reklama
joasienka1
Fanka BB :)
Tak ekspresowo tylko przejrzalam ostatnie strony bo tu dawno nie zagladalam i chcialam tylko nawiazac do tego co, ktoas z was pisala (przepraszam ze nie wiem ktora) o spaniu na brzuszku w nocy. Nie boisz sie kochana tak w nocy jej zostawiac? Ja sie boje ale moze przewrazliwiona jestem . W dzien jak mi mala czasem spi na brzuszku to daje jej glowke na bok a ona daje ja tak w trakcie ze lezy centralnie na nosku i jej musze glowke znowu na boczek dawac. Jakos by mi to w nocy spokoju nie dalo .
Uciekam. Milego dnia
ja pisałam-moja Ala główkę przekręca, poza tym ona ma łóżeczko koło nas więc widzę jakby coś się działo, ale ogólnie ona się nie wierci w nocy za bardzo.
tak w ogóle to dzień dobry-ja dopiero niedawno wróciłam, Ala ma chyba skok bo non stoip na rękach, przy cycku, mało w dzień śpi a dziś w nocy praktycznie wcale.
spadam, może jutro wpadnę to poczytam
syla29
Marcepanek-gratuluję :-)
Damqelle-czas leci,wszystkiego naj dla córci :-)
My dzisiaj bez spacerku bo pada :-(
Damqelle-czas leci,wszystkiego naj dla córci :-)
My dzisiaj bez spacerku bo pada :-(
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
joasiu a Ty jakiś specjalny wniosek miałaś? co pisałaś w tym wniosku, jesli mogę prosić to wyslij mi na maila, chyba że o zbyt wiele proszę?
ariska
dziewczyny znacie jakąś stronę gdzie można prowadzić internetowy pamiętnik dziecka?
tu można Ariska taki pamiętnik stworzyćhttp://www.bebilon.com.pl/Bebilon/Pamietniki?utm_source=adwords&utm_medium=cpc&utm_campaign=bebilon&utm_term=pami%25C4%2599tnik
możesz też tam gdzie Joasiab albo w formie bloga - to też jest fajna rzecz
możesz też tam gdzie Joasiab albo w formie bloga - to też jest fajna rzecz
Dobry wieczór
Marcepanek śliczna córeczka W ogóle wszystkie dzieciaczki są cudne, mogłabym je ciągle oglądać
Madzia przepraszam, przeoczyłam wcześniej twoją wiadomość, tak chłopcy mają tak samo na imię, zresztą my nie mogliśmy z mężem dojść do porozumienia z imieniem bo mi się może z 10 imion męskich tylko podoba, bo albo są już takie w rodzinie albo mi się źle kojarzą A Mikołajek to tak ślicznie brzmi Zdjęcie wstawię jutro i suwaczki też, tylko muszę obczajkę zrobić.
Mój synek znowu dzisiaj pokazał kto rządzi w naszej rodzince Mieliśmy mieć pobudkę o godz. 4 a ten mały mruczek o 3.20 zgłodniał i nic nie pomogły prośby, żeby pospał jeszcze Ale muszę go pochwalić, całą podróż do i z krakowa był grzeczny a przy zastrzykach w obie nóżki wyjątkowo dzielny, zapłakał ale jak się później wtulił w mamusię to szybko mu przeszło
A doktorka mi się pytała czy daję synkowi już zupki, to jej mówię, że nie a ona do mnie, że 7-mio miesięczny wcześniak już powinien zupki jeść normalnie zbaraniałam wygląda na 2,5 miecha a mam go karmić zupkami, ale już zakupiłam jedną i jutro będzie próba generalna
Malutka my właśnie dziś byliśmy w prokocimiu i znowu za tydz jedziemy, mam nadzieję, że z córcią wszystko wporządku będzie i że niepotrzebnie się niepokoisz.
Życzę miłego wieczorka i spokojnej nocki
Marcepanek śliczna córeczka W ogóle wszystkie dzieciaczki są cudne, mogłabym je ciągle oglądać
Madzia przepraszam, przeoczyłam wcześniej twoją wiadomość, tak chłopcy mają tak samo na imię, zresztą my nie mogliśmy z mężem dojść do porozumienia z imieniem bo mi się może z 10 imion męskich tylko podoba, bo albo są już takie w rodzinie albo mi się źle kojarzą A Mikołajek to tak ślicznie brzmi Zdjęcie wstawię jutro i suwaczki też, tylko muszę obczajkę zrobić.
Mój synek znowu dzisiaj pokazał kto rządzi w naszej rodzince Mieliśmy mieć pobudkę o godz. 4 a ten mały mruczek o 3.20 zgłodniał i nic nie pomogły prośby, żeby pospał jeszcze Ale muszę go pochwalić, całą podróż do i z krakowa był grzeczny a przy zastrzykach w obie nóżki wyjątkowo dzielny, zapłakał ale jak się później wtulił w mamusię to szybko mu przeszło
A doktorka mi się pytała czy daję synkowi już zupki, to jej mówię, że nie a ona do mnie, że 7-mio miesięczny wcześniak już powinien zupki jeść normalnie zbaraniałam wygląda na 2,5 miecha a mam go karmić zupkami, ale już zakupiłam jedną i jutro będzie próba generalna
Malutka my właśnie dziś byliśmy w prokocimiu i znowu za tydz jedziemy, mam nadzieję, że z córcią wszystko wporządku będzie i że niepotrzebnie się niepokoisz.
Życzę miłego wieczorka i spokojnej nocki
Ostatnia edycja:
Blondi mi ten wniosek przysłali do wypełnienia z kadr więc niestety nie pomogę Przykro mi.
Ariska ja prowadzę na smykach możesz serknąć www.wiktoria2006.smyki.pl
Uciekam na YCD
Ariska ja prowadzę na smykach możesz serknąć www.wiktoria2006.smyki.pl
Uciekam na YCD
reklama
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
A mój Szkrabuś zapomniał, że zawsze zasypia o 22ej i nadal je hehe
zaraz pewnie zasnie odłożę go do łóżeczka i sama wskakuje spać
kurcze mielismy dziś jechać do moich rodziców ale nie wyszło wiec jutro może się uda
joasiab - no ale dziękuję za szczere chęci wiec ja chyba też muszę się jakoś dowiedzieć jak mam to napisać;(
zaraz pewnie zasnie odłożę go do łóżeczka i sama wskakuje spać
kurcze mielismy dziś jechać do moich rodziców ale nie wyszło wiec jutro może się uda
joasiab - no ale dziękuję za szczere chęci wiec ja chyba też muszę się jakoś dowiedzieć jak mam to napisać;(
Podziel się: