reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witajcie. Coś pustawo tu ostatnio się zrobiło.
Muszę się pochwalić, że moje dziecko dorosło do tego, żeby przesypiać całe nocki. Już od pięciu dni zasypia ok. 21-ej a budzi się ok. 6-ej. Jestem w szoku, a moje cyce tym bardziej :)).

reklama
Witajcie. Coś pustawo tu ostatnio się zrobiło.
Muszę się pochwalić, że moje dziecko dorosło do tego, żeby przesypiać całe nocki. Już od pięciu dni zasypia ok. 21-ej a budzi się ok. 6-ej. Jestem w szoku, a moje cyce tym bardziej :)).
ciiii
tylko go nie zachwal , żeby Ci nadal tak dobrze spał
;-)

jumabe rewelacyjnie a ja się ostatnio zastanawiałam czy takie małe dziecko może przesypiać całą noc.

Mój wczoraj zasnął o 20 i dziś wstał o 6.30 bez przerwy na karmienie(zazwyczaj są dwie lub jedna) ale znając życie to pewno jednorazowy wyskok:)

hejka
ja tak chwaliłam mojego, że ładnie śpi a od paru nocek jest jakaś masakra z NIm, budzi się co chwila, coś mamrocze , płacze... a ja dziś na rzęsach chodzę....

Moj maluch od kilku dni tez przesypia juz "cale nocki". Jak usnie o 22, tak budzi sie o 6 rano. Musi byc strasznie glodny, bo jak przyssa sie do cyca, to je i je... :-)

reklama
Claudia - a gdzie ty masz brodzik po kostki u nas na basenie do pasa? i dość duży jest a do dużego basenu z dzieckiem nie bardzo bo zimniejsza woda jest. A ja bym na basen nie kryty obawiała się iść bo dużo ludzi i na pewno nie tak zadbany jak kryty.

A twój mały ma dwie 3godzine przerwy na sen w ciągu dnia? bo to oznaka najadania się. Próbowałaś dać mu coś sycącego na noc?

Joasiab - moja też śpi 20 - 4 potem je i wstaje co 3h i tak do 10 albo zasypia 22 - 6 i potem do 9. Kąpiemy, obie piersi, trochę się wygłupia a jak trze oczka to odrazu do łóżka

Ostatnia edycja:
Do góry