reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Tak ekspresowo tylko przejrzalam ostatnie strony bo tu dawno nie zagladalam i chcialam tylko nawiazac do tego co, ktoas z was pisala (przepraszam ze nie wiem ktora) o spaniu na brzuszku w nocy. Nie boisz sie kochana tak w nocy jej zostawiac? Ja sie boje ale moze przewrazliwiona jestem ;). W dzien jak mi mala czasem spi na brzuszku to daje jej glowke na bok a ona daje ja tak w trakcie ze lezy centralnie na nosku i jej musze glowke znowu na boczek dawac. Jakos by mi to w nocy spokoju nie dalo ;).

Uciekam. Milego dnia :)

ja pisałam-moja Ala główkę przekręca, poza tym ona ma łóżeczko koło nas więc widzę jakby coś się działo, ale ogólnie ona się nie wierci w nocy za bardzo.
tak w ogóle to dzień dobry-ja dopiero niedawno wróciłam, Ala ma chyba skok bo non stoip na rękach, przy cycku, mało w dzień śpi a dziś w nocy praktycznie wcale.
spadam, może jutro wpadnę to poczytam

Dobry wieczór :)
Marcepanek śliczna córeczka :) W ogóle wszystkie dzieciaczki są cudne, mogłabym je ciągle oglądać :)
Madzia przepraszam, przeoczyłam wcześniej twoją wiadomość, tak chłopcy mają tak samo na imię, zresztą my nie mogliśmy z mężem dojść do porozumienia z imieniem bo mi się może z 10 imion męskich tylko podoba, bo albo są już takie w rodzinie albo mi się źle kojarzą :) A Mikołajek to tak ślicznie brzmi ;) Zdjęcie wstawię jutro i suwaczki też, tylko muszę obczajkę zrobić.
Mój synek znowu dzisiaj pokazał kto rządzi w naszej rodzince :D Mieliśmy mieć pobudkę o godz. 4 a ten mały mruczek o 3.20 zgłodniał i nic nie pomogły prośby, żeby pospał jeszcze :D Ale muszę go pochwalić, całą podróż do i z krakowa był grzeczny a przy zastrzykach w obie nóżki wyjątkowo dzielny, zapłakał ale jak się później wtulił w mamusię to szybko mu przeszło :)
A doktorka mi się pytała czy daję synkowi już zupki, to jej mówię, że nie a ona do mnie, że 7-mio miesięczny wcześniak już powinien zupki jeść :o normalnie zbaraniałam :D wygląda na 2,5 miecha a mam go karmić zupkami, ale już zakupiłam jedną i jutro będzie próba generalna :)
Malutka my właśnie dziś byliśmy w prokocimiu i znowu za tydz jedziemy, mam nadzieję, że z córcią wszystko wporządku będzie i że niepotrzebnie się niepokoisz.
Życzę miłego wieczorka i spokojnej nocki :)

Ostatnia edycja:
reklama
A mój Szkrabuś zapomniał, że zawsze zasypia o 22ej i nadal je hehe

zaraz pewnie zasnie odłożę go do łóżeczka i sama wskakuje spać:)
kurcze mielismy dziś jechać do moich rodziców ale nie wyszło wiec jutro może się uda:)

joasiab - no ale dziękuję za szczere chęci:) wiec ja chyba też muszę się jakoś dowiedzieć jak mam to napisać;(

Do góry