Hejka. Noc ciężka bo z przerwami. Moje dziecko jadło co godzinę, albo ciumciało a ja zaspana nie pamiętam. Nie wiem czy mam kryzys laktacyjny 3 miesiąca i mniej leci czy co, ale leci coś tam. Więc jak dojna krowa przystawiam co chwilę i czekam aż przejdzie. Najgorsze te krzyki przed spaniem. Bawi się dwie godziny a potem w ryk bo zmęczona i na rączki. A czasem jak wezmę na rączki to ryczy jeszcze bardziej a po chwili jak znów wezmę to usypia. Wczoraj musiałam włączyć suszarkę. Nie wiem dlaczego nie może się wyciszyć przed snem. W domu spokój, nie kłócimy się nie dostarczamy jej sporo bodźców. Podobno dzieci tak mają, ciekawe jak wasze czy też coś takiego przechodzicie. Ona zawsze pięknie zasypiała obok mnie sama a teraz tylko rączki. Rano sama zasypia a zaczyna wariować w południe. Jak nie wyczuje momentu i jej nie zaczne lulać to zaczyna się jazda. Uciekam szykować się na bioderka bo muszę wyjść za godzinę. Podobno jak dziecko ma wyprostowane nóżki i fałdy na obu się łączą równomiernie to z bioderkami wszystko gra :-)
reklama
Witam sie, znowu piekna pogoda, oby tak juz zostalo.
Dziewczyny, czy zglaszalyscie swoje dzieciaczki do ubezpieczenia w pracy albo Wasi mezowie, bo ja o tym zapomnialam i nie wiem czy jakies konsekwencje z tego beda jak juz bylam z nia u lekarza i na szczepieniach??? Kurcze, jak Anie urodzilam to od razu wypelnialam taki druk a teraz wylecialo mi z glowy ze to trzeba
Co do kremow z filtrem to ten z Nivea jest a przynajmniej kiedys byl beznadziejny bo strasznie gesty i chyba z cynkiem bo jak smarowalam Anie to cala biala byla, jakby sudocremem posmarowac. Nie wiem czy cos sie zmienilo, czy ten krem jest nadal taki sam, ale sprawdzcie przed kupnem. Nie wiem jeszcze jaki kupie, musze przejsc sie do Rossmanna. Na komary uzywalam BYE BYE MOSQUITO BABY.
Dziewczyny, czy zglaszalyscie swoje dzieciaczki do ubezpieczenia w pracy albo Wasi mezowie, bo ja o tym zapomnialam i nie wiem czy jakies konsekwencje z tego beda jak juz bylam z nia u lekarza i na szczepieniach??? Kurcze, jak Anie urodzilam to od razu wypelnialam taki druk a teraz wylecialo mi z glowy ze to trzeba
Co do kremow z filtrem to ten z Nivea jest a przynajmniej kiedys byl beznadziejny bo strasznie gesty i chyba z cynkiem bo jak smarowalam Anie to cala biala byla, jakby sudocremem posmarowac. Nie wiem czy cos sie zmienilo, czy ten krem jest nadal taki sam, ale sprawdzcie przed kupnem. Nie wiem jeszcze jaki kupie, musze przejsc sie do Rossmanna. Na komary uzywalam BYE BYE MOSQUITO BABY.
C
claudia4you
Gość
No na komary chyba też coś trzeba..
mojego małego męczy rankiem jeszcze katar...
kate przykro mi że taką miałaś nockę
oby kolejna była spokojniejsza
mój marudny , muszę mu nosek zrobić...
mojego małego męczy rankiem jeszcze katar...
kate przykro mi że taką miałaś nockę
oby kolejna była spokojniejsza
mój marudny , muszę mu nosek zrobić...
Witam sie i JA.U nas nocka super Filip spal do 5:30 0d 20 wiec gdyby6 nie moj kaszel to bylo by ok KAte bedzie lepiej kwestia czasu kazde dziecko kiedys sie ustabilizuje jedne szybciej drugie wolniej ale zobaczysz przyjdzie czas ze bedzie ladnie Tereska spala zycze oby jak najszybciej.A co do bioderek MOja mama tak sprawdzala Piotrowi faldki i tez mi o tym kiedys mowila ze tak ludzie patrzyli czy nozki rowno rosna i wszystko jest ok.Az musze sprawdzic Filipowi bo o tym zapomnialam a zrobie to z ciekawosci.MIlego dnia JA uciekam zrobic pranie z poscieli i zupe gulaszowa na obiad.
Malutka...
