reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam
nocka taka sobie Mała nie spała do 00.30 teraz szybko jem sniedanie póki leży w łóżeczku:)
i zaraz ruszamy na zakupy, muszę kupić jakieś buty na wiosne:)

miłego dnia

reklama
Witam

U nas nocka dobrze minęła. Stopni jak na razie mamy 12 ale słoneczko gdzieś się schowało.
Miki strzela drzemkę a ja podczytuję co się u was dzieje. Pranko się pierze, gary też, śniadanko zjedzone
i humor o wiele lepszy niż wczoraj.

Miłego dnia

Witam się po długiej nieobecności.
Mąż zabrał niunię na spacer więc mam sekundę dla siebie.
Mała rośnie pięknie, niestety męczą nas kolki. Kropelki podajemy od kilku dni i jest mała poprawa. Byłyśmy na szczepieniach, niestety bardziej je przeżyłam niż mała :zawstydzona/y: Nie mogłam patrzeć jak cierpi, na szczęście wzięłam płatne szczepienia więc było mniej tych ukuć. Nie wiem jak bym zniosła więcej..
Widzę że wszystkie mamy zastanawiają się jak ubierać malucha w taką pogodę. Ja dzisiaj swojej założyłam taki wiosenny kombinezonik i pod tym ma takie codzienne ubranko (body, spodenki i bluza z polarku), czapkę też już cieńszą dałam (+kapturek) i przykryta jest cienkim kocykiem. Zobaczymy po spacerze czy trafiłam z ubiorem

A ja małej robiłam zdjęcia i miałyśmy ubaw. Wrzucam na ogólnym bo łatwiej wchodzą i nie trzeba się bawić tyle. Idę do kuchni bo mała śpi. Pozdrawiam

Na Witam się i ja u nas noc ok. tylko wieczorem nie chciał zasnąć. Teraz drzemie kolanach a ja na piłce znalazł patent aby z nim nie chodzić. Przebudził się na śmieszka od kartki którego wstawiła Ariska i walną uśmiech i dalej kima.
Madzia dobrze ze już lepszy humor.
Klaudus odzywaj się tez na ogólnym bo tez się zastanawiałam co u Ciebie.
Claudia ty chyba będziesz przeżywać te słynne 6 tyg. po porodzi bo nie było wam dane przez ta chorobę ale to minie i potem organizm się już przyzwyczaja.
A teraz spróbuje go położyć i się wykąpać.

Witam sie i ja:-)

Ostatnio wpadam tylko na zamkniety bo czasu brak;-(

Pogoda, jak zapowiadali, zaczela sie psuć i to wlasnie od moich, zachodnich stron:-( Już szaro buro i siąpi od rana:-(

Do tego Wiktor dał w nocy czadu i jestem nietomna. Matko, potrzebuje słońca i snu z 5 godz jednym ciągiem!!! A wtedy akumulatorki będą naładowane i mozna funkcjonowac!

Oby nast nocka była lepsza bo ogłupieje. No i wiosno wróć!!!

Kobietki, ktorego dostajecie macierzynski z ZUSu???

Cholercia, dzisiaj ostatni a te gnojki jeszcze mi nie przesłali...:-(
:-)

w tym miesiącu 29 dostałam

dałam małego do fotelika i zawiesiłam grzechotki i teraz badam jego reakcję, zawsze mogę to zabrać do kuchni, tyle, że mam tak wąskie przejście że się fotelik nie mieści

aniwar co masz na myśli?:-)

Malta znam to uczucie mój daje popalić od kilku dni, to fest
chyba zacznę wykorzystywać to, ze nie śpi na przyjemności - mąż też potrzebuje czułości :-D

idę próbować rozgryźć synka ....

reklama
Witam sie i ja!
My już od rana zaliczyłyśmy spacerek, bo pogoda u nas piękna a zakupy trzeba było zrobic więc się wybrałyśmy z małą, a ona teraz standardowo jak to po spacerze smacznie sobie śpiocha :-)
Malta ja macierzyński dostałam jakiś tydzień temu, więc coś ok. 25.03

Biorę sie za prasowanie, póki Gabi śpi, a później może zaliczymy jeszcze jakiś mały spacerek.

Do góry