reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

jumabe - nie ma się co nakręcać najpierw idź do lekarza i się nie martw na zapas bo to też nie wpływa dobrze na dziecko. To może być nic niegroźnego poprostu fizjologiczna reakcja na ukąszenie. A czytając na internecie znajdziesz u siebie zapewne dużo objawów które niekoniecznie będą chorobą i niepotrzebnie się nakręcisz

Ostatnia edycja:
reklama
w koncu coś się ruszyło na forum :-)
Gosiu - ja to raczej nie puściłabym dziecka z gołą dupką nad morzem, teraz dużo słyszy się o róźnych "złych ludziach"
Jumabe - idz jak najszybciej do lekarza, on napewno będzie wiedział jak Ci pomóc i czy powinnaś dalej karmić. mam nadzieję, że wszystko pozytywnie się wyjaśni

mi dziś moja mała dałą postać do 8.50. oczywiście z przerwą ok 5.00 na karmienie, poźniej ok 7 się wierciła ale jakoś dalej oczka zamknęła. a jak obudziłam się o 8.50 to ona nadal spała. chociaż ostatnio też ma problemy z zasypianiem, był już okres że po karmieniu odkładałam ją do łóżeczka i zasypiała a teraz są wielkie oczy, uśmieszki i gotowość do zabawy. jak troszkę zmuli to jest płacz. nie wiem co się z nią dzieję ale i tak nie jest źle.

Dziewczyny jak swietujecie dzien mamy ?

Moj synek zrobil mi prezent - spal od 22 do 8 rano :-)

Jumabe nie zwlekaj i idz do lekarza.
Samanta bardzo ladnie spi Twoja malutka.

Witajcie. Idę do lekarza dziś o 15 a potem też przejdę się do pediatry bo przyjmuje również od 15 na zdrowej stronie. Próbuję się nie nakręcać ale to nie takie proste.

Dziekuje Ribi za życzenia dla Mai:) co tam u Maciusia? aż mi się wierzyć niechce że to już 5 miesiąc się zaczął:) Zastanawiałam się co tam u Ciebie, no dawno Cie nie było a ja zamkniętego nie mam. Jak tam zdjęcia z sesji? dostałaś już?

reklama
Do góry