reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam się Laseczki:)
Ostatnio nie zaglądałam .... czasu przy mało ale obiecuję ze się poprawię bez bicia:)
Maja rośnie ratujemy się kaszką bo jest głodomorrra :) i na sniadanko i na kolację po cycusiu kaszkę je.. ale to dopiero od świat ,tak to byłyśmy na cycusiu tylko dodatkowo deserki.
Michaś rozrabia -uczymy się pedałować na rowerze..
Mąż teraz pryska a my siedzimy w domku bo pogoda paskudna:(i zimno brrr

Martuss- gdzie w Radomiu jest ta noowa galeria słoneczna??? bo slyszalam ze dzwonią ale nie wiem gdzie:);-)a przydałoby mi się małża wyciągnąć na zakupy bo kompletnie nie mam w czym chodzić
Gdynianka -oby Michaśkowi szybko przeszło:tak:

reklama
jumabe no proszę wcześnie ten ząbek wyszedł, ja obserwuję u mojego ale na razie nic

marudzić nadal marudzi biedaczek
teraz mój go nosi a mały tylko "mamamamama" mówi

Czesc dziewczyny Ja sie tylko przywitam bo w sumie u NAs nuda nic sie nie dzieje.Jumabe gratuluje zabka:)MOj pcha raczki do buzi bardzo sie slini ale to nie zabki bo dziasla sie nic nie zmieniaja.NAdrobie pozostale tematy co tam napisalyscie i wyjme pranie i mam jeszcze jedno do wstawienia.Wiec mowie wam dobranoc.A jutro dzieci do szkoly wracaja u nas wiec Od Nowa Polska Ludowa jak to sie mowi :)

Witam!!!:-)

i ja się wieki nie odzywałam, ale jakoś ostatnio nie było kiedy.. teraz mój ma urlop to też nie będę często zaglądać, ale póki co mam chwilkę, bo Kamilek już śpi, a m na piwo z kolegami poszedł

jumabe - no to gratuluję tego pierwszego ząbka:tak:

Witam się słonecznie :) U nas bez zmian pobudka co 3 h ciekawe kiedy prześpi dłużej, nie ukrywam, że już bym chciała :) Mikołaj ostatnio strasznie dużo bąbelków ze śliny robi i pcha nadgarstki do buzi albo rękawki i ciągle ma mokre już sama nie wiem co to może być, w dodatku strasznie się rozleniwił i jak go kładę na brzuszku to się podnosić nie chce a rączki znowu na małysza :/ jutro rehabilitacja to może kobietka nam coś powie więcej na ten temat. W dodatku wyczaił co to jest siedzenie i zaczynam mieć problem z karmieniem bo już się kłaść na moim przedramieniu nie chce tylko się zapiera i siedzi i muszę siłą go przekręcać a on w krzyk :) Dobrze, że nie umie się sam podciągać i nawet nie próbuje tego robić.
Ariska życzę dużo zdrowia dla Ciebie i rodzinki, samych pogodnych dni w życiu, uśmiechu na codzień, spełnienia wszystkich marzeń tych ogromnych i tych maleńkich i oby te nieprzyjemności i drobne potknięcia, które Cię spotkały na ślubie były ostatnimi w Waszym wspólnym życiu. Ślicznie wyglądałaś kochana :)
Jumbe pierwszy ząbek wow gratulację :)
Claudia zazdroszczę "mama" zdolniacha z Miśka :)

witam
u nas pogoda straszna, wieje i jest zimno, pochmurno, ale w końcu długi weekend więc jakoś mnie to nie dziwi. Wczoraj chciałam z małą wybrać się na kilka godzin nad morze ale w końcu zdecydowaliśmy że to nie jest dla niej pogoda.

U nas nocka jakaś dziwna, mała budziła się co 2-3 godziny i była głodna! dziwne bo przeważnie spała do 4-5.

jumabe - szybciutko Dominikowi wyszedł ząbek

witam,
pogoda się coś psuje i chyba znów nici ze spaceru;/ mój Antek wczoraj miał śpiący dzień, spał od 12.30 do 16 z przerwą na jedzenie, a potem pół godz tak ok 19, teraz też już śpi z godzine...
jeeej i zleci week mąż jutro już do pracy a rodzice na 3 dni na działke jadą, będę pół dnia sama z małym ale za to wreszcie będziemy sami z mężem:) ale ja się tak cieszę a znając moją mamę to albo nie pojedzie albo będzie wracać i kontrolować wszystko

witam Was
pogoda nie zbyt Majowa
lolcia nie rozumiem twoich suwaczków już miałam dawano zapytać o co kaman :-)?

reklama
Cześć czy Wy taż macie takie dziwne forum, nie mogę się połapać jakoś wszystko inaczej??
U nas pogoda do d...
jumabe- gratulacje pierwszego ząbka

Do góry