reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

i ja się witam z wieczora...my już po szczepieniu. Maciuś dzielnie to zniósł...troche popłakał ale tatuś go pocieszał...Moje maleństwo urosło znowu 4 cm i przytyło 700 gram...Ma teraz 66 cm i waży 5700...jest długi i szczupły:) tylko sie zastanawiam po kim :)
Po szczepieniu (było o 16.30) poszliśmy na spacer i tak chodziliśmy sobie do 19:)
ariska co za oszustka...i jeszcze Ci wpiera że wysłała,a ostatnio chyba mówiła że ma na to 14 dni...więc coś tu nie tak...trzymam kciuki za wyjaśnienie sprawy.

Co do kremów to ja jeszcze nie nabyłam,ale stwierdziłam, że chyba najlepszy będzie Nivea Sun. Jestem zadowolona z tego kremu na każdą pogodę więc myślę, że ten też bedzie ok.

reklama
Ariska- jeśli wysłała paczkę pocztą polską. To na pewno ma numer nadania paczki, a teraz jest funkcja śledzenia przesyłek. Jeśli wejdziesz do internetu wpiszesz numer przesyłki to Ci dokładnie wyskoczy gdzie jest paczka i czy była nadana. Musi Ci ta kobieta podać numer paczki który dostała na poczcie, jako potwierdzenie nadania.

Witam wieczorkiem,
dzieciaki juz spia, wiec teraz juz tylko relaks...przy prasowaniu ;)

ariska faktycznie cos to wszystko podejrzane... A to byl priorytet czy zwykla ekonomiczna? Bo siostra mi ostatnio zamawiala przez allegro rzeczy i faktycznie szly dosc dlugo, tydzien na pewno. Jesli wyslala chuste pozniej niz powiedziala, to moze po prostu jeszcze nie doszla?

edit:
co do kremow to ja kupilam Linomag Sun 30-tke z filtrem mineralnym.

Ribi dlugi Twoj Macius :)

Ostatnia edycja:
ja kupiłam z Rossmanna babydream filtr 50 i jest ok, tylko dosyć gęsty.
ogólnie mają dobre kosmetyki i bez parabenów więc ich używam.
ja sobie zrobiłam popcorn i obejrzałam rodzinkę.pl :-)

Zabka na chrzciny mozesz kupić:
- krzesełko do karmienia
- leżaczek-bujaczek
- mate edukacyjną lub taki przyrzad gimnastyczny
- termometr do mierzenia temp. w uchu i na czole
- ładne naczynka do nauki samodzielnego jedzenia

ona nie odpisuje na maile jak chcialam numer nadania. najpierw mnie zrypała ze co chce jak regulamin allegro daje jej 14dni ale ona i tak juz wysłała zwykłą paczka. to jej odpisalam ze te 14 dni to bzdura i ze płaciłam priorytet to z jakiej paki wysłała zwykłą i to grzecznie i wogóle a ona mi odp ze jestem bezczelna i ona przekazała moje wiadomosci allegro wiec odrazu napisałam do serwisu i zgłosiłam spór. idiotka mnie straszy nie wiedzac czemu a to ona ma chuste i kase

Witajcie!!

Ariska - no nieciekawie z tą paczką, mam nadzieję, że się to szybko wyjaśni.. może przez to, że Święta idą to są jakieś opóźnienia?

Żabka - ja też myślę, że pieniążki to najlepsze rozwiązanie.. a jak koniecznie chcesz prezent dać, to podpytaj czego nie mają jeszcze a co ny się im przydało..

a ja oglądam YCD i zaraz idę spać.. muszę jeszcze pranie powiesić, ale to na reklamie..
dziś taka pogoda jaką uwielbiam:) niech taka zostanie jak najdłużej, bo spacerki to to co ostatnio lubię najbardziej!!!

reklama
witam się i ja, chociaż o tej porze to raczej czas się żegnać :-)

my dziś cały dzień poza domem , najpierw u teściów, później na zakupach i na końcu niespodziewanie wylądawałam u mamy skąd odebrał mnie szwagier który jechał po siostrę - chciałam zrobić jej niespodziankę z małą i zawieźli mnie do domku bo mąż na nockę szedł ale tak się załatwiłam, że rano zapomniałam zabrać kluczy i przypomniało mi się pod domem. Dobrze że moja siostra mieszka niedaleko to poszłam z małą do niej a szwagier podjechał do męża. Przy okazji odwiedziłam koleżankę z ławki ze szkolnych lat:-)

uciekam, muszę jeszcze wskoczyć do wanny a tak mi się nie chce...

Do góry