reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Hej mamusie. Fajna noc za mną bo tylko dwie pobudki, zero kręcenia i wogóle spoko. Teraz też śpi. I zjadłam prince polo i nic jej nie jest.
Wygrałam aukcję i mam matę fisher prica za 100 zł. I zamówiłam fajną kurtkę i spodenki
RÓŻOWE SZTRUKSY 62CM 5-10-15 (1529177905) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNA NOWA WIOSENNA KURTECZKA DLA DZIEWCZYNKI 62 (1535883261) - Aukcje internetowe Allegro
Na dworze znów słonko. A ja nie mam zamiaru nic robić w domu (w wekend niech tatuś sprząta) i będe się bawić z małą cały dzień za tą cudną noc :-) Pozdrawiam

martusia mnie pogonila:) a wiec jestem... ale nie ogarniam :) co siadam Was poczytac to cos sie dzieje..
ale obiecuje poprawe:) teraz szymo czesciej bawi sie sam wiec i moze ja zajme sie soba i bb:)
pogoda ladna wiec zaraz sie ubieram karmie mlodego i myk na dlugasny spacer:)

witajcie,
my z Miśkiem sobie razem siedzimy

mam pytanko czy dawać Miśkowi grzechotki?

on chyba nie bardzo na nie zwraca uwagę, a mógłby się czymś zająć
lubi patrzeć na telewizor, nie wiem czy to dobrze
jak najbardziej. Mis widzi juz trojwymiarowo, dlatego inteesuje go tv, bo kolory sa ostre i ruszaja sie. grzechotke dobrze bys miala o wyraznym dzwieku i z kolkiem, cos takiego: Grzechotka - Pływające Kółka - 2/247 CANPOL (1487019163) - Aukcje internetowe Allegro a dlaczego? bo dzieckpo ksztaltuje poczucie sprawstwa. na poczatek wkladasz mu ja do raczki zaciskasz i poruszasz raczka- slychac dzwiek i chwalisz:) ze sam zrobil i brawo... pozniej to koleczka sam bedzie chwytal i potrzasal. mam rozne grzechotki i ta jest glosna. szymek ja uwielbia. wieszam ja tez na mate .

Witam, co do nocki się nie wypowiadam, bo nie spałam
Misiek dał popalić
jestem wykończona
teraz siedzi w leżaczku i się śmieje, a mi wcale nie do śmiechu :-(

Witam sie i ja:-)

Ostatnio wpadam tylko na zamkniety bo czasu brak;-(

Pogoda, jak zapowiadali, zaczela sie psuć i to wlasnie od moich, zachodnich stron:-( Już szaro buro i siąpi od rana:-(

Do tego Wiktor dał w nocy czadu i jestem nietomna. Matko, potrzebuje słońca i snu z 5 godz jednym ciągiem!!! A wtedy akumulatorki będą naładowane i mozna funkcjonowac!

Oby nast nocka była lepsza bo ogłupieje. No i wiosno wróć!!!

Kobietki, ktorego dostajecie macierzynski z ZUSu???

Cholercia, dzisiaj ostatni a te gnojki jeszcze mi nie przesłali...:-(
:-)

witajcie:-)
Bartus wlasnie ucina sobie drzemke u mnie na brzuchu:-)

Dzis tez szykujemy sie di spacerku i tez mam problem z ubieraniem.....chyba zaloze my body z dlugim rekawkiem,spodenki,skarpetki czapeczka i mam taki wiosenny polarkowy kombinezon ale on jest cieniutki i na to kocyk....to vhyba bedzie ok??

Claudia zarwane nocki tez maja swoj urok;-)

ja dostaje macierzynski tego samego dnia co bym dostala wypalte.

Ostatnia edycja:
reklama
U nas tez pochmurno, ale zaraz sie zbiore, nakarmie mala i musze isc na poczte, bo jak wczoraj byl listonosz to akurat bralam prysznic, wiec zostawil awizo:-( Nie lubie tam chodzic bo tam zawsze pelno ludzi, ale coz... Milego dnia Mamusie!

Do góry