reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

hej,
a my dziś w domu siedzimy bo u nas leje :-(
masakra pogoda, coś czuję, że Ala cały dzień w chuście spędzi bo coś ostatnio na przytulanki ją bierze.
wstawiłam pranie i mam dziś odkurzanie w planach ale nie wiem czy mi się będzie chciało.
my dziś poleżałyśmy do 9:30, Ala coraz częściej się śmieje i zaczepia mnie jak coś robię i nie zwracam na nią uwagi.
idę wieszać pranie, odezwę się potem

reklama
ani mi się śni dokarmiać, po tej nocce mam pewność, że mleka jest dość

asienka to się zrelaksujesz - fajnie przyda się Ci to

idę wieszać pranie , mały patrzy na karuzelkę, a awaryjnie mam wibrujący gryzaczek dla niego :-)

cosik pustki na forum...Bartus wlasnie kima u mnie na brzuszku:-) byl u mnie tata to pobawilismy sie z bartusiem i sie chlpoina zmeczyl tzn Bartus:-)

U mnie cos dzisiaj wietrznie wiec spacer byl krotki i srednio udany bo corka mi w wozku marudzila.. Moze zaraz zapadnie w drzemke popoludniowa to bede miala chwilke na ogarniecie mieszkanka bo od rana tylko gaworzymy i sie bawimy:)
Claudia mysle ze jak zasnal to moze chwile w nim pospac. Jednorazowo to napewno nie zaszkodzi.

reklama
Noworodek wiem, że może być 2 godziny w foteliku, a starszy to pewnie dłużej, ale ile dokładnie to nie wiem.
Ja ostatnie dni prawie cały czas na dworze. Do domu tylko na cyca i zmienić pieluszkę i chwila zabawy, ale dziś widziałam, że Klarcia ma ochotę na zabawę i rozmowy, a na dworze co chwila pada, więc odpuściłam spacer. Ok. 16 jedziemy załatwiać chrzciny do kościoła (na drugi dzień świąt) i na weekend do teściowej w góry. Mała pooddycha świeżym powietrzem :)

Do góry