reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

moja mała dziś ma też senny dzieć ale to przez pogodę. do południa spała, teraz byliśmy na spacerku takim szybkim bo strasznie zimno. a co najważniejsze po prawie 5 dniach zrobiła kupkę - jaka radość, odrazu do męża dzwoniłam z radości :-)

reklama
Mój Tomcio też śpi :) Ale to jego pora :)

Claudia nie ucz Misia do ciszy bo będziesz miała przechlapane. Moja Wiki tak była nauczona i do 3 roku życia budził ją kaszdy najmniejszy szmer.

Claudia nie ucz Misia do ciszy bo będziesz miała przechlapane. Moja Wiki tak była nauczona i do 3 roku życia budził ją kaszdy najmniejszy szmer.

jak mały był przed szpitalem to mogłam odkurzać i walić garnkami a on spał, a dzisiaj chciałam mieć chwilę spokoju i już sama nie wiem co robić, na polu jest głośno i on śpi

Ale faktycznie 4 dużo dzieciaczków się urodziło:-) wszystkiego najlepszego.
Franco tez dużo dzisiaj spał aż się dziwiłam, bo ostatnio tylko raz w ciągu dnia śpi dłużej, a dzisiaj przed spacerem też ładnie spał, a teraz bawi się leżaczku bujaczku zobaczymy jak długo.
damqelle fajnie że chrzciny się udały a zdjęcie Marysi prześliczne pamiątka cudna ( jak mi się to imię podoba też chciałam dać tak córce na imię)

A ja mojego BArtka nie kumam...sasiedzi pod nami maja remont wala wierca i On potrafi podczas tych halasow usnac..jak sa goscie u nas czy my w gosciach to kazdy noralmnie sie zachowuje i tez potrafi spac a jak jestem z nim sama i usnie to pukanie w klawiature ppotrafi Go przestarszyc jak kima...zupelnie tego nie rozumiem....

Dziewczyny a kiedy dzieci roia sobie taka jedna dlusza dzemke w ciagu dnia??
Bartek narazie spi mi w dzien ok 4 h w tym dwie na spacerze a takto ma takie drzemki po 20 minut gora 30 minut....

AsienkaM1986-ale zaszalałas :-)

Madzia Damqelle Iwi -dziękuję za pamięc :-)

Weronika-Twoja córa jakie ma śliczne włoski.W ogóle Emilki to śliczne dziewczynki,sama mam Emilkę ;-);-);-)

Wszystkie dzieciaczki są sliczniutkie :-)

Mój maluszek dzisiaj marudzi po szczepieniu :-( i wsuwa piąstkę :-)

Ostatnia edycja:
aniwar - jak urodziłam Natalkę to po dwóch dniach na przeciwko korytarza wykuwali framugę. Nie można było usłyszeć własnych myśli (akurat robią mega remont) a małą nic nie ruszało. Podobno dzieci nie reagują na wiertarki, odkurzacze itp.
Moja mała walneła mega focha dziś. Chciałam wyjść z nią na spacer po 16 bo mega marudna i nie mogłam jej ubrać. Wpadła w taki ryk że masakra. Ręce mi opadły i ją rozebrałam położyłam do łożeczka i zasneła. Ale dziś pomimo sennej pogody spała może 2 godziny w dzień i je jak kot napłakał. Dziś ma coś około 10 miesięcy więc podejrzewam skok bo przy poprzednim było podobnie. Tata się bawi z nią i zaraz kąpiel i spać.

aniwar - my teraz zrobiliśmy sobie karaoke na isong.pl. cała rodzinka fałszowała, nawet anka która nie umie czytać śpiewała. i Mari od tego wycia postanowiła zrobić sobie dzemkę. ja tez nic nie rusza - jak ma spać to śpi

reklama
Domi daje popalić cwaniaczek mój malutki, najlepiej jak noszę i chodzę, a tak to płacz i to jaki całe osiedle ją słyszy,
jutro jak m będzie miał wolne to rano z Małą na badania a potem do Wisły mnei zawiezie do teściów, trochę odpocznę przynajmniej nie będę musiała sprzątać i gotować, mam nadzieje że teściowa będzie w miarę miła, bo lubi "delikatnie" zwracać uwagę co do Domi, czasami mam wrażenie że chciała by powiedzieć żeby to ona lepiej wychowywała Małą bo lepiej to zrobi niż ja:(
w ogóle jakoś mi ciężko ostatnio, nie mam cierpliwości, a wyrzutów sumienia ogrom:zawstydzona/y:
mam nadzieję że będę miała okazje zaglądać do Was

Dobrej nocy

Do góry