reklama
madzia6485
Fanka BB :)
Dziewczynki w wolnym czasie prosimy o głosiki
Rozdajemy aparaty Olympus! na Facebooku | Facebook
tylko jak się polubi tą stronę to trzeba wejść jeszcze raz przez tego linka bo inaczej nie będzie widać mojego zdjęcia
Rozdajemy aparaty Olympus! na Facebooku | Facebook
tylko jak się polubi tą stronę to trzeba wejść jeszcze raz przez tego linka bo inaczej nie będzie widać mojego zdjęcia
E
Ewcia_822
Gość
Witam kochane.
Widzę macie zapał do tych konkursików, ciągle tylko multum linków wrzucacie. Życzę wygranych
Widzę macie zapał do tych konkursików, ciągle tylko multum linków wrzucacie. Życzę wygranych
My już po weselu. Zmęczone i wyczerpane. Prosimy ponownie o głosik.
Bebilon - Mleka, preparaty dla niemowląt i dzieci Bebilon
witam się dziś jako pierwsza :-)
u nas nocka dziś straszna, mała budziła się prawie co godzine z bólem brzuszka, prężyła się , wyginała. Nie wiem co się dzieje, chociaż wczoraj zjadłam dosłownie 3 fasolki i zastanawiam się czy to czasem nie od tego. mam nadzieję, że teraz jak się obudzi będzie już wszystko dobrze
głosiki na dzisiaj już oddane :-)
u nas nocka dziś straszna, mała budziła się prawie co godzine z bólem brzuszka, prężyła się , wyginała. Nie wiem co się dzieje, chociaż wczoraj zjadłam dosłownie 3 fasolki i zastanawiam się czy to czasem nie od tego. mam nadzieję, że teraz jak się obudzi będzie już wszystko dobrze
witam
samantaa mowisz, ze mialas nocke z atrakcjami ja mialam poprzednia ale przez starsza corke bo toska spi w nocy bardzo ladnie (nie bede zapeszac) mam nadzieje, ze dzisiejsza bedzie juz lepsza i to faktycznie przez te fasolki a nie na stale
my tez prosimy o glosiki
Nosidełka do noszenia niemowląt - konkurs LennyLamb.com - LennyLamb.com
samantaa mowisz, ze mialas nocke z atrakcjami ja mialam poprzednia ale przez starsza corke bo toska spi w nocy bardzo ladnie (nie bede zapeszac) mam nadzieje, ze dzisiejsza bedzie juz lepsza i to faktycznie przez te fasolki a nie na stale
my tez prosimy o glosiki
Nosidełka do noszenia niemowląt - konkurs LennyLamb.com - LennyLamb.com
witam się dziś jako pierwsza :-)
Biedactwo maleńkie. Mam nadzieję, że dziś już będzie lepiej. Ja już jem wszystko, i fasolkę i piję gazowane a Natalce nic nie jest. Coś musiało jej zaszkodzić.
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Samanta biedne twoje maleństwo, mam nadzieję,że już się będzie lepiej czuła.
Myśmy wczorajszy dzień spędzili u dziadków w Pucku i nie wiem co tam u nich jest, ale zawsze jak wracamy to Misiek ma pełno tych swoich plamek i bardzo go swędzi. Kilka godzin w domu i mu mija.
Głosiki oddane.
Miłego dnia ( u nas niestety dzisiaj pada)
Myśmy wczorajszy dzień spędzili u dziadków w Pucku i nie wiem co tam u nich jest, ale zawsze jak wracamy to Misiek ma pełno tych swoich plamek i bardzo go swędzi. Kilka godzin w domu i mu mija.
Głosiki oddane.
Miłego dnia ( u nas niestety dzisiaj pada)
reklama
Podziel się: