reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Hej dziewczyny ja na chwilkę jak zawsze:)
u nas pogoda do du** 20 cm śniegu w maju? masakra...prądu nie było od 11 rano do teraz...;/;/ wszędzie latają połamane gałęzie...

masakra:))

Nadusia marudna ostatnio strasznie

dzis przez pogode nawet nie wrocimy do domu od teściów.... strach jechac ślisko a opony juz letnie....;[

reklama
No pogoda nie za fajna:/ może do niedzieli się wypogodzi bo mamy mieć zdjęcia a znająć życie bedzie brzydko to trudno będziemy mieć sesję deszczową hehe

czujcie dziewczyny to że u mojej kuzynki w Legnicy spadł śnieg :D

ja jestem z Legnicy i myslalam zeby wyjsc z malym na sanki:-D

Hej hej!
Majowka skonczona, jutro maz do pracy a my zostajemy we dwie.
Pogoda naprawde straszna.. Zimno okropnie i znowu musialam mala cieplo ubierac. A bylo juz tak przyjemnie:)
Asia.K- hehe moze bedziesz stycznioweczka 2012 :D
Katka jak taka pogoda to i dzieci moga byc bardziej marudne i rozdraznione..
Uciekam ogladac usta usta:) Dobrej nocki!

u nas dzień zleciał, Mała cały dzień marudna, bo w domu i w końcu o 17 ubrałam ją, do wózka, okno w kuchni otwarłam i spała do 20, potem kąpiel, papu, zabawa i teraz usypia w łóżeczku. Dziś pierwszy raz dałam troszeczke deserku jabłkowego, bo stwierdziłam że skoro daje jej soczek jabłkowy to i deserek jest podobny, od razu z kupką jest lepiej, choć po ty żelazie ma dziwny kolor.
jutro niestety do szkoły.......tak mi się nie chce

dobranoc

hej,
u nas nic nowego, zimno ale bez deszczu więc spacery uskuteczniamy jak najbardziej :-)
jutro jedziemy w odwiedziny do mojej przyjaciółki wiec mnie pewnie nie będzie.
fajnie, że taki krótki tydzień, mąż trzy dni do pracy i znowu weekend, oby było bardziej słonecznie bo z tego wszystkiego gardło mnie zaczęło boleć :-(
miłego wieczoru

reklama
Hej dziewczyny:-)
Mam nadzieje ze mnie pamietacie jeszcze:-).... W koncu postanowilam sie znów zadomowic na Forum, bo brakowało mi tego.
U nas dzis oczywiscie deszcz, deszcz, zimno, czasem deszcz ze sniegiem ale zimy jak na dolnymslasku nie ma u nas ....
Malutka moja chyba przez te pogode jest straszna marudna i cały czas płacze .... Józ w łozeczku spi, ale co chwilka sie budzi z placzem ....nie wiem, naprawde nie wiem co moze jej dolegac ...a widze ze zmeczona juz jest. Poki co malenka spi, mam nadzieje ze sobie chociaz troszke pospi
Poza tym walczymy z podnoszeniem główki jak lezy na brzuszku - poki co ma jakos opory przed tym...Pare razy głowke ladnie podniesie ale nie robi to czesto. Mam nadzieje ze jakos jej to pojdzie z biegiem czasu.

Do góry