ariska
Fanka BB :)
dziewczyny to też jest dobre JaramSie.pl - Histeryczny śmiech z powodu kartki papieru
Klaudoss odzywa się na zamkniętym
Klaudoss odzywa się na zamkniętym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak najbardziej. Mis widzi juz trojwymiarowo, dlatego inteesuje go tv, bo kolory sa ostre i ruszaja sie. grzechotke dobrze bys miala o wyraznym dzwieku i z kolkiem, cos takiego: Grzechotka - Pływające Kółka - 2/247 CANPOL (1487019163) - Aukcje internetowe Allegro a dlaczego? bo dzieckpo ksztaltuje poczucie sprawstwa. na poczatek wkladasz mu ja do raczki zaciskasz i poruszasz raczka- slychac dzwiek i chwalisz ze sam zrobil i brawo... pozniej to koleczka sam bedzie chwytal i potrzasal. mam rozne grzechotki i ta jest glosna. szymek ja uwielbia. wieszam ja tez na mate .witajcie,
my z Miśkiem sobie razem siedzimy
mam pytanko czy dawać Miśkowi grzechotki?
on chyba nie bardzo na nie zwraca uwagę, a mógłby się czymś zająć
lubi patrzeć na telewizor, nie wiem czy to dobrze