reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam sie z rana u nas ładna pogoda świeci słoneczko mam nadzieję że tak zostanie już na weekend
Gosia Martusia ma fajny pomysł na pewno macie zdjęcia i można wkleić i wszystkie inf. odświeżyć i nawet fajnie synek będzie wspólnie pracował nad swoim albumem razem z rodzicami.:-)
Franio ma dwa miesiące dwa tygodnie i dwa dni fajnie wygląda na suwaczku:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Wszystkim Mamusiom,
u nas niestety slonka nie ma a jutro ponoc ma padac snieg z deszczem, ale spacerku dzisiaj na pewno sobie nie darujemy, idziemy do zlobka popytac o rekrutacje i do galerii tatusiowi kupic jeansy. Moze ja tez sie zalapie na cos :-) A teraz zmykam do garow, bo maz pojechal na zakupy i pewnie zaraz wroci a tu syf, a powiedzialam ze jak wroci to juz bedzie pomyte. A ja tu sobie poczytuje, a gary w zlewie:-)

Hejka :-)

Pogoda dzisiaj nie zachęca do spacerów.

Mały śpi ja idę wziąśc się za obiadek.

Claudia-Super że już Michaś w domku,na pewno jesteś bardzo szczęśliwa,dużo zdrówka dla niego niech już nie wywija takich numerów ;-)

Madzia- u nas też jest taki zwyczaj z ta ofiarą ,idzie się wokół ołtarza i też za ołtarzem koszyk na ofiarę stoi.Miejscowi o tym wiedzą ale jak ktoś nie stąd to też się dziwi

Z tymi zdjęciami to ja też myślę czasami,że starsze dzieciaki nie miały tyle fotek,a Szymuś ma bardzo dużo i jest tak jak Madzia pisze, że ma czasami kilkanaście dziennie :-),ale to my matki juz tak mamy żeby się wszystkim przejmowac nawet takimi błachostkami.

Mimo brzydkiej pogody ,miłego dnia :-)

Pędzę chałupkę ogarnąc...

Witam z rana. U nas też chmurno bardzo i spać się chce. W nocy mała się kręciła (znów przez bączki) i się nie wyspałam. A teraz sobie smacznie śpi. W domu mam syf bo mąż wczoraj do późna smażył sobie kotlety a mi dusił pulpety i kuchnia wygląda koszmarnie. Ale obiadek mam więc nie narzekam. Prania mam do prasowania na jakieś 3 godziny. A na dodatek goście jacyś mają być. Ale mam to gdzieś i idę spać obok niuni :-) Nie muszę być ideałem no nie. Miłego dnia.
Aha mąż gdzieś wyczytał, że jutro ma iść znad Japonii chmura radioaktywna i zakazał mi wychodzić na dwór z małą :szok:

Witam słonecznie :)
My już po spacerku :) Zawarłyśmy nowe "wózkowe" znajomości i miasto zostało spatrolowane. Skoro wszystko na swoim miejscu to teraz trzeba pogadać do karuzelki, a mama w napadzie dzikiego szału ogarnie mieszkanko. Lecę ogarniać :)))
A Maciusiowi buziaki :)))

hej,
ja w szoku :szok:
moje dziecko wczoraj spało od 22:00 do 2:00 a dziś od 22:30 do 3:00, czyżby już tak miało być?!
a teraz zasnęła ok 7:00 i śpi dalej, normalnie szok, za to zamiast zasypiać po kapaniu to ona ma to gdzieś :-)
wczoraj chciałyśmy mężowi zrobić niespodziankę, zapakować się w chustę i iść po niego na dworzec, ale się skubany zorientował że coś kombinuję i podał inną godzinę powrotu i był pół godziny szybciej, powiedziałam że mi zepsuł niespodziankę i okazało się że na spacer chciał iść w chuście, Alusię zamotaliśmy tatusiowi i na dwór :-)
fajnie, chociaż pogadaliśmy na tym spacerze, bo ostatnio to jak wraca to kąpie a potem papiery musi z pracy porobić a ja przeważnie zasypiam przed tv :-D
także od dziś polowanie na jakiś chrzcielny ciuszek, może mi się trafi jakaś okazja.
u nas deszczowo, ale muszę na pocztę skoczyć i na obiad coś kupić to Alusię w chustę zamotam i wyskoczymy, wózkiem mi się nie chce tarabanić, tym bardziej, że mam w aucie po ostatnich wyprawach.
miłego dnia

witam,
mam chwilkę bo moje dziecko ma dobry humorek bo jest wyspane, najedzone i zrobiło kupkę hehe
kate też czytałam o tym. U nas ma nie być pogody więc i tak nie wyjdziemy ani jutro ani dzis;/

Hej witam sie i ja na szybko puki Nausia spi:))
nie było mnie dawno....hmmm brak czasu...;)
MOja mała juz 2 miesiące za sobą... dzis zauważyłam że sie turla z brzuszka na plecki a jak sie przy tym cieszy strasznie ze hehe:))

Ja jutro do pracy jade na Targi Pracy do Kotliny Kłodzkiej w sumie to do boguszyna bede robic za hostesse;)
mam za to 200 zł zawszze to cos tylko boze jak ja wytrzymam na 12 cm szpilce tyle godził ohhh ale biore baleriny na zmiane tak na wszelki.... mała jutro z tatusiem cały dzien:))

Claudia: To supper! Michaś nareszcie w domu....ciesze sie razem z tobą^^

Hej hej:)
Moje dziecko dzisiaj bardzo ladnie spalo w nocy wiec mam nadzieje ze bedzie miala dobry humorek bo wczoraj troche marudzila. Na spacer sie nie wybieramy bo wieje mocno a Julka jakis kaszelek ma wiec trzeba uwazac.
Takze dzisiaj dzien w domu, postaram sie ogarnac mieszkanko i ze trzy prania zrobic.. ;)

reklama
witam się i ja:-)

u nas noc super, mała tylko 2 razy się obudziła a trzeci dopiero o8.00 co mnie bardzo zdziwiło.

wczoraj miałam przeboje z prawą piersią - juz myślałam że pojadę do szpitala bo nie wiem dlaczego nagle zrobiła się strasznie twarda z wielkimi guzami i boląca. Jak na złość mój głodomorek nie był głodny. Dobrze że mąż wrócił wcześniej i wyszedł z małą na spacer to miałam spokojnie czas na kąpiele w ciepłej a nawet goracej wodzie, masaże. jednak nic nie pomogło. Laktator też nie dał rady bo ściągnęłam maże 10kropli. Poza tym zaczęłam zmieniać pozycje karmienia i znów bolą mnie sutki a szczególnie prawy -całe szczęście że Zośka chyba później trochę zgłodniała i "wyjadła guzy" mamie a ja przy tym porządnie musiałam zaciskać żęby tak mnie bolało. w nocy już lepiej, guzy się nie pojawiły

Do góry