reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam sie i Ja dzisiaj:)Widze ze mamy jakas nowa kolezanke wiec witam serdecznie.Wklej jakis suwaczek zebysmy wiedzialy cosik o Tobie i dzieciaszku:)
Jumabe no to super ze juz takaldnie spi.My na szczescie nie mielismy z tym problemow ale MOj Filipek jest na butelce i mysle ze to dlatego ladnie spi od dawna.Kladzie sie o 20 wstaje o 4 i potem o 7,o 10,o 14 (bo miedzy 11 a 14 ma drzemke)o 17 no i o 20 i tak w kolko.
Dziewczyny tak czytam o waszych wypadach na basen a JA mam pytanie czy nad morze tez kupowac te specjalne pampersy do plywania czy z gola dupka go pomoczyc bedzie mial 6 miesiecy wtedy?I wiadomo ze w morzu to bedzie malo czasu spedzal narazie wiecej na plazy no chyba ze mu maly basenik kupimy ale to jeszcze nie wiemy.

reklama
nasz Misio też zasypia sam i budzi się podobnie jak Twój Tomcio
a po 6:00 biorę go do siebie to czasem do 8:00 , 9:00 pośpi
śpi w łóżeczku całą noc

tylko po kąpieli koło 20:00 trzeba mu pomóc zasnąć
a w nocy jak nie ma katarku czy bóli brzuszka też po cycu zasypia sam

tak tylko na krytym jest ta różnica ze woda jest czyszczona na bieżąco a na odkrytym jak się wakacje skończą. no to jak taki brodzik jest nie pójdziesz z niemowlakiem który nie chodzi wtedy trzeba na płytkie na basen

witam się z Wami, dawno mnie na otwartym nie było. Widzę, że u Was wielka cisza!!!!

ferulka dziś nasze dzieciaczki kończą 4 mce) Wszystkiego najlepszego:)

reklama
Późna już pora i pewnie większość śpi.
Słuchajcie jestem załamana. Chyba złapałam boreliozę. W ubiegłym tygodniu we wtorek zauważyłam u siebie kleszcza. Mąż mi go wyciągnął ale podejrzewam, że mogłam go mieć już od soboty bo wtedy byłam w parku a potem już nie. Wlazł mi w pępek i nie zauważyłam go wcześniej, z resztą nie spodziewałam się go bo moze wtedy bym się oglądnęła dokładniej. Dzisiaj niestety zauważyłam, że chyba zrobił mi się rumień wokół pępka. Poza tym w południe miałam jakieś dziwne zawroty głowy nie wiedzieć skąd. Jutro chyba muszę iść do lekarza ze sobą ale chyba też do pediatry bo boję się o Dominika. W internecie są bardzo różne opinie na temat karmienia piersią przy boreliozie. Tydzień temu mówiłam o kleszczu pediatrze przy szczepieniu Dominika i kazała się obserwować a gdyby coś się działo np. wysoka temperatura to powiedziała, że trzeba będzie przestać karmić. Nie wyobrażam sobie tego. Z jednej strony boję się go karmić żeby się jednak nie zaraził a z drugiej tak bardzo chcę go karmić nadal. Poza tym on nie chce nic pić z butli i co wtedy? Jeszcze może moje mleko by pił bo znajomy smak ale mleko modyfikowane? Naprawdę jestem załamana i boję się co teraz będzie.

Do góry