reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

mój śpi prze dzień w tym foteliku
tzn ma takie drzemki krótkie
to chyba nie zaszkodzi?

autem rzadko jeździmy , więc chyba nic się nie stanie

reklama
my już po zakupach, kupiłam w końcu buty na wiosnę, oczywiści ena dziecięcym bo mam rozm. 34:)
Mała dosypia w foteliku a ja zamiast coś robić to na bb siedzę:-)
zaraz ją budzę na jedzonko
szukam mebli do dużego pokoju i jakoś nic nie mogę znaleźć:zawstydzona/y:

A moja mała cały dzień śpi. Budzi się na cyca i pieluchę i w komono. Wczoraj spała tylko godzinę w dzień więc dziś nadrabia na całego. A ja nadal jak postanowiłam się lenić tak się lenie. A co tam. Pranie tylko zrobiłam i obiad. I oglądam telewizję. Pierwszy raz na luzie od 2 miesięcy. Ale zaraz idziemy po tatusia do roboty i kupić poszewki na poduszki. I może jakieś tanie buty bo mam tylko wysokie a do getrów nie mam nic. W sandałach to jeszcze za wcześnie a szkoda :-)

malutka-juz się ucieszylam ze mi podpowiesz moze gdzie jest coś fajnego...aJa niestety mam 41 albo i nawet 2 :(

claudia-Tak jak pisala ktoraś z dziewczyn nie za dlugo.... jak jedzie dsie autem to zalecaja robic przerwy,i nawet słyszalam ale juz nie pamiętam od kogo ze jak na zakupy to zeby dzidzi w foteliku dlugo nie trzymac...raz na jakiś czas to nic się ie stanie....jak z godzinke podrzemie...

Moja jeszcze śpi,ale się pospała juz ze 3 h spiocha

my już po zakupach, kupiłam w końcu buty na wiosnę, oczywiści ena dziecięcym bo mam rozm. 34:)
Mała dosypia w foteliku a ja zamiast coś robić to na bb siedzę:-)
zaraz ją budzę na jedzonko
szukam mebli do dużego pokoju i jakoś nic nie mogę znaleźć:zawstydzona/y:

ja też wykorzystuję czas mój mały śpi w foteliku :-)

pokaż koniecznie te buciki

ale masz małą stópkę
to ile masz wzrostu?

ja tu was sobie czytam... i mysle co tak szumi... a mi kurcze deszcz pranie zalewa... dobrze ze sie ocknełam wkonciu i je zebrałam hahahha

cos dla was YouTube - Jak sie bawia tatusiowie

Claudia-- 2 godziny dziecko moze byc w foteliku.. niezaleca sie by spało w foteliku... a moze kup lezaczek.. tez mozna bujac:)

aniwar--- przeczytałam twojego posta do Arisk... i juz zaczełam szukac tych zdjec bo myslałam ze i ja przegapiłam :)

KLaudos-- Twój plan dnia niewiele odobiega od mojego .. tylko ze u mnie 2 dzieci i jedno zamias butli ma stałe posiłki :)

zielona--- ciagle zapominam Ci pogratulowac poskrmienia Piotrusia!!!

ja dzis znów lece na banki na 17 :) juz czuje jak mnie nogi bolą:)

dziewczyny musicie dac sie wykazac dla tatusiów !! nie czekajce az sami wam zaproponują bycie gdzies wyszły a oni zaopiekują sie dzieckiem ( u niewielu to sie zdarza... przewaznie jest gdzies w tym ukryty podstępny interes tatuska) .. wychodzimy kochane bo wiosna przyszła:)

Ps: Dzis Prima Aprilis :) jeszcze nie było zartu to sie nie pochwale:)

reklama
Do góry