reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

jumabe - nie ma się co nakręcać najpierw idź do lekarza i się nie martw na zapas bo to też nie wpływa dobrze na dziecko. To może być nic niegroźnego poprostu fizjologiczna reakcja na ukąszenie. A czytając na internecie znajdziesz u siebie zapewne dużo objawów które niekoniecznie będą chorobą i niepotrzebnie się nakręcisz

Ostatnia edycja:
reklama
w koncu coś się ruszyło na forum :-)
Gosiu - ja to raczej nie puściłabym dziecka z gołą dupką nad morzem, teraz dużo słyszy się o róźnych "złych ludziach"
Jumabe - idz jak najszybciej do lekarza, on napewno będzie wiedział jak Ci pomóc i czy powinnaś dalej karmić. mam nadzieję, że wszystko pozytywnie się wyjaśni

mi dziś moja mała dałą postać do 8.50. oczywiście z przerwą ok 5.00 na karmienie, poźniej ok 7 się wierciła ale jakoś dalej oczka zamknęła. a jak obudziłam się o 8.50 to ona nadal spała. chociaż ostatnio też ma problemy z zasypianiem, był już okres że po karmieniu odkładałam ją do łóżeczka i zasypiała a teraz są wielkie oczy, uśmieszki i gotowość do zabawy. jak troszkę zmuli to jest płacz. nie wiem co się z nią dzieję ale i tak nie jest źle.

Dziewczyny jak swietujecie dzien mamy ?

Moj synek zrobil mi prezent - spal od 22 do 8 rano :-)

Jumabe nie zwlekaj i idz do lekarza.
Samanta bardzo ladnie spi Twoja malutka.

Witajcie. Idę do lekarza dziś o 15 a potem też przejdę się do pediatry bo przyjmuje również od 15 na zdrowej stronie. Próbuję się nie nakręcać ale to nie takie proste.

Dziekuje Ribi za życzenia dla Mai:) co tam u Maciusia? aż mi się wierzyć niechce że to już 5 miesiąc się zaczął:) Zastanawiałam się co tam u Ciebie, no dawno Cie nie było a ja zamkniętego nie mam. Jak tam zdjęcia z sesji? dostałaś już?

reklama
Do góry