reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Joasiab a czym karmisz??

ja słysząłam ze jak sie karmi butlą do spania to dziecko śpi dłuzej...
ja p[ije to świnswo herbatki mlekopędne...mama mało pokarmu a chce małą karmic piersią chociaz do tego 4 czy 5 miesiąca///

reklama
Lolcia różnie bywa nieraz się budzi 1 lub nawet 24, ale raczej mam dwie pobudki w nocy więc nie jest źle. A co do ulewania to ostatnio się pochwaliłam że mniej ulewa i niestety się tylko pochwaliłam znowu zaczął ulewać Dzisiaj idziemy do lekarza na kontrolę mieliśmy iść w nastopną środę ale M poprosił o wcześniej, bo i tak długo czekaliśmy na nr personalny aby nas zarejestrować do lekarza, a ja się denerwuje czy wszystko ok. jest i chce już aby mały był już pod ich opieką .
Ja Joasiab idę na łatwiznę i od połowy nocy śpi z nami ale wiem że to nie jest dobre na dłużej, ale dzisiaj mnie zadziwił spał całą noc w łóżeczku oprócz karmienia tak jak pisałam wcześniej.
Dziękuje samantaa mam nadzieję że szybko przejdzie i aby Franco sie nie zaraził, bo to mnie dręczy straszni.

joasiab to moze podaj 150 ml bo Tomcio ma juz 4 m-ce a porcja dla 4 miesieczego dziecka wg pudelka to 150 ml....Widocznie ma wiekszy apetyt alba zageszczaj mu mleczko kaszka....

ariska ucaluj miske :-)

weronika czytalam o twoim porodzie, najwazniejsze ze mala nie ma innych wad i jest zdrowa tak jak mowisz zapomni. wazne, ze ja kochacie, trzymam kciuki za mala.

monoa-t to troche mnie uspokoilas bo lakarka nic nie powiedziala tylko z pretensjami do mnie, nic pojedziemy jutro ale i tak nic nie zrobia bo twarde juz jest ale nie duze.

katka sa tabletki na laktacje moze one pomoga

my dzis ladnie przespalysmy noc, miska spala u siebie, toska kolo 4 sie obudzila a pozniej pobudka o 7 och zeby juz tak zostalo (ta marzenia).

Moja maruda jak wczoraj zasnęła o 16, to wstała o 22. Nie wiem co jej się stało. Po jedzeniu zasnęła do 1 a później o 4 się obudziła, bo zrobiła kupkę, w trakcie przewijania była kontynuacja i ponieważ ja się nie spodziewałam, to było trochę sprzątania i przebierania i się mała rozbudziła :p Zasnęła dopiero ok.6 i poźnie z nami w łóżku spała do 8 jak zwykle. Dziś ma już trochę lepszy humor, ale jeszcze nie jest normalnie. Zauważyłam też, że przestała gaworzyć (a robiła to cudownie ), więc, to mnie utwierdza w przekonaniu, że to skok...

Ostatnia edycja:
reklama
Moja maruda jak wczoraj zasnęła o 16, to wstała o 22. Nie wiem co jej się stało. Po jedzeniu zasnęła do 1 a później o 4 się obudziła, bo zrobiła kupkę, w trakcie przewijania była kontynuacja i ponieważ ja się nie spodziewałam, to było trochę sprzątania i przebierania i się mała rozbudziła :p Zasnęła dopiero ok.6 i poźnie z nami w łóżku spała do 8 jak zwykle. Dziś ma już trochę lepszy humor, ale jeszcze nie jest normalnie. Zauważyłam też, że przestała gaworzyć (a robiła to cudownie https://picasaweb.google.com/katarz...key=Gv1sRgCL-tleGm-rqw5AE#5591740371626222866 ), więc, to mnie utwierdza w przekonaniu, że to skok...

śliczną masz ta księżniczkę :-)

Do góry