reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Joasiab a czym karmisz??

ja słysząłam ze jak sie karmi butlą do spania to dziecko śpi dłuzej...
ja p[ije to świnswo herbatki mlekopędne...mama mało pokarmu a chce małą karmic piersią chociaz do tego 4 czy 5 miesiąca///

reklama
Lolcia różnie bywa nieraz się budzi 1 lub nawet 24, ale raczej mam dwie pobudki w nocy więc nie jest źle. A co do ulewania to ostatnio się pochwaliłam że mniej ulewa i niestety się tylko pochwaliłam znowu zaczął ulewać Dzisiaj idziemy do lekarza na kontrolę mieliśmy iść w nastopną środę ale M poprosił o wcześniej, bo i tak długo czekaliśmy na nr personalny aby nas zarejestrować do lekarza, a ja się denerwuje czy wszystko ok. jest i chce już aby mały był już pod ich opieką .
Ja Joasiab idę na łatwiznę i od połowy nocy śpi z nami ale wiem że to nie jest dobre na dłużej, ale dzisiaj mnie zadziwił spał całą noc w łóżeczku oprócz karmienia tak jak pisałam wcześniej.
Dziękuje samantaa mam nadzieję że szybko przejdzie i aby Franco sie nie zaraził, bo to mnie dręczy straszni.

joasiab to moze podaj 150 ml bo Tomcio ma juz 4 m-ce a porcja dla 4 miesieczego dziecka wg pudelka to 150 ml....Widocznie ma wiekszy apetyt alba zageszczaj mu mleczko kaszka....

ariska ucaluj miske :-)

weronika czytalam o twoim porodzie, najwazniejsze ze mala nie ma innych wad i jest zdrowa tak jak mowisz zapomni. wazne, ze ja kochacie, trzymam kciuki za mala.

monoa-t to troche mnie uspokoilas bo lakarka nic nie powiedziala tylko z pretensjami do mnie, nic pojedziemy jutro ale i tak nic nie zrobia bo twarde juz jest ale nie duze.

katka sa tabletki na laktacje moze one pomoga

my dzis ladnie przespalysmy noc, miska spala u siebie, toska kolo 4 sie obudzila a pozniej pobudka o 7 och zeby juz tak zostalo (ta marzenia).

Moja maruda jak wczoraj zasnęła o 16, to wstała o 22. Nie wiem co jej się stało. Po jedzeniu zasnęła do 1 a później o 4 się obudziła, bo zrobiła kupkę, w trakcie przewijania była kontynuacja i ponieważ ja się nie spodziewałam, to było trochę sprzątania i przebierania i się mała rozbudziła :p Zasnęła dopiero ok.6 i poźnie z nami w łóżku spała do 8 jak zwykle. Dziś ma już trochę lepszy humor, ale jeszcze nie jest normalnie. Zauważyłam też, że przestała gaworzyć (a robiła to cudownie ), więc, to mnie utwierdza w przekonaniu, że to skok...

Ostatnia edycja:
reklama
Moja maruda jak wczoraj zasnęła o 16, to wstała o 22. Nie wiem co jej się stało. Po jedzeniu zasnęła do 1 a później o 4 się obudziła, bo zrobiła kupkę, w trakcie przewijania była kontynuacja i ponieważ ja się nie spodziewałam, to było trochę sprzątania i przebierania i się mała rozbudziła :p Zasnęła dopiero ok.6 i poźnie z nami w łóżku spała do 8 jak zwykle. Dziś ma już trochę lepszy humor, ale jeszcze nie jest normalnie. Zauważyłam też, że przestała gaworzyć (a robiła to cudownie https://picasaweb.google.com/katarz...key=Gv1sRgCL-tleGm-rqw5AE#5591740371626222866 ), więc, to mnie utwierdza w przekonaniu, że to skok...

śliczną masz ta księżniczkę :-)

Do góry