reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
witajcie!!

a my ostatnio w nocy gorzej śpimy, wczoraj od 2 do 5 co chwilkę Kamil się budził.. teraz zaś wzięłam laptopa do sypialni, bo się obudził i nie umie zasnąć..

dobrze, że o ubieraniu piszecie bo też mam z tym problem, no i chyba przegiełam, bo dziś ciepło było a ja ubrałam kombinezon, ale już niczym nie przykrywałam.. jutro ubiorę normalnie i wezmę kocyk..

Ja tylko na chwilke weszlam troche nadrobic na bierzaco zeby jutro miec mniej.I jestem w szoku mam zaporszenie do grupy bardzo dziekuje postaram sie tam w najblizszym czasie nadrobic i napisac cos o sobie :) To juz mowie dobranoc i do jutra.

reklama
Smieszny dzieciaczek ;)
Zajrzalam jeszcze przed snem ( uzaleznienie normalnie) ;) i zmykam juz spac.
p.s Dziewczyny a powiedzcie czy wiecie co u Klaudoos bo dawno jej nie widzialam, albo co u Toni- jej mala miala problemy zdrowotne i Tonia tez sie dlugo nie odzywa. Wiecie cos?
Moze dziewczyny pisza na zamknietym?
Dobrej nocki, pozdrawiam!

Do góry