reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

My już też po spacerku a nawet dwóch:) nocka ciężka MAła spać jakoś nie mogła, za to teraz odsypia, zaraz idę ją ściągnąć z balkonu:)

co do kurteczki to mam taką polarkową i jak narazie nic nie kupuję

idę po mojego śpiocha a potem obiadek

reklama
mała przespała mi całą noc w łóżeczko :) całe 7 godzin, wstała o 5 pojadła i spowrotem ją chyc do łóżeczka i spaliśmy do 9 a potem na tychy po odbiór obrączek oczywiście moja jest za mała bo nie wzięłam poprawki że obrączka szeroka ale nikt nie gadał żeby wziasc troche większą, potem wybraliśmy torta na wesele. o 15 byłam u lekarki z tą wysypką u małej i powiedziała że jej to bardziej na potówki wygląda bo mała nosi te pieluchy (szerokie pielu chowanie) i moze od tego a ona też jak zasypia bardzo się przytula no zobaczymy mam niczym nie kremować tylko powinny zejść a jak nie to za tydzień wracamy

Kurcze te Wasze dzieciaczki tak długo śpią. Maciuś już i tak robi postępy bo zasypia ok 19 budzi się o 1 i tak ok 5-6. Ale w dzień śpi tylko na spacerze, a póxniej nie za bardzo chce(teraz zasnął).

Ribi jak Bartus mial tyle co Twoj Macius to tez tak mniej wiecej spal w nocy. W dzien teraz tez prawie nic mi nie spi..

ja właśnie na allegro kupiłam jedną kurteczkę rozmiar 68 JASPER CONRAN ŚLICZNA KURTECZKA ROZ 68CM (1508524274) - Aukcje internetowe Allegro a drugą kupię w sklepie chyba że trafi się okazja.

CZY KTOŚ WIE KIEDY ZACZYNAJĄ SIĘ REKRUTACJE DO ŻŁOBKÓW????? GOGI WIESZ COŚ O TYM?

moja kolezanka do zlobka zapisala swoja coreczke zaraz po narodzinach na rok do przodu i byla 64 na ,iscie rezerowowych....masakra ale moze u Was wyglada lepeij sytuacja zlobkowa.

Kurcze a ja sie troche martwie...jakos Bartus ma spadek apetytu ostatnio....nadal zjada z kazdej piersi po 10 minut a potem butla i do tej pory po 120 ml a od dwoch dni je mniej z butli 90 to tak z musem a teraz tylko 60ml i tez nie z zapapalem tylko ciumkal....a nie sadze zebym nagle miala wiecej mleka....

Ostatnia edycja:
aniwar nie strasz mnie .... nie wiem jak to jest ale wiem ze jest rekrutacja poza tym macius musi mkiec 6 mcy zeby mogl pojsc to teraz nie wiem czy go zapisywac....kurcze jutro zadzwonie i zapytam....

Ja tez bylam w szoku jak mi ta kolezanka powiedziala ze z takim wyprzedzeniem zapisala i jeszcze nie byla pewna czy mala sie dostanie....porazka.

reklama
Z tymi żłobkami jest różnie w różnych mistach, u nas Ribi jak się zaczyna rekrutacja to składasz papiery i liczy się liczba punktów. Ja zresztą jutro będę w żłobku bo chcę zapytać kiedy konkretnie zaczyna się ta rekrutacja. Poczytaj to jest z zeszłego roku ale teraz będzie na pewno tak samo Zasady rekrutacji do żłobków miejskich A co do kawki, to ja bym musiała tam podjechać samochodem, ale czemu nie.

Do góry