reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

mój też dostał je na zieloną kupkę
ale też są dobre po antybiotykoterapii

malutka... one są drogie i ja Ci nie powiem czy musisz je stosować
my je bierzemy dopiero 3 dni

reklama
mój też dostał je na zieloną kupkę
ale też są dobre po antybiotykoterapii

malutka... one są drogie i ja Ci nie powiem czy musisz je stosować
my je bierzemy dopiero 3 dni

... na pewno są dobre bo to naturalny probiotyk:tak: podobno jest jakiś odpowiednik - poszukaj sobie na wątku dolegliwości bo wiem że kiedyś ktoś pisał :tak: a cena niestety prawie 50zł :baffled: mało nie jest ale czego się nie robi żeby naszym bąblom było lepiej :-p

Witam się fajnie macie majówkę u nas praca maż w pracy, ale za to my mieliśmy dłużej święta bo aż 5 dni. Wczoraj było ładnie a dzisiaj pogoda do d..y. A tak wszystko dobrze Franio śpi więc mogę nadrobić. Kurcze jaki on nieraz jest śmieszny wydaje takie dźwięki że nieraz mam polewkę a mąż zazdrosny bo na mój głos od razu się śmieje, a ja mu tłumaczę że więcej z nim siedzę dlatego tak jest i pewnie jak już będzie starszy to będzie na odwrót.

... na pewno są dobre bo to naturalny probiotyk:tak: podobno jest jakiś odpowiednik - poszukaj sobie na wątku dolegliwości bo wiem że kiedyś ktoś pisał :tak: a cena niestety prawie 50zł :baffled: mało nie jest ale czego się nie robi żeby naszym bąblom było lepiej :-p

ja za biogaię płaciłam 40 zł
i jest tego 5 ml, podobno starcza na 3 tygodnie gdzieś(dając te 5 kropli dziennie)
zobaczymy

claudia - kup espumisan ja podaję go od dwóch miesięcy i nie ma większych problemów, już nawet ograniczam sporo dawki i więcej jem. Ale nadal zero cytrusów, smażonego i wydymającego. Mogę wytrzymać jeszcze trochę. Ja wczoraj jadłam jajka i moja mała wierciła się od 24 do 10 rano dziś póki nie walnęła mega kupki. Po czekoladzie też się wierci. :-)

iwi mój synek ma na odwrót :) jak tylko tata się do niego odezwie to mega uśmiechy lecą a ja mogę trajkotać ile wlezie to czasem mi jednego pośle i dodam, że oboje z nim siedzimy w domku bo mąż narazie nie pracuję więc Miki spędza z nami tyle samo czasu :) jestem zazdrosna ale co poradzę :D za to mama najlepsza do przytulenia i uspokojenia :)

claudia - kup espumisan ja podaję go od dwóch miesięcy i nie ma większych problemów, już nawet ograniczam sporo dawki i więcej jem. Ale nadal zero cytrusów, smażonego i wydymającego. Mogę wytrzymać jeszcze trochę. Ja wczoraj jadłam jajka i moja mała wierciła się od 24 do 10 rano dziś póki nie walnęła mega kupki. Po czekoladzie też się wierci. :-)

wiesz co mam esputicon, więcej już nie będę kupować
a skoro mam biogaię to muszę ją zużyć już teraz
bo droga była to będę ją dawać i zobaczymy za kilka dni

ja nie jem grochu, kapusty, fasoli, mocno smażonych , frytek, fast - foodów
jeszcze pewnie by się coś znalazło czego nie jem...

mały zasnął kurczę godzinę temu
i śpi jak nie wiem

a chcę go na spacerek wziąć
to se będzie oglądał :-)

reklama
witam się,
u nas pogoda jak pod psem, drugi dzień siedzimy w domu, myślałam, że może dziś pójdziemy na szczepienie ale nie ma dziś i dopiero w piątek lub pn bo w środe jestem sama a w czwartek bioderka, mój Antek znów śpiocha w łóżeczku w nocy wstał o 3 na kupkę hehe ale potem zjadł i spał, po 6 go wzięłam do nas by sie poprzytulać i spaliśmy we 3 do 7.30:) czy Wasze dzieci też tak marzną jak śpią w łóżeczku? mój jest przykryty kołderką i jest zimny;/
ja na problemy brzuszkowe mam Espumisan...

Do góry