gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Byliśmy dwa razy, pierwszy raz w 8 tygodniu,a potem do kontroli dwa miesiące później. Lekarz potem stwierdził, że nie ma już potrzeby dalszych wizyt.
Spokojnej nocy:-)
Spokojnej nocy:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My tez w tej byliśmy. na usg wyszło wszystko dobrze i nie kazał lekarz wiecej przychodzic.Mi.nu ja tez byłam tylko raz w przychodni wojskowej.
głosik oddanyI ja też proszę o kliknięcie
Witam,
A u nas znowu nocka koszmarna Juz mam dośc i chyba sie poryczę
Proszę o głosy na pocieszenie Gdzieciaki.pl na Facebooku | Facebook
Kate gratulacje dla córci, że tak ładnie spała:-)
Joasiab współczuję, naprawdę zaczynam doceniać ten mój urlop wychowawczy. Trzymam kciuki abyś przetrwała kolejny dzień i żeby dalej było ci już tylko lżej.
Duży szacunek dla mam, które powróciły do pracy.
Moja siostra przyniosła wczoraj całą torbę zabawek dla Miśka po dziecku swojej znajomej. Prawie każda z tych zabawek wydaje dźwięki, Miki prze szczęśliwy od wczoraj zapomniał o istnieniu mamy;-) a mnie od tych dźwięków już uszy bolą... ale przetrwam, tak jak przetrwałam erę Kotka kłopotka (teraz młody szaleje jak tylko słyszy dźwięki hakuny mataty z Króla Lwa).
U nas niestety pada, a my wybieramy się do dziecięcej hurtowni po matę piankową. Muszę tylko sprawdzić, aby nie miała w składzie formamidu, bo czytałam,że jest to szkodliwe dla dzieciaczków.