mlody sie przyzwyczai. mowi sie ze dziecko potrzebuje 3dni na przyzwyczajenie- to okres umowny-kazde dziecko jest inne.klaudoos fajnie macie harmonogram dnia u nas tez jest spoko....tylko oczywiscie martwie sie na zapas bo od maja bedziemy co tydzien jezdzic na wiec i martwie sie czy to nie zabuzy rytmu dnia i nocy. Tak jak piszesz nowe miejsce moze wplynac ze dziodzia nie ebdzie czula sie tak bezpiecznie jak w domu. No ale z drugiej strony trzeba zyc noramlnie a tam bedzie mial fajnie bo swieze powietzre fajne spacerki nie miedzy blokami tylko miedzy polami, w lesie....zobaczymy jak Bartus bedzie reagowal.
Od czerwca moze bede juz tam caly czas az do konca sierpnia....ehh tylko tam nie mam netu ani komputera:-( i jak ja z Wami bede pisac??:-(
klaudoos a Ty karmisz jeszcze piersia?? bow tym harmonogramie masz glownie "butla" czy to tylko tak umownie napisalas?? bo pamietam ze pisalas ze Szymek wymiotuje po Twoim mleku...
karmie 1x dziennie i w nocy ale juz konczymy.. w nocy nie wymiotuje, prxed chwila tez nie zwymiotowal.. ale dzis w nocy od 2 pobudka co 60min. kiepskie mleko bo i ja na diecie..