reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

hej,
a my dziś w domu siedzimy bo u nas leje :-(
masakra pogoda, coś czuję, że Ala cały dzień w chuście spędzi bo coś ostatnio na przytulanki ją bierze.
wstawiłam pranie i mam dziś odkurzanie w planach ale nie wiem czy mi się będzie chciało.
my dziś poleżałyśmy do 9:30, Ala coraz częściej się śmieje i zaczepia mnie jak coś robię i nie zwracam na nią uwagi.
idę wieszać pranie, odezwę się potem

reklama
ani mi się śni dokarmiać, po tej nocce mam pewność, że mleka jest dość

asienka to się zrelaksujesz - fajnie przyda się Ci to

idę wieszać pranie , mały patrzy na karuzelkę, a awaryjnie mam wibrujący gryzaczek dla niego :-)

cosik pustki na forum...Bartus wlasnie kima u mnie na brzuszku:-) byl u mnie tata to pobawilismy sie z bartusiem i sie chlpoina zmeczyl tzn Bartus:-)

U mnie cos dzisiaj wietrznie wiec spacer byl krotki i srednio udany bo corka mi w wozku marudzila.. Moze zaraz zapadnie w drzemke popoludniowa to bede miala chwilke na ogarniecie mieszkanka bo od rana tylko gaworzymy i sie bawimy:)
Claudia mysle ze jak zasnal to moze chwile w nim pospac. Jednorazowo to napewno nie zaszkodzi.

reklama
Noworodek wiem, że może być 2 godziny w foteliku, a starszy to pewnie dłużej, ale ile dokładnie to nie wiem.
Ja ostatnie dni prawie cały czas na dworze. Do domu tylko na cyca i zmienić pieluszkę i chwila zabawy, ale dziś widziałam, że Klarcia ma ochotę na zabawę i rozmowy, a na dworze co chwila pada, więc odpuściłam spacer. Ok. 16 jedziemy załatwiać chrzciny do kościoła (na drugi dzień świąt) i na weekend do teściowej w góry. Mała pooddycha świeżym powietrzem :)

Do góry