reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Hej dziewczyny ja na chwilkę jak zawsze:)
u nas pogoda do du** 20 cm śniegu w maju? masakra...prądu nie było od 11 rano do teraz...;/;/ wszędzie latają połamane gałęzie...

masakra:))

Nadusia marudna ostatnio strasznie

dzis przez pogode nawet nie wrocimy do domu od teściów.... strach jechac ślisko a opony juz letnie....;[

reklama
No pogoda nie za fajna:/ może do niedzieli się wypogodzi bo mamy mieć zdjęcia a znająć życie bedzie brzydko to trudno będziemy mieć sesję deszczową hehe

czujcie dziewczyny to że u mojej kuzynki w Legnicy spadł śnieg :D

ja jestem z Legnicy i myslalam zeby wyjsc z malym na sanki:-D

Hej hej!
Majowka skonczona, jutro maz do pracy a my zostajemy we dwie.
Pogoda naprawde straszna.. Zimno okropnie i znowu musialam mala cieplo ubierac. A bylo juz tak przyjemnie:)
Asia.K- hehe moze bedziesz stycznioweczka 2012 :D
Katka jak taka pogoda to i dzieci moga byc bardziej marudne i rozdraznione..
Uciekam ogladac usta usta:) Dobrej nocki!

u nas dzień zleciał, Mała cały dzień marudna, bo w domu i w końcu o 17 ubrałam ją, do wózka, okno w kuchni otwarłam i spała do 20, potem kąpiel, papu, zabawa i teraz usypia w łóżeczku. Dziś pierwszy raz dałam troszeczke deserku jabłkowego, bo stwierdziłam że skoro daje jej soczek jabłkowy to i deserek jest podobny, od razu z kupką jest lepiej, choć po ty żelazie ma dziwny kolor.
jutro niestety do szkoły.......tak mi się nie chce

dobranoc

hej,
u nas nic nowego, zimno ale bez deszczu więc spacery uskuteczniamy jak najbardziej :-)
jutro jedziemy w odwiedziny do mojej przyjaciółki wiec mnie pewnie nie będzie.
fajnie, że taki krótki tydzień, mąż trzy dni do pracy i znowu weekend, oby było bardziej słonecznie bo z tego wszystkiego gardło mnie zaczęło boleć :-(
miłego wieczoru

reklama
Hej dziewczyny:-)
Mam nadzieje ze mnie pamietacie jeszcze:-).... W koncu postanowilam sie znów zadomowic na Forum, bo brakowało mi tego.
U nas dzis oczywiscie deszcz, deszcz, zimno, czasem deszcz ze sniegiem ale zimy jak na dolnymslasku nie ma u nas ....
Malutka moja chyba przez te pogode jest straszna marudna i cały czas płacze .... Józ w łozeczku spi, ale co chwilka sie budzi z placzem ....nie wiem, naprawde nie wiem co moze jej dolegac ...a widze ze zmeczona juz jest. Poki co malenka spi, mam nadzieje ze sobie chociaz troszke pospi
Poza tym walczymy z podnoszeniem główki jak lezy na brzuszku - poki co ma jakos opory przed tym...Pare razy głowke ladnie podniesie ale nie robi to czesto. Mam nadzieje ze jakos jej to pojdzie z biegiem czasu.

Do góry