reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

CZESC!
mnie troszke nie bylo na bb ale taka pogoda zobowiazuje... :) robie dlugie dystanse i Maja bardzo mnie zaskakuje bo dzielnie pieszo pokonuje te odleglosci:) oczywiscie podczas spacerow cos milego dla kazdego:)
dzis bylam na zkupach - kupilam fajniutkie leginsy bo te ciazowe juz mi sie troszke za duze zrobily ...i nareszcie i naszczescie:) do kompletu tunika - cieniutka, zdecydowanie na cieplejsze dni. jednak tak mi sie motyl wyhawtowany spodobal, ze nie moglam zostawic jej w sklepie. butow jeszcze nie kupilam ale to dlatego, ze nie trafilam na wygodne - po operacji moje stopy staly sie bardziej wymagajace.
przedwczoraj odwiedzilam ogromniasty lumpeks i byly swietne bluzy dla rocznego chlopca no ale ja mam dziewczynki i z zalem odkladalam je do kosza...
U nas w tup - tup sa mega wyprzedaze - Natalka dorobila sie kolejnej bluzki a Majeczka pieknych rajstop w zielone paski - uwielbiam paski:) zakupy byly by powazniejsze ale Majeczka chciala siusiu a Natala wolala jesc!

caludia - bardzo sie ciesze, ze masz juz Michalka w domu:) ..skoro go wypisali ze szpitala to znaczy, ze nic powaznego i infekcja szybko minie!!
ewcia - witaj w domu:)
..alez jestem zmeczona, nogi mnie bardzo bola:)
dobranoc!

reklama
Witam
ja tylko na chwilke bo dzis zabiegany dzien a umieralam z ciekawosci co tam u Claudi a tu takie cudowne wieści Claudia wszytskiego dobrego dla Was żeby to co złe było daleko za Wami!!!
Ewcia- super że już też w domku

Zdrówka dla wszystkich

Madzia - ale to tylko w tym starym sie tak chodzi na ofiare, w duzym kościele też mamy koszyki

moja dzidzia coś marudna dziś :(

No to my mieliśmy to szczęście że trafiliśmy do tego starego ;-)

Mój Miki też dzisiaj marudny cały dzień, na szczęście już śpi i ja też zmykam spać.

Claudia spokojnej tej pierwszej nocki w domu z Michasiem Ci życzę

Dobranoc

a ja życzę dobrej nocy, Ala zasnąć nie mogła, udało mi się ją ululać przy suszarce na rękach, marzę o kąpieli i wyspaniu się.
dobrze, że jutro nie mam żadnych planów, bo mam zamiar się w domu wybyczyć i w końcu skończyć papiery do skarbówki o zwrot vatu.
pozdrówki

Dzieki dziewczyny moze i macie racje ze kiedys to zrozumie a moze nawet nie zwroci uwagi.A teraz zawsze jak robie zdjecie Filipkowi to i Jemu musze bo widze ze maly zazdrosnik i jak widzi ze przegladam Fili8pka zdjecia na komputerze to sie pyta gdzie wysylam. A o albumie mu tlumaczylam ze ogladalismy u babci bo jego jest w Polsce to mowi ze pamieta chyba kupie jeden taki dla Filipka a drugi taki zebym mogla ich wspolne zdjecia wklejac i tez Piotra samego.
BYlismy dzisiaj u lekarza i Piotr podobno pluca czyste osluchowo nic nie ma gardlo czyste tylko przez katar sciekajacy do gardla ma ten okropny kaszel.NOrmalnie sie dusi od niego ale podobno tak moze byc. A co mnie wkurzyli dzisiaj w przychodni tutaj maz zadzwonil zapisac Piotra na wizyte a ona ze nie ma go w systemie i mnie tez,usuneli nas tzn wyrejestrowali bo podobno wyslali jakies listy zeby potwierdzic i wypelnic jeszcze raz formularze do tej przychodni.A My nic nie dostalismy i musimy skladac jeszcze raz formularze ale na szczescie go przyjeli dzisiaj.ALe co dziwne JA jutro mam wizyte u pielegniarki w sprawie antykoncepcjii i w systemie mnie juz nie ma a wizyte mam umowiona wiec sie pytamy jak to mozliwe ze mnie wykasowali z listy pacjentow a wizyty zapomnieli anulowac?To pani cos mi o ich systemie zaczela gadac.Beznadzieja totalna.Bo albo istnieje jako ich pacjentka albo nie.
Kurcze to nocke mam z glowy Piotr zwymiotowal.A dodam tylko tyle ze podobno moge szczepic juz Filipa we wtorek wedlug nich. Dobranoc.

Witam się i Ja :-)
brzydko wieje zaraz chyba zacznie padać:eek:juz 3 dni nie byłyśmy na spacerku bo tak wieje.....
Madzia -dziękujemy za życzonka:)

Gosia-Wydaje mi się ze Synek zrozumie...chyba ze kupisz dwa... i jak będziesz w Polsce to mozna poprzepisywać te wszystkie informacje z tego albumu co juz masz.... a i jakieś foty tez sie znajda moze jak synus byl malutki to moze dasz rade powklejac i tym sposobem by mieli jednakowe:)

a ja padelam wczoraj juz po pogodzie....maja spala od 19 stej obudzila sie na mleczko o 24:30 i o 4:30 i po piatej znow:( ale nie na cycusiia,tylko aby porozmawiac i posmiac sie z mamusia:):-D

Ja również się witam

U nas nocka ok. Miki zasnął o 21. pierwsza pobudka o 2.30 następna 4.30 i do 7 pospał.
Pogoda taka sobie ale my raczej nie odpuścimy spacerku bo nie pada a jak będzie wiało to bardziej zasłonię małego kocykiem.

No i oczywiście wszystkiego naj dla naszego dzisiejszego dwumiesięczniaczka:

Maciusia - Ribi

oraz dla Emilki, Anastazji, Dominiki i Mai

reklama
i ja się witam, u nas nocka dobrze :) dziś chybaa darujemy sobie spaacer bo mój Maciuś coś pokasłuje i kicha...więc muszę chuchać na zimne...

Dziękuję Cioci Madzi:) Maciuś:)

Ostatnia edycja:
Do góry