reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

my się wybieramy na rehabilitację

najlepsze jest to, że musimy iść piechotą
ni wiem czy zdążymy i czy trafimy, bo to daleko :-(

reklama
Witam się i ja:)
mój Maciuś ma od dwóch dni super sen, spi w nocy 8h i w dzien z 3h bardzo się cieszę:)
Własnie kurier przyniósł świecę i szatkę:) jupi, śliczne są:), ale nadal czekam na zaproszenia, już 2 tygodnie, oby w tym tygodniu już przyszły bo chrzest w Święta a u Nas wszystko stoi...

Maciuś dziś skończył 3 miesiące:D, madzia dzięki za pamięć i za życznia:)

Blondi u nas tez chrzest w święta a nic jeszcze takiego nie mamy;/ ani dla dziecka ani do potraw, w tą sobote moze cos sie dopiero kupi.
ale ciepło na dworku, byliśmy u mojej babci z Antosiem i wracaliśmy pieszo....

martuś88 - my robimy w resteuracji więc o potrawy się się martwię, natomiast chcemy już zacząć zapraszać na chrzciny bo podobno powinno się 2 tyg przed już wszystkich poprosić, a tu Święta za 24 dni:) a na zaproszenia nadal czekamy... niewiadomo czy przyjdą w tym tygodniu. na ile osób robicie? o której macie chrzest? my na 10:30 wiec do domu na obiad 16 osób nie zaprosze bo by się przy stole nie pomieścili:p

a moja miśka od paru dni łapie grzechotki albo wyrywa z ręki i hyc wkłada sobie do buzi :)

Kate moja dziś na spacerku miała body z długim, spodenki, skarpetki i takie kapcie i na to jeszcze bluza i czapeczka i musiałam jej ściągać bluze bo cała upocona była

Gosiula - dziecko powinno miec jedną warstwę więcej niż ty, a kocyk to też dodatkowa warstwa. Wydaje mi się że na 15stopni kombinezon to zdecydowanie za dużo no chyba że ty też śmigasz w zimowej kurtce

Ostatnia edycja:
Blondi my mamy chrzciny na 22 osoby, robimy je u mojego teścia a są o godz 12, zaproszenie tylko dostała dziś moja babcia bo mama moja kupiła by nie było, że nie dostała zaproszenia....

a my mamy chrzciny 10 kwietnia o 13:) dzis maz poszedl zamowic knajpe.my robimy na 18 osob (5 dzieci). ile was blondi licza? u nas 70 zl/os + 50% dzieci i jak bysmy chcieli alkochol to swoj....wiec winko kupujemy:) ja zaproszen nie dawalam tylko ustnie wczoraj zamowilam swiece i szatke i chyba tam gdzie ty bo z tego pierwszego linku co wysylalas...

a moja miśka od paru dni łapie grzechotki albo wyrywa z ręki i hyc wkłada sobie do buzi :)

Kate moja dziś na spacerku miała body z długim, spodenki, skarpetki i takie kapcie i na to jeszcze bluza i czapeczka i musiałam jej ściągać bluze bo cała upocona była

Gosiula - dziecko powinno miec jedną warstwę więcej niż ty, a kocyk to też dodatkowa warstwa. Wydaje mi się że na 15stopni kombinezon to zdecydowanie za dużo no chyba że ty też śmigasz w zimowej kurtce

No właśnie,ten kocyk mnie zastanawiał ale już wiem co i jak. Dzięki

reklama
oglądał Miśka rehabilitant, za tydzień ćwiczonka

marzy mi się spokojna nocka, jestem ostrożna dzisiaj , zero nabiału, zero smażonego i ostrego i zobaczymy
rumianek i melisa wyite

Do góry