Fanka BB :)
Witam i ja
u nas nocka standardowa, czyli ok. Piękna pogoda więc pewnie cały dzień na polku
Kate- ja też tak mam jak nie położe jej w odpowiednim momencie to zaczyna się jazda i wrzask na cały blok, a niestety nie zawsze mam wyczucie
Dziewczyny które karmią butla czy dopajacie swoje Malenstwa, a jak tak to czym. Próbowałam dać Domi herbatke wode i pluje i nie chce pić a podobno powinnam dopajać
u nas nocka standardowa, czyli ok. Piękna pogoda więc pewnie cały dzień na polku
Kate- ja też tak mam jak nie położe jej w odpowiednim momencie to zaczyna się jazda i wrzask na cały blok, a niestety nie zawsze mam wyczucie
Dziewczyny które karmią butla czy dopajacie swoje Malenstwa, a jak tak to czym. Próbowałam dać Domi herbatke wode i pluje i nie chce pić a podobno powinnam dopajać
C
claudia4you
Gość
ja po 11:00 wybywam na spacer jak zawsze :-)
Misiek se odpocznie a ja pochodzę po słoneczku
Misiek se odpocznie a ja pochodzę po słoneczku
witam, u nas po wczorajszym dniu noc super, mała spała do 6.oo poźniej cyc i dalej sen do prawie 10.oo teraz czekam aż skończy mi się pranie prać i uciekam na spacer. w międzyczasie zrobiłam porządek ze zdjęciami i troszke powysyłałam znajomym. uciekam się szykować miłego dnia
A!!! zapomniałam ... jak ubieracie swoje dzieciaczki w taką pogodę? my wczoraj tylko w boby i na to bluzeczkę z długim rękawkiem, rajstopy i sukienka. I przykryta cieńszym kocykiem. wydaje mi się że to powinno być ok, chociaż nie wiem czy niezacieńko bo jak widziałam inne dzieci... to my się na opatulałyśmy miesiąc temu jak było zimno... a może ja żle ją ubieram?
A!!! zapomniałam ... jak ubieracie swoje dzieciaczki w taką pogodę? my wczoraj tylko w boby i na to bluzeczkę z długim rękawkiem, rajstopy i sukienka. I przykryta cieńszym kocykiem. wydaje mi się że to powinno być ok, chociaż nie wiem czy niezacieńko bo jak widziałam inne dzieci... to my się na opatulałyśmy miesiąc temu jak było zimno... a może ja żle ją ubieram?
witam
samantaa ja ubieram Antka w body, rajstopki, spodenki polarowe i kurteczkę i przykrywam kocykiem polarowym
qrcze złapało mnie coś, boli mnie gardło, mam katar i ból głowy....
oby mały się nie zaraził, dziś zaczynam kuracje
któraś pisała ,że mozna podawać dzieku wapno bananowe ile tego i jak często??
samantaa ja ubieram Antka w body, rajstopki, spodenki polarowe i kurteczkę i przykrywam kocykiem polarowym
qrcze złapało mnie coś, boli mnie gardło, mam katar i ból głowy....
oby mały się nie zaraził, dziś zaczynam kuracje
któraś pisała ,że mozna podawać dzieku wapno bananowe ile tego i jak często??
reklama
Hej hej!
My tez zaraz na spacerek wybywamy-pogoda super
Samantaa ja swoja mala ubieram podobnie jak Ty- to znaczy raczej lekko.
Wczoraj miala na sobie body z krotkim rekawkiem na to bluzeczka z dlugim a na nozki leginnsy i skarpety. Jak wychodzimy na dwor to zakladam jej polarek lub sweterek i leciutka czapeczke. Przykrywam ja leciutkim kocykiem ale tez nie zawsze bo oslona w wozku to tez jakas warstwa. I mojej odpowiada takie ubranko. Jak ja przykrywam mocniej kocem to grymasi i sie rozkopuje. Widocznie nie lubi jak jej goraco
uciekam!papa
My tez zaraz na spacerek wybywamy-pogoda super
Samantaa ja swoja mala ubieram podobnie jak Ty- to znaczy raczej lekko.
Wczoraj miala na sobie body z krotkim rekawkiem na to bluzeczka z dlugim a na nozki leginnsy i skarpety. Jak wychodzimy na dwor to zakladam jej polarek lub sweterek i leciutka czapeczke. Przykrywam ja leciutkim kocykiem ale tez nie zawsze bo oslona w wozku to tez jakas warstwa. I mojej odpowiada takie ubranko. Jak ja przykrywam mocniej kocem to grymasi i sie rozkopuje. Widocznie nie lubi jak jej goraco
uciekam!papa
Podziel się: