reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

my już po spacerkach. Dziś taka piękna pogoda, że aż grzech siedzieć w domu....no chyba że dzidzia chora:(
Maciek teraz siedzi w leżaczku i sobie gada:) Mój Syneczek:) A dzis się dowiedziałam, że niebawem maciuś będzie miał kolegę...urodzi się w sierpniu...no i super bo naa osiedlu w jego wieku to same dziewczyny:)

reklama
my dwa spacerki zaliczone teraz Mała śpiocha a ja korzystam z wolnej chwili:-)
co do ubioru to dziś Mała miała body z kr rekawem+ bluzka, rajstopy+spodnie i miałam kocyk ale było tak ciepło że spodnie jej ściągłam, a no i czapka też.

Żabka- dzięki:-)

Tymek kupił opaskę w takim osiedlowym sklepiku pt: mydło i powidło. Za całe 3 zł :) Ale ładne opaski można kupić w pasmanterii, slepie ze spinkami czy na odpuście :)

Witam sie i Ja wieczorkiem.Ale odwalilam numer dzisiaj wielki czwartek a Ja ugotowalam moim chlopakom gulaszowa zupe. My tez dzisiaj na dlugim spacerku bylismy.I Ja tak czytam jak wy ubieracie maluszkow to sie zastanawiam przy jakiej pogodzie i temperaturze.Bo u Nas ostatnio bardzo ladnie w cieniu juz po 20 stopni w slonku bardzo ladnie i Filipka ubieram jak bylo widac na fotkach krotki rekawek i krotkie spodenki i gole kuloski i byl caly cieplutki i wcale go nie przykrywam.Na glowe jak wyjmuje z wozka zakladam czapeczke kapelusik no wiadomo zeby przed slonkiem go uchronic.A on uwielbia siedziec na raczkach i obserwowac jak sie bawia dzieci wystarczy ze go przechyle do tylu zeby pocalowac to juz wrzask bo on chce patrzec.Juz sie nie moge doczekac az bedzie siedzial we wozeczku ale juz blizej niz dalej :)

Hejka:-)

U mnie również sprzątanko,mąż ma 2 zmianę więc jak tylko mały śpi czy grzecznioe sam się bawi to sprzatam.

Pogoda piękna ,my dzisiaj po 2 długich spacerach.

Buźka..dobranoc :-)

Hej kochane :)
Ja właśnie mam chwilkę.
Tycjan wczoraj całkiem dobrze przeszedł szczepienie. Tylko w nocy trochę się budził na smoczka ale może dlatego że pierwszy raz spaliśmy z nim poza domkiem. Spał w gondolce ale i tak o 4 rano już był u mnie w łóżku.
Dzisiaj prawie cały dzień w ogrodzie bo pogoda była przepiękna.
Jutro pieczemy mazurki a w sobotę chyba już pojedziemy do rodziców bo u nich spędzamy Wielkanoc.
Za pół godziny mąż wraca w pracy, właśnie się zaczął Posejdon na TVN więc uciekam powylegiwać się przed tv :)

Wczoraj Tycjan miał na dworze ubrane body z krótkim rękawem+bluzeczka+rajstopki+dżinsy+buciki+kurteczka i cieńsza czapusia. Okrywałam go kocykiem.
Dzisiaj było dużo cieplej i nawet go czasami odkryłam i zrezygnowałam z kurtki bo było za gorąco zdecydowanie na kurtkę wiosenną.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry