reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

witam ja na moment, mały chyba śpi...

jest ok, ale nadal ma katarek straszny :-(

będziemy z tym walczyć

mały śpi w nocy po CYCU, 3 godziny, wczoraj chyba miałam nawał pokarmu :tak:

nie mam czasu zbytnio pisać , mały marudzi strasznie i muszę mu odessać znowu nosek i podać leki

reklama
Aha mąż gdzieś wyczytał, że jutro ma iść znad Japonii chmura radioaktywna i zakazał mi wychodzić na dwór z małą :szok:

Kochane nie panikujcie. Ja wczoraj oglądałam fakty na tvn i wrócił do polski prezenter który był tam na miejscu i relacjonował co się tam działo, pojechali sprawdzić czy jest napromieniowany i okazało się że to wcale nie jest groźne, bo to co mu wykazało to było w mniejszym stężeniu niż mają nasze polskie grzyby (tak porównali). Także nie ma co się bać.

Claudia tylko się cieszyć że masz pokarm.

Witam
u nas nocka ok biorąc pod uwagę że Mała zasnęła przed 24, no ale spała do 7, a potem do 9 30. Dziś dzień w domu i będzie tragedia nie wiem czemu ona nie chce w domu spać, max 30 min i koniec a potem jest cały dzień marudna:( i wieczorami mamy to samo, ach nie wiem czemu tak????

trzeba sie wziąć za sprzątanko

Dziewczyny które karmią tylko butelką czy podajecie swoim Maluszkom jakieś witaminy dodatkowo?? czy tylko mleczko??

Ostatnia edycja:
hejka,hejka:-)
Ja na nogach od 5.30 ale spalam od 22 wiec jest ok:)
Bartus dzis marudka jest....chyba brzuszek go boli albo to przez pogode u nas wiatr i raz chmury raz slonko...chyba ze spaceru nici i najwyzej Go poweranduje zeby poodychal swierzym powietrzem.

dzień dobry:)
obudzilismy się z Maciusiem o 9 tej i oglądamy tv :) znaczy Maciek je a ja oglądam:p chciałam dziś wyjść na spacer z małym, ale tak wieje że nie będę ryzykować, a podobno od poniedziałku idzie ładna pogoda wiosenna wiec jak już zaczniemy wychodzić to dopiero jesienią przestaniemy:p

Ja też słyszałam że chmura niegroźna ale na wszelki wypadek posiedzę w domku:p

Mój synuś spał godzinę krócej tak jak przewidywałam (od 21ej do 5tej), ale i tak się wyspałam:p

Claudia - ucałuj Michasia:) zdrówka życzy ciocia z BB!

Ostatnia edycja:
Malutka...
może już jest za duża na drzemki w dzień.
niektóre dzieci właśnie mało śpią:-)

ja swojego położyłam, to w końcu powieszę pranie

A ja przeczytałam dziś chyba na onecie, ze chmurę odnotowali już wczoraj w Krakowie, bo wykryli stężenie jodu w wysokości 0,08 czegoś tam. Dla porównania podali, że po Czarnobylu stężenie u nas było 100 000. Jeśli była już wczoraj w Krakowie to dziś już chyba nad Rosją.

malutka.. - moja śpi w dzień po 15 minut ale zawsze jak wstanie to mega szczęśliwa więc tyle jej wystarcza pewnie :) jak ma kilka takich drzemek

Na moją też nie działa kąpiel usypiająco bo kąpiemy 19 / 19.30 a mała zasypia koło 22 bo po kąpaniu poje a potem musi się trochę pokokosić i dopiero spać. Dziś spała od 22 do 5.20 potem jedzonko i dalej do 7.30 i potem do 9 już ze mną a do tej 7 w łóżeczku :) a pomyśleć że kilka dni temu miała uczulenie na łóżeczko.

Claudia - moja też wyszła z katarem ze szpitala a mały ma jakiś antybiotyk? bo moja miala 3 dni katar i już oskrzela ale nie skończyło się szpitalem na szczęście

Moja artystka znowu usnęla przy "wódka wódka musi być" lol

Ostatnia edycja:
powiem Wam że zimno dziś, my tylko zaliczyłyśmy zakupy w chuście bo na poczcie tyle ludzi że bym musiała na głowę upaść żeby stać w tej kolejce, a ludzie na mnie jak na ufo patrzą jak małej tylko główka wystaje.
moja teraz leży w łóżeczku i walczy ze snem przy karuzelce, może wreszcie zaśnie bo chciałam łazienkę trochę umyć i ciasto upiec

reklama
malutka.. -

Na moją też nie działa kąpiel usypiająco bo kąpiemy 19 / 19.30 a mała zasypia koło 22 bo po kąpaniu poje a potem musi się trochę pokokosić i dopiero spać. Dziś spała od 22 do 5.20 potem jedzonko i dalej do 7.30 i potem do 9 już ze mną a do tej 7 w łóżeczku :) a pomyśleć że kilka dni temu miała uczulenie na łóżeczko.

U mnie tak samo:) kapiel około 19:30 po tem karmienie i dopiero około 22ej spanie:) wszytsko podobnie tylko że my nawet czasem do 10tej w łózku z Maćkiem lezymy, spimy, karmimy się:p ale przesypia podobnie jak u Ciebie od 22 do 6tej:) dziś byl pierwszy wyjątek, wczoraj zasnął o 21:00 i wstal dziś o 5:00, ale też potem w łózku pospalismy do 9tej:)

Do góry