze jest po mojej stronie i stopuje zachowania M i teściowej.
Ferulka pierwszą spacerówkę jaką zamówiliśmy (też z allegro) również okazała się niewypałem, na szczęście znaleźliśmy na nią nabywcę. A obecna spacerówka ma rączkę przekładaną.

Dziś dokonałam kradzieży, nieświadomie a jednak. Robiłam zakupy w Kauflandzie, położyłam jajka na dolnej torbie wózka a resztę zakupów trzymałam w ręce. Dopiero jak dotarłam do domu zauważyłam, że zamek w torbie był trochę rozsunięty, patrzę a w środku są jajka... jak pójdę na popołudniowy spacer to podejdę do sklepu z tymi jajkami i zapłacę

Tez bym jeszcze została na zimę z tą spacerówka z wózka 3w1 ale juz nie daję rady jej dźwigać z małą. codziennie rano mnie plecy bolą. a w weekend jak M. był w domu i nie dźwigałam to wszystko było ok, plecy nie bolały. no chyba że mała na zimę już będzie chodzić to wtedy wrócimy do tego wózka bo tam koła pompowane są więc na śniegu lepiej będą się prowadzić. ale na razie trzeba kupić lżejszy. co sądzicie o takim
SPACERÓWKA BERTONI FOXY+POKROWIEC EKSPRESS WYSY. (1784628024) - Aukcje internetowe Allegro
oglądaliśmy go wczoraj, jest leciutki i bardzo łatwo rozkłada się do pozycji lezącej - jest rączka a nie jakieś dziwne paski które trzeba ściągać. jak M. wróci z pracy jeszcze raz pojedziemy oglądać.

Gdynianka każdemu może się zdażyć, przeciez nie zrobiłaś tego celowo. Fajny masz wózeczek, ale trochę waży (13,5kg) i ma przekładaną rączkę.
tez wczoraj jeden z przekładaną raczką oglądaliśmy ale siedzisko nad główką miało taką dziwną półkę i Mała już tego dotykała głową a przecież urośnie i wtedy nie wiem jak miałaby w takim wózku jeździć. to było bardzo sztywne i nie ma mozliwości zdemontowania, ale był super, leciutki. to był ten: http://allegro.pl/lekki-wozek-quatro-caddy-przekladana-raczka-i1777266173.html

Ostatnia edycja:
Mi.nu fajny ten wózeczek bertoni foxy co wczoraj oglądaliście.
Ja nie czuję tych 13,5 kg, poprzedni wózek 3w1 Baby Merc był bardzo ciężki (ale nie pamiętam ile ważył) i tak jak ciebie bolały mnie ciągle plecy. Bardzo mocno.
Mogłam nie iść z tymi jajkami, bo zostałam potraktowana jak złodziejka. Pani bardzo nieprzyjemnie ze mną rozmawiała. Widocznie nie warto być uczciwym.

Nasza spacerówka waży 12,5 kg i już nie mam siły jej nosić po schodach.
Szkoda że Cię tak potraktowali.
Zdrzemnęłam się chwile z Małą. uciekam dokończyć obiad.

reklama
moja nie ma przekładanej rączki bo to parasolka :) a przekładane rączki mają raczej spacerówki nie parasolki :)

Gdynianka no weź przecież jakbyś celowo je wzięła to byś nie wróciła masakra jakaś. Ja kiedyś robiłam na kasie i do kumpla przyszedł facet że ten za dużo mu wydał o 50zł, wszyscy szok że wrócił i wogóle kolega poleciał do kasy głównej przeliczyć kasetkę i faktycznie za dużo wydał oddawał by z własnej kieszeni a tak człowiek uczciwy i myślałam że po piętach go wycałuje. A tu nie doceniają a za twoje jajka nikomu by nie potrącili więc co im zalezy

Ostatnia edycja:
Do góry