reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

AsiaK - buziaki dla Natalki, u nas za chwilkę będą 4 miesiące:-)

mąż jechał do miasta oglądać mecz a ja sama z małą, która smacznie sobie śpi. zaraz też się kładę

reklama
dawno nie zagladalam na otwarty, dzis u tesciow mam na to czas:-)
udalo nam sie tez byc na festynie szkolnym w jakiejs wsi. moja kolezanka nas zaprosila.
Choc zaczelo sie dla nas malo milo bo moja Maja jakies sceny placzu zaczela nam fundowac ..powiem,ze sie troche zagotowalam w sobie... :crazy:
jednak Natala to sila spokoju i ona pozwolila mi na rozmowe z kolezanka a "natretna" Maja skupila sie na tatusiu.:cool2:

czy moj post dzisiaj jest pierwszym postem??? az mi sie wirzyc nie chce - tu sie nic nie dzieje... ????
a na zamknietym ogarnac nie moge:)

Ostatnia edycja:
Dzisiaj znow nikogo nie ma na forum.
Pogoda cudna, wiec pewnie wszystkie mamusie z malenstwami odpoczywaja w ogrodkach.

Claudia jak myslisz kto wygra X factora ?

Dzisiaj znow nikogo nie ma na forum.
Pogoda cudna, wiec pewnie wszystkie mamusie z malenstwami odpoczywaja w ogrodkach.

Claudia jak myslisz kto wygra X factora ?

hmmm
pewnie Szpak, ale nie wiem w sumie...
Szulc może też , ciężko powiedzieć ale Wojewódzki pewnie na rzęsach stanie aby to był ktoś z jego grupy

Oj coś tu pusto;-)
od poniedziałku musiałam przestawić Misia na mleko modyfikowane dla dzieci ze skazą białkową:-( było ciężko. ale dziś się poddał i już je pije

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW Z OKAZJI ICH ŚWIĘTA

reklama
Do góry