reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Hej mamusie. Fajna noc za mną bo tylko dwie pobudki, zero kręcenia i wogóle spoko. Teraz też śpi. I zjadłam prince polo i nic jej nie jest.
Wygrałam aukcję i mam matę fisher prica za 100 zł. I zamówiłam fajną kurtkę i spodenki
RÓŻOWE SZTRUKSY 62CM 5-10-15 (1529177905) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNA NOWA WIOSENNA KURTECZKA DLA DZIEWCZYNKI 62 (1535883261) - Aukcje internetowe Allegro
Na dworze znów słonko. A ja nie mam zamiaru nic robić w domu (w wekend niech tatuś sprząta) i będe się bawić z małą cały dzień za tą cudną noc :-) Pozdrawiam

martusia mnie pogonila:) a wiec jestem... ale nie ogarniam :) co siadam Was poczytac to cos sie dzieje..
ale obiecuje poprawe:) teraz szymo czesciej bawi sie sam wiec i moze ja zajme sie soba i bb:)
pogoda ladna wiec zaraz sie ubieram karmie mlodego i myk na dlugasny spacer:)

witajcie,
my z Miśkiem sobie razem siedzimy

mam pytanko czy dawać Miśkowi grzechotki?

on chyba nie bardzo na nie zwraca uwagę, a mógłby się czymś zająć
lubi patrzeć na telewizor, nie wiem czy to dobrze
jak najbardziej. Mis widzi juz trojwymiarowo, dlatego inteesuje go tv, bo kolory sa ostre i ruszaja sie. grzechotke dobrze bys miala o wyraznym dzwieku i z kolkiem, cos takiego: Grzechotka - Pływające Kółka - 2/247 CANPOL (1487019163) - Aukcje internetowe Allegro a dlaczego? bo dzieckpo ksztaltuje poczucie sprawstwa. na poczatek wkladasz mu ja do raczki zaciskasz i poruszasz raczka- slychac dzwiek i chwalisz:) ze sam zrobil i brawo... pozniej to koleczka sam bedzie chwytal i potrzasal. mam rozne grzechotki i ta jest glosna. szymek ja uwielbia. wieszam ja tez na mate .

Witam, co do nocki się nie wypowiadam, bo nie spałam
Misiek dał popalić
jestem wykończona
teraz siedzi w leżaczku i się śmieje, a mi wcale nie do śmiechu :-(

Witam sie i ja:-)

Ostatnio wpadam tylko na zamkniety bo czasu brak;-(

Pogoda, jak zapowiadali, zaczela sie psuć i to wlasnie od moich, zachodnich stron:-( Już szaro buro i siąpi od rana:-(

Do tego Wiktor dał w nocy czadu i jestem nietomna. Matko, potrzebuje słońca i snu z 5 godz jednym ciągiem!!! A wtedy akumulatorki będą naładowane i mozna funkcjonowac!

Oby nast nocka była lepsza bo ogłupieje. No i wiosno wróć!!!

Kobietki, ktorego dostajecie macierzynski z ZUSu???

Cholercia, dzisiaj ostatni a te gnojki jeszcze mi nie przesłali...:-(
:-)

witajcie:-)
Bartus wlasnie ucina sobie drzemke u mnie na brzuchu:-)

Dzis tez szykujemy sie di spacerku i tez mam problem z ubieraniem.....chyba zaloze my body z dlugim rekawkiem,spodenki,skarpetki czapeczka i mam taki wiosenny polarkowy kombinezon ale on jest cieniutki i na to kocyk....to vhyba bedzie ok??

Claudia zarwane nocki tez maja swoj urok;-)

ja dostaje macierzynski tego samego dnia co bym dostala wypalte.

Ostatnia edycja:
reklama
U nas tez pochmurno, ale zaraz sie zbiore, nakarmie mala i musze isc na poczte, bo jak wczoraj byl listonosz to akurat bralam prysznic, wiec zostawil awizo:-( Nie lubie tam chodzic bo tam zawsze pelno ludzi, ale coz... Milego dnia Mamusie!

Do góry