reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

mój śpi prze dzień w tym foteliku
tzn ma takie drzemki krótkie
to chyba nie zaszkodzi?

autem rzadko jeździmy , więc chyba nic się nie stanie

reklama
my już po zakupach, kupiłam w końcu buty na wiosnę, oczywiści ena dziecięcym bo mam rozm. 34:)
Mała dosypia w foteliku a ja zamiast coś robić to na bb siedzę:-)
zaraz ją budzę na jedzonko
szukam mebli do dużego pokoju i jakoś nic nie mogę znaleźć:zawstydzona/y:

A moja mała cały dzień śpi. Budzi się na cyca i pieluchę i w komono. Wczoraj spała tylko godzinę w dzień więc dziś nadrabia na całego. A ja nadal jak postanowiłam się lenić tak się lenie. A co tam. Pranie tylko zrobiłam i obiad. I oglądam telewizję. Pierwszy raz na luzie od 2 miesięcy. Ale zaraz idziemy po tatusia do roboty i kupić poszewki na poduszki. I może jakieś tanie buty bo mam tylko wysokie a do getrów nie mam nic. W sandałach to jeszcze za wcześnie a szkoda :-)

malutka-juz się ucieszylam ze mi podpowiesz moze gdzie jest coś fajnego...aJa niestety mam 41 albo i nawet 2 :(

claudia-Tak jak pisala ktoraś z dziewczyn nie za dlugo.... jak jedzie dsie autem to zalecaja robic przerwy,i nawet słyszalam ale juz nie pamiętam od kogo ze jak na zakupy to zeby dzidzi w foteliku dlugo nie trzymac...raz na jakiś czas to nic się ie stanie....jak z godzinke podrzemie...

Moja jeszcze śpi,ale się pospała juz ze 3 h spiocha

my już po zakupach, kupiłam w końcu buty na wiosnę, oczywiści ena dziecięcym bo mam rozm. 34:)
Mała dosypia w foteliku a ja zamiast coś robić to na bb siedzę:-)
zaraz ją budzę na jedzonko
szukam mebli do dużego pokoju i jakoś nic nie mogę znaleźć:zawstydzona/y:

ja też wykorzystuję czas mój mały śpi w foteliku :-)

pokaż koniecznie te buciki

ale masz małą stópkę
to ile masz wzrostu?

ja tu was sobie czytam... i mysle co tak szumi... a mi kurcze deszcz pranie zalewa... dobrze ze sie ocknełam wkonciu i je zebrałam hahahha

cos dla was YouTube - Jak sie bawia tatusiowie

Claudia-- 2 godziny dziecko moze byc w foteliku.. niezaleca sie by spało w foteliku... a moze kup lezaczek.. tez mozna bujac:)

aniwar--- przeczytałam twojego posta do Arisk... i juz zaczełam szukac tych zdjec bo myslałam ze i ja przegapiłam :)

KLaudos-- Twój plan dnia niewiele odobiega od mojego .. tylko ze u mnie 2 dzieci i jedno zamias butli ma stałe posiłki :)

zielona--- ciagle zapominam Ci pogratulowac poskrmienia Piotrusia!!!

ja dzis znów lece na banki na 17 :) juz czuje jak mnie nogi bolą:)

dziewczyny musicie dac sie wykazac dla tatusiów !! nie czekajce az sami wam zaproponują bycie gdzies wyszły a oni zaopiekują sie dzieckiem ( u niewielu to sie zdarza... przewaznie jest gdzies w tym ukryty podstępny interes tatuska) .. wychodzimy kochane bo wiosna przyszła:)

Ps: Dzis Prima Aprilis :) jeszcze nie było zartu to sie nie pochwale:)

reklama
Do góry