reklama
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
żabka - a kiedy Ty chrzcisz? Nie podpowiem odnosnie prezentu bo my jak Nas pytali co chemy to mówilismy kasę, chcemy sami coś kupić małemu za uzbierane pieniążki
Maciej śpi ładnie w łóżeczku, sam zasnął podczas zabawy, a więc u mnie sprzatania ciag dalszy wiec znikam
Maciej śpi ładnie w łóżeczku, sam zasnął podczas zabawy, a więc u mnie sprzatania ciag dalszy wiec znikam
AsienkaM1986
mama Zuzi
Hejka
Zuzia miala dzisiaj wizyte kontrolna i wszystko jest ok. Wazy 6,2 kg i ma 60,5 cm.
A splakala sie jak nigdy, bo musialam po rozebrac do badan a mialam chlodne rece i jej sie niespodobalo takie przewracanie.
Pozdrawiam wszystkie mamuski i ich malenstwa
Zuzia miala dzisiaj wizyte kontrolna i wszystko jest ok. Wazy 6,2 kg i ma 60,5 cm.
A splakala sie jak nigdy, bo musialam po rozebrac do badan a mialam chlodne rece i jej sie niespodobalo takie przewracanie.
Pozdrawiam wszystkie mamuski i ich malenstwa
Hej. My po spacerku, buzia mi się opaliła i ręce :-) Zrobiłam sobie zakupy na sernik bo znalazłam fajną gazetkę z przepisem i teraz jej szukam i nie mogę znależć, więc dupa z tego sernika. Kupiłam małej parasolkę do wózka za 50 zł ale z Tako (niech ma do kompletu) i wrzucę potem fotkę jak mi mąż zgra. Idę coś posprzątać bo sprzątam na raty. Jutro bioderka o 8 rano, mam nadzieję że będzie ciepło.
C
claudia4you
Gość
my też mieliśmy dwa spacerki, kurde trzeba się opalić bom blada jak mąka
joasienka1
Fanka BB :)
żabka-my chcemy kasę, uważam że prezenty na siłę są głupotą, chyba że dziecko coś naprawdę potrzebuje, moja Ala póki co wszystko ma i wole jej na konto wpłacić.
my też dziś spacerowo, myślę że jak taka pogoda to nikt nie siedzi w domu przed kompem, a życzmy sobie żeby taka pogoda była, bo nie ma nic gorszego niż siedzenie w domu z naszymi maluchami.
my na chrzest daliśmy 50zł bo tyle powiedział ksiądz-nie wiem czy ma znaczenie kiedy chrzest ale u nas będzie po mszy parafialnej i znajomy ksiądz i będziemy sami, jakoś chrzest iluś dzieci mi nie pasował, poza tym moja ala ostatnio afery rozkręca w kościele i czasem musimy z nią wyjść więc pasuje mi to bo to kilka minut samej ceremonii wytrzyma i wiochy z wychodzeniem nie będzie :-)
miłego wieczorku
my też dziś spacerowo, myślę że jak taka pogoda to nikt nie siedzi w domu przed kompem, a życzmy sobie żeby taka pogoda była, bo nie ma nic gorszego niż siedzenie w domu z naszymi maluchami.
my na chrzest daliśmy 50zł bo tyle powiedział ksiądz-nie wiem czy ma znaczenie kiedy chrzest ale u nas będzie po mszy parafialnej i znajomy ksiądz i będziemy sami, jakoś chrzest iluś dzieci mi nie pasował, poza tym moja ala ostatnio afery rozkręca w kościele i czasem musimy z nią wyjść więc pasuje mi to bo to kilka minut samej ceremonii wytrzyma i wiochy z wychodzeniem nie będzie :-)
miłego wieczorku
iwi10
Tak chodzimy razem, bo mąż w pracy więc ja wychodzę razem z nimi w Polsce miałam lepiej bo w lesie ją puszczałam a tu nie mam gdzie. A w chuście też już próbowalam i polecam tylko ja chodzę z wózkiem, bo Franek potrafi po spacerze sobie jeszcze pospać w domku.my też już po spacerku (1 etap ) widzieliśmy bociany i 2 bażanty gdyby nie chęć do kibelka to jeszcze byśmy chodzili...
iwi czy chodzisz na spacerki ze swoją psinką? Ja chcialabym wziąć chustę i swoją psinkę ale najpierw musimy poćwiczyć chodzenie czy moja suńka będzie potrafiła chodzić
Ale pustki tutaj...wszystkie spacerują i dobrze trzeba korzystać z pięknej pogody
Ale mnie strasznie głowa boli aż mnie mdli.
ariska
jakich kremów używacie na to słonko dla dziecka??
Jestem wściekła bo 9 kupiłam chuste , wpłaciłam i dalej czekam. Babka twierdziła że wysłała na 2 dzień a jakoś jej nie ma. Jeszcze mnie od bezczelnych wyzywa bo się upominam o paczkę. sprawa jest w centrum sporow a jak to nic nie da to ide na policje bo 140zl to nie malło
Jestem wściekła bo 9 kupiłam chuste , wpłaciłam i dalej czekam. Babka twierdziła że wysłała na 2 dzień a jakoś jej nie ma. Jeszcze mnie od bezczelnych wyzywa bo się upominam o paczkę. sprawa jest w centrum sporow a jak to nic nie da to ide na policje bo 140zl to nie malło
Malutka...
my też zaliczyliśmy dwa spacerki
Ariska- no to nie fajna sytuacja, ja kupiłam bramki do drzwi 9 ale w końcu dziś przyszły, trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie sytuacji
my jak zwykle same m w pracy Domi śpi nie dotrzymała do kąpieli mam nadzieje że nie będzie spała sługo bo potem nie będzie spałą spać
Ariska- no to nie fajna sytuacja, ja kupiłam bramki do drzwi 9 ale w końcu dziś przyszły, trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie sytuacji
my jak zwykle same m w pracy Domi śpi nie dotrzymała do kąpieli mam nadzieje że nie będzie spała sługo bo potem nie będzie spałą spać
reklama
Czesc dziewczyny JA daje znak ze zyje chociaz nie wiem czy ktos zauwazyl MOj brak.No ale sie witam nie mielismy internetu popsul nam sie modul a w telefonie strasznie dlugo bylo mi jakos czytac i pisac nie moglam was dogonic i tylko mnie to wszystko wkurzalo.Ale nareszcie mam gdzie pisac swobodnie z wami postaram sie cokolwiek pozniej nadrobic bo my teraz kapiel idziemy brac a potem kolacja i spac dzieciaki.Zaczelam nadrabiac od galerii no I powiem boze jak te nasze dzieciaszki szybko rosna az sie napatrzec nie moge juz niektore 4 miesiace maja.Ach...
Podziel się: