reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

CZESC!
mnie troszke nie bylo na bb ale taka pogoda zobowiazuje... :) robie dlugie dystanse i Maja bardzo mnie zaskakuje bo dzielnie pieszo pokonuje te odleglosci:) oczywiscie podczas spacerow cos milego dla kazdego:)
dzis bylam na zkupach - kupilam fajniutkie leginsy bo te ciazowe juz mi sie troszke za duze zrobily ...i nareszcie i naszczescie:) do kompletu tunika - cieniutka, zdecydowanie na cieplejsze dni. jednak tak mi sie motyl wyhawtowany spodobal, ze nie moglam zostawic jej w sklepie. butow jeszcze nie kupilam ale to dlatego, ze nie trafilam na wygodne - po operacji moje stopy staly sie bardziej wymagajace.
przedwczoraj odwiedzilam ogromniasty lumpeks i byly swietne bluzy dla rocznego chlopca no ale ja mam dziewczynki i z zalem odkladalam je do kosza...
U nas w tup - tup sa mega wyprzedaze - Natalka dorobila sie kolejnej bluzki a Majeczka pieknych rajstop w zielone paski - uwielbiam paski:) zakupy byly by powazniejsze ale Majeczka chciala siusiu a Natala wolala jesc!

caludia - bardzo sie ciesze, ze masz juz Michalka w domu:) ..skoro go wypisali ze szpitala to znaczy, ze nic powaznego i infekcja szybko minie!!
ewcia - witaj w domu:)
..alez jestem zmeczona, nogi mnie bardzo bola:)
dobranoc!

reklama
Witam
ja tylko na chwilke bo dzis zabiegany dzien a umieralam z ciekawosci co tam u Claudi a tu takie cudowne wieści Claudia wszytskiego dobrego dla Was żeby to co złe było daleko za Wami!!!
Ewcia- super że już też w domku

Zdrówka dla wszystkich

Madzia - ale to tylko w tym starym sie tak chodzi na ofiare, w duzym kościele też mamy koszyki

moja dzidzia coś marudna dziś :(

No to my mieliśmy to szczęście że trafiliśmy do tego starego ;-)

Mój Miki też dzisiaj marudny cały dzień, na szczęście już śpi i ja też zmykam spać.

Claudia spokojnej tej pierwszej nocki w domu z Michasiem Ci życzę

Dobranoc

a ja życzę dobrej nocy, Ala zasnąć nie mogła, udało mi się ją ululać przy suszarce na rękach, marzę o kąpieli i wyspaniu się.
dobrze, że jutro nie mam żadnych planów, bo mam zamiar się w domu wybyczyć i w końcu skończyć papiery do skarbówki o zwrot vatu.
pozdrówki

Dzieki dziewczyny moze i macie racje ze kiedys to zrozumie a moze nawet nie zwroci uwagi.A teraz zawsze jak robie zdjecie Filipkowi to i Jemu musze bo widze ze maly zazdrosnik i jak widzi ze przegladam Fili8pka zdjecia na komputerze to sie pyta gdzie wysylam. A o albumie mu tlumaczylam ze ogladalismy u babci bo jego jest w Polsce to mowi ze pamieta chyba kupie jeden taki dla Filipka a drugi taki zebym mogla ich wspolne zdjecia wklejac i tez Piotra samego.
BYlismy dzisiaj u lekarza i Piotr podobno pluca czyste osluchowo nic nie ma gardlo czyste tylko przez katar sciekajacy do gardla ma ten okropny kaszel.NOrmalnie sie dusi od niego ale podobno tak moze byc. A co mnie wkurzyli dzisiaj w przychodni tutaj maz zadzwonil zapisac Piotra na wizyte a ona ze nie ma go w systemie i mnie tez,usuneli nas tzn wyrejestrowali bo podobno wyslali jakies listy zeby potwierdzic i wypelnic jeszcze raz formularze do tej przychodni.A My nic nie dostalismy i musimy skladac jeszcze raz formularze ale na szczescie go przyjeli dzisiaj.ALe co dziwne JA jutro mam wizyte u pielegniarki w sprawie antykoncepcjii i w systemie mnie juz nie ma a wizyte mam umowiona wiec sie pytamy jak to mozliwe ze mnie wykasowali z listy pacjentow a wizyty zapomnieli anulowac?To pani cos mi o ich systemie zaczela gadac.Beznadzieja totalna.Bo albo istnieje jako ich pacjentka albo nie.
Kurcze to nocke mam z glowy Piotr zwymiotowal.A dodam tylko tyle ze podobno moge szczepic juz Filipa we wtorek wedlug nich. Dobranoc.

Witam się i Ja :-)
brzydko wieje zaraz chyba zacznie padać:eek:juz 3 dni nie byłyśmy na spacerku bo tak wieje.....
Madzia -dziękujemy za życzonka:)

Gosia-Wydaje mi się ze Synek zrozumie...chyba ze kupisz dwa... i jak będziesz w Polsce to mozna poprzepisywać te wszystkie informacje z tego albumu co juz masz.... a i jakieś foty tez sie znajda moze jak synus byl malutki to moze dasz rade powklejac i tym sposobem by mieli jednakowe:)

a ja padelam wczoraj juz po pogodzie....maja spala od 19 stej obudzila sie na mleczko o 24:30 i o 4:30 i po piatej znow:( ale nie na cycusiia,tylko aby porozmawiac i posmiac sie z mamusia:):-D

Ja również się witam

U nas nocka ok. Miki zasnął o 21. pierwsza pobudka o 2.30 następna 4.30 i do 7 pospał.
Pogoda taka sobie ale my raczej nie odpuścimy spacerku bo nie pada a jak będzie wiało to bardziej zasłonię małego kocykiem.

No i oczywiście wszystkiego naj dla naszego dzisiejszego dwumiesięczniaczka:

Maciusia - Ribi

oraz dla Emilki, Anastazji, Dominiki i Mai

reklama
i ja się witam, u nas nocka dobrze :) dziś chybaa darujemy sobie spaacer bo mój Maciuś coś pokasłuje i kicha...więc muszę chuchać na zimne...

Dziękuję Cioci Madzi:) Maciuś:)

Ostatnia edycja:
Do góry