samantaa - ja na spacerek ubieram małej body+ sweterek i rajtuzki+spodnie cieńkie i skarpety. Wczoraj jak zrobiło się ciepło to nawet nie przykrywałam kocykiem i zamiast czapki założyłam opaskę. Dziś jak wyjdziemy to zamierzam nawet ubrać taką cieńszą bluzę zamiast sweterka. Też widziałam dzieci opatulone po nos kocami, ale się tym nie przejmuję - bo wiem że dzieci nie powinno się przegrzewać.
Martuś - profilaktycznie 1/2 łyżeczki calcium bananowego można podawać, przy chorobie nawet łyżeczkę dwa razy dziennie.
gogi - dzieciątko do pół roku jest ubezpieczone z urzędu - to znaczy że przysługują mu wszystkie uprawnienia niezależnie od tego czy rodzice zgłosili, czy nie. tak że nic się nie przejmuj
Martuś - profilaktycznie 1/2 łyżeczki calcium bananowego można podawać, przy chorobie nawet łyżeczkę dwa razy dziennie.
gogi - dzieciątko do pół roku jest ubezpieczone z urzędu - to znaczy że przysługują mu wszystkie uprawnienia niezależnie od tego czy rodzice zgłosili, czy nie. tak że nic się nie przejmuj
Ostatnia edycja